הגרוש והזוגיות

הגרוש והזוגיות

האם אתם משתפים את הגרוש שלכם בדייטים/זוגיות וכו'? האם הוא משתף אתכם? השבוע היתה לנו שיחה על הדייטים שלו. אני מודה שזה לא מעניין אותי
אני רוצה שהוא יהיה מאושר (כי אז יש סיכוי שהוא ירד לי מהגב) אבל לא ממש מעניין אותי עם מי וכמה הוא מבלה. איך זה אצלכם?

אין סיכוי בעולם.

היחסים ביננו עדיין טעונים מדי, אני לא רואה בחיים האלו איך אני מספרת לו- "יצאתי עם ההוא" או "התאהבתי בזה". אין סיכוי. במחשבה שנייה... לא, עדיין אין סיכוי.

tunalover

New member
אני נמנעת מלספר לו כי זה ישמע כמו

חיטוט בפצעים. אבל אני מקווה שיגיע לאוזניו איך שהוא. אני בטוחה שיגיע - מתי שהוא. אני גם לא שואלת אותו על שלו - גם אם אני שומעת שיש לו. שתהיה לו כבר אחת רצינית - הלוואי. ושלא תהיה מכשפה לילד שלי...

רק שיר

New member
לא

א. - הוא מעלה את הנושא ומספר בלי שום גבולות על מנת לגרום לי לקנא ומספר ל ההוללויות שלו ועל כמה שיש נשים כוסיות בשפע...כן כן הרבה יותר ממך!
.מזל שהחלטת להתגרש ..ושנורא טוב לו בחיים..ושהוא מאושר בלעדיי... ב. אני לא מספרת כדי לא להכאיב לו.

רק שיר

New member
מיצה

אחרי שראית את כל בנות הפורום -זו היתה הפעם הראשונה שהסכמתי איתו.

ramoni1

New member
מממממממממממ

האמת שאני חושב שאת יפיפיה ומקסימה לא פחות. ולא בקטע של חנפנות... בהחלט חושב כך

cheshire9

New member
גרושתי

סיפרה לי בפרטי פרטים על עלילותיה עם החבר וגם התייעצה איתי מה דעתי בכל מיני עניינים. בסוף הוא יצא מניאק. אולי היא הבינה שבהשוואה אני באמת מלאך. גם לא בהשוואה. בקיצור עכשיו היא בביקור בארץ והייתי צריך להפגש לאיזה עניין עם חברתי האחרונה והיא (גרושתי) היתה איתי ועם הילדים - אז היא פתאום קפצה והכריזה שהיא לא מוכנה בשום אופן לפגוש אותה (את החברה הנ"ל). אז לא. לך תבין נשים ........

אופק 3

New member
הקשר ביניינו בסדר..../images/Emo192.gif

לא מספרים אחד לשני על דייטים סטוצים וכן-הלאה.. לא נראה לי צריך לדבר על זה, סתם מיותר.

ramoni1

New member
אני אישית לא מעוניייין

לספר לה על החיים שלי, אבל.... הבן שלי תמיד מדווח לה

דייטים וכו' - לא

כשיש משהו רציני - כן. זה גם חשוב לדעת ברמת השוטף עם הילדים (עדיף שאנחנו ניידע מאשר שהמידע יעבור דרכם).

א פרסקי

New member
לא שואל ולא מתעניין

אבל יודע שהיא חוגגת בגדול מחליפה אותם כמו גרביים או לפחות החליפה

לא משתף

לעיתים מוצא עצמי כמשתתף פסיבי מצידה כשהיא רוצה להקניט / לעצבן אותי היא רק לא יודעת שזה גורם לי לחייך - אני מאחל לה מכל הלב למצוא בן זוג אמיתי... זה רק יתן לי שקט על בסיס קבוע

שרשירית

New member
שיתפנו עד הקשר הנוכחי שלי

עד הקשר האחרון שלי היינו חברים טובים, שיתפנו בכל החוויות, סטוצים, יציאות ופדיחות (בעיקר שלו דייטים הזויים
). בפעם הראשונה זה הגיע ממנו. ארוחת שבת בבוקר אצל ההורים שלי (ג'חנון וביצה קשה כמובן). הילד על הברכיים שלו. פתאום בלי הכנה... "היה לי אתמול אחלה זיון"
ואני .. קפצה לי הביצה מהפה, כמעט שנחנקתי. מנסה לשמור על פוקר פייס
"איזה יופי, מפרגנת לך, יאללה ספר הכל". ובפנים כמו קיבלתי הדף מפיצוץ, הרגשתי שעפה אחורה והלב נמחץ. גם לי היה סטוץ אבל לא חלקתי איתו את פרטיו. אבל המשכתי לשמור על קור רוח והוא כמובן שלא חסך בפרטים.
בין לבין הוא ידע על הסטוצים שלי ואני על שלו... עד
הקשר האחרון שלי שהוא רחוק מלהיות סטוץ
והאקס מכיר אותו פה ושם מהעבר. כששמע שאני יוצאת איתו הוא אמר שזה לא מתאים כי יש לנו חבר משותף ויכולתי לבחור מישהו אחר
. מאז הקשר בנינו התרופף, האקס הפך לכועס ופחות ידידותי לסביבה. הסתבר... שכל עוד אלו היו סטוצים הכל טוב ויפה, אבל ברגע שזה קשר רציני זו בעיה מבחינתו, הקנאה וההבנה שהתגרשנו התחילה לחלחל בו. כאילו רק עכשיו נפל אצלו האסימון שהתגרשנו באמת והחל שלב הכעס.היום אחרי חודשיים האקס יותר רגוע, יותר מקבל, אבל עדיין מדברים רק קונקרטי על מה שקשור בילד ובטח לא על XXX. חכו חכו עד שהאקסית של החבר שלי תשמע עליי... גם אנחנו מכירות פה ושם מהעבר. אני התמודדתי עם האקס שלי אבל החבר שלי מפחד מהאקסית שלו ... ספוקי.

רומנteaת

New member
ממש, אבל ממש ממש-

לא. אין לי שום קשר איתו מאז הגירושין, וטוב שכך. אז בטח שלא יוצא לנו להתעדכן. האמת היא שכבר המון פעמים שאלו אותי עליו- מה הוא עושה, איפה הוא גר, אם יש לו מישהי... ולפני כמה זמן כבר היה לי כל כך לא נעים שאני לא יודעת כלום- שטלפנתי לחברה משותפת ותחקרתי אותה. היא נבהלה, חשבה שיש לי איזה כוונות
מעניין מה הוא יודע עליי...

אני לא הבת שלי כן...חחחח

היה לי חבר לפני שקבלתי גט, היא ספרה הכל, איך קוראים לו אייפה גר, אם יש לו ילדים, הכל!!!!!! אבל משהו כמובן שאל אותה את השאלות...לבריאות.

למעלה