שיתפנו עד הקשר הנוכחי שלי
עד הקשר האחרון שלי היינו חברים טובים, שיתפנו בכל החוויות, סטוצים, יציאות ופדיחות (בעיקר שלו דייטים הזויים
). בפעם הראשונה זה הגיע ממנו. ארוחת שבת בבוקר אצל ההורים שלי (ג'חנון וביצה קשה כמובן). הילד על הברכיים שלו. פתאום בלי הכנה... "היה לי אתמול אחלה זיון"
ואני .. קפצה לי הביצה מהפה, כמעט שנחנקתי. מנסה לשמור על פוקר פייס
"איזה יופי, מפרגנת לך, יאללה ספר הכל". ובפנים כמו קיבלתי הדף מפיצוץ, הרגשתי שעפה אחורה והלב נמחץ. גם לי היה סטוץ אבל לא חלקתי איתו את פרטיו. אבל המשכתי לשמור על קור רוח והוא כמובן שלא חסך בפרטים.
בין לבין הוא ידע על הסטוצים שלי ואני על שלו... עד
הקשר האחרון שלי שהוא רחוק מלהיות סטוץ
והאקס מכיר אותו פה ושם מהעבר. כששמע שאני יוצאת איתו הוא אמר שזה לא מתאים כי יש לנו חבר משותף ויכולתי לבחור מישהו אחר
. מאז הקשר בנינו התרופף, האקס הפך לכועס ופחות ידידותי לסביבה. הסתבר... שכל עוד אלו היו סטוצים הכל טוב ויפה, אבל ברגע שזה קשר רציני זו בעיה מבחינתו, הקנאה וההבנה שהתגרשנו התחילה לחלחל בו. כאילו רק עכשיו נפל אצלו האסימון שהתגרשנו באמת והחל שלב הכעס.היום אחרי חודשיים האקס יותר רגוע, יותר מקבל, אבל עדיין מדברים רק קונקרטי על מה שקשור בילד ובטח לא על XXX. חכו חכו עד שהאקסית של החבר שלי תשמע עליי... גם אנחנו מכירות פה ושם מהעבר. אני התמודדתי עם האקס שלי אבל החבר שלי מפחד מהאקסית שלו ... ספוקי.