הגרוב של הדג

Funky Giraffe

New member
אפילו אני פטריוט

רוצה שכפר סבא תנצח כל כך מגיע להם להשאר בליגה שיפצו על הירידה הכואבת שלנו

parnar

New member
מה פתאוםםםםםם

שירדו לא מגיע לנו לרדת, ולא כדאי שהם ירדו... הדרך חזרה לליגת העל קשה ביותר

Funky Giraffe

New member
מי כמוני יודע.. אבל אני לא רוצה

שכפ"ס ירדו כאחד שבילה את כל שנות בית הספר היסודי במשחקי בית של הפועל כפ"ס זה כמו האלה ששוכבים עם אחת ואוהבים את השנייה לא יכלתי ללכת למשחקים (באתי לכתוב הופעות, מה יש לי) של הפועל חיפה והלכתי לאופציה הקל"בית - כפר סבא אבל היום טפו טפו טפו יש לי ביקורת סדירה במשחקים של חיפה

Funky Giraffe

New member
שמכבי פ"ת ירדו.. ובאמת שמגיע לכם

לרדת אל תקח אישי אבל אתם פשוט לא משחקים טוב! אין תאוות משחק, אין נשמה אין קבוצה - והכי חשוב אין לכם סמל יותר.. משחקים בשביל המשכורת אצלכם חוץ מתמוז שהוא בהחלט נקוד ת אור כפר סבא היא קבוצה שהפוטנציאל שהיה אצלה כל הזמן מתפרץ כמו שהפועל חיפה היו בעונת הירידה הקודמת שלהם (בסופה)

parnar

New member
אבל מה הם עשו כל העונה כ"ס?

הם הגיעו למצב הזה ולנו לא מגיע לרדת יש לנו שחקנים טובים שלא מגיע להם.. בכלל אנחנו צריכים קבוצה יציבה שלא כל עונה יחליפו מאמן בשנה אחת אי אפשר לעשות קבוצה טובה... קשטן היה התחיל משהו טוב, רק חבל שהוא לא המשיך

incubush

New member
טוב אני פשוט סקרן אני

אני לא זוכר מה היה בפורום אני זוכר שרבתי איתך באיסיקיו טוב עזוב אגב איסיקיו אני עדיין באגנור אצלך חחח

Funky Giraffe

New member
האמת שגם אני די שכחתי מהכל

הדבר היחידי שאני זוכר זה שאתה בערך בגן חובה, ומתיימר להבין הרבה ממה שאתה מבין? אתה לא גיטריסט?

Funky Giraffe

New member
לומד עם מורה?

דר"א אתה לא ההוא שקנה לשאנן בירה ושמח כאילו זכה בטוטו?

incubush

New member
אגב

אני זוכר שאמרתי לך שאני מתחיל גיטרה אבל זה לא הסתדר ואז רציתי בס ואני מנגן עד היום

Funky Giraffe

New member
מחר אתה מרים טל' לקונס' הפ"תי

לא סתם שזכיתם במקום ראשון בתחרות תזמורות עם ציון מיוחד לשבח... דר"א היום קיבלנו (תזמורת כפר סבא ייצוגית) את הדף עם הערות השופטים (מנדי רודן, תבדקו עליו בגוגל.. האיש בטהובן כחול לבן) והסמקתי.. לקחתי אישית

parnar

New member
חבל לי להתחיל עכשיו ולהפסיק סתם ככה

נראה איך יסתדר עם הצבא

parnar

New member
נראה...

אולי אני אתחיל החודש... אני אדבר עם חבר שלי הוא למד גם קלידים..

למעלה