הגפילטע שלי!!!

moti80

New member
הגפילטע שלי!!!

במהלך ראש השנה, הציף אותי השיעמום ורציתי כל כך לעשות משהו ברוח החג. אז ישבתי וחשבתי לי לעצמי...ו....גפילטע פיש!!!! עכשיו, שתבינו, אני בכלל עירקי :) פשוט, נולדתי חריג במשפחתי - ואני אוהב גפילטע פיש! בכל אופן, אני יודע שהמודל דורש עוד הרבה עבודה - מה לעשות ידע טכני מצומצם מגביל אותי. אבל אשמח לקבל רעיונות איך להמשיך את הסצנה ובכלל הצעות יעול כאלו ואחרות...ידידיי היצירתיים. אז...שיהיה בתאבון לכם נ.ב נעשה כמובן ב-MAYA

הליויתן

New member
;מוטי ידידי היקר לי................

נסה אולי להחליף את השולחן העגול שהבאתם מבגדד,בשולחן פולני מרובע זה יתאים אולי יותר למנה הזאת! ומי בכלל רוצה לאכול דג אפור? אני

ככה לא נראה הגפילטע של סבתא שלי

אבל בכל זאת קבל ח"ח על הרעיון! צריך להוסיף עוד אפור
(אפור ורדרד) עם גזר שנראה כמו גזר ופה אני מעדיפה הרבה גזר... ואם אפשר שיהיה בלי עצמות...

komandatore

New member
אחלה- אפשר לעשות מיני סדרה...

מצד אחד שולחן "נזירי" רק הצלחת והדג ומצד שני שולחן מלא בכל טוב

זה לא טוב מוטי

גפילט פיש זה קציצת דג אתה שכחת להוריד את הקשקשים מהדג שלך, ולהפוך אותו לקציצתי. חסר הג´לי הרוטט המגעלי שמצורף לכל גפילטע השולחן מאוד בודד, אולי מפה? (עם רקימות רומניות בצדדים) וכמובן שאי אפשר לאכול גפילטע בלי יין. המממ... מכל האסוציאציות, עולה לי לראש תמונה של מלך פולני מתבודד, דה לפני שהמורדים באים לערוף לו את הראש, וזו הסעודה האחרונה שלו. החרב שלו שמוטה, וכל מה שנשאר לו לעשות זה לאכול את הגפילטע.

danbros

New member
../images/Emo76.gifאני מאד אוהבת גפילטע!!!!!!

חבריי טוענים שאני היחידה בעולם בערך, אבל אני יודעת שאני לא, וגם לא איכפת לי. אמא שלי מכינה גפילטע מצויין!!! (חבל שלא כל יום ראש השנה..) ולעניינינו, מוטי יקירי, מתי תעזוב את MAYA ותעבור לדבר האמיתי?? (LW...) סתם סתם סתם.. אני צוחקת... הרומן שלכם מעלה כאן תוצרים ממש טובים, ועושה רושם שאתם טובים זה לזו.. הטקסטורה של הגפילטע עצמו לא רעה, אם כי חסר לי החספוס (אולי BUMP כמו שמישהו כבר אמר כאן). הבעיה האמיתית שלי היא עם הטקסטורה של הגזר. מוטי, התבוננת היטב בגזר האשכנזי?? לא נראה לי.. חסר העיגול שבאמצע העיגול.. ודבר נוסף - הצלחת. חסר לי מעט לכלוך/פרורים/שומניות עליה, וגם ההשתקפות של הגפילטע חזקה מידי. אגב, העלת אותו בפורום אנימציה? יש שם מקצוענים אמיתיים במידול שיתנו לך יופי של טיפים. המשך והצלח, אני מחכה למידול הבא (אם אפשר להזמין מרק עם קניידלך?....) שלך דנ

moti80

New member
דנ יקירתי

ראשית, אני שמח שחזרת אלינו. בנוגע למאיה :) נראה הת ההשוואה ל LW כשאתחיל לעשות דברים עם DYNAMICS... הגזר, באמת בעייתי - פשוט יש לי כרגע בעיית ידע מסויימת עם טקסטורות... (בגלל זה אין לכלוך בצלחת) אני עובד על זה ומבטיח לשפר... אגב, עשית לי באמת חשק לקניידלך....אז, במיוחד בשבילך - בסוה"ש.

תמרוטמן

New member
טוב, בתור חצי פולניה גאה... ../images/Emo13.gif

יש לי את כל הזכויות לצווח "עוול! עוול!". מה שכל כך נפלא בעיסת דג הזו ראשית זה צבע הבטון שלה....
(כן, מזון אשכנזי.... אין לנו הרבה צבעים... אפור, אפור, אפור.
) אבל, אני רואה בכלל בגפילע משהו של ביחד (נו, כי זה אוכל של ראש השנה ופסח), הוא נראה נורא עצוב ובודד על השולחן, הוא צריך איזה שניים שלושה חברים... :) אפילו באותה צלחת.... :) אבל זו רק אני. אני טוענת שגפילטע צריך לבוא בזוגות. בהמון זוגות. ורצוי עם גזר, אבל חתיכה קטנטנה. באמת, צריך להראות לך גפילטע פולני, לא עירקי. :) אבל מה זה חשוב? העיקר זה הכוונה. וגפילטע זו אחלה כוונה! תמר.

manic_subsidal

New member
מוטי

כמה דברים דבר ראשון הדג עצמו נראה יותר מידי כמו פלסטיק... אולי תשים לו bump יותר גבוהה... תנסה להוסיף לו יותר segments לשולחן עצמו כי הוא מרובע למדי עם פינות ולא עגול והסכום הכסוף קצת blurry מידי אם אני לא טועה זה בגלל ה glow? בכל מקרה הסצנה עצמה עקב השולחן העגול והצלחת הקטנה יחסית והדג הבודד מזכירים לי משהוא כמו " הארוחה האחרנוה" של איזה רוצח סדרתי פולני .

SC

New member
נראה כאילו אתה עושה דיאטה

אולם למרות זאת מפעם לפעם אתה מעלה עבודות בתל מימד טובות יותר מקודמותיהן. אני כמו תמר הייתי ממלא את השולחן הזה בכל טוב, הרי בשולחן שלכם יש המון מאכלים טובים, אני ראיתי... אז קדימה אוכל.

moti80

New member
תודה רבה על התגובות

אני לוקח את כוווווווולן לתשומת ליבי (כולל עניין הרוצח בסעודה האחרונה!) וכמובן, מבטיח לעדכן בהתקדמות

מוטי שנה טובה גם לך

את המאכל אני בכללל לא אוהבת אולי תנסה להגיש משהו חותר טעים אשמח מאוד

Julia L

New member
יש לי רק דבר אחד לומר:

פוי, פוי, פוי. אני מצטרפת לסיגי האחת. אולי תעשה משהו עם שוקולד? פולניה בהכחשה.

למעלה