הגעתי!

בדיוק בזמן

לניסוי בדגם החדש של תותח החוקן. ראש מתפצל, ממשק ידידותי, ג'ל בריום חינם. כפיפה קלה קדימה, והשטיח יאדים תוך שניות. עכשיו, בחנויות המובחרות הרחוקות* מביתם. * אלא אם כן, גם אתם כמו קפת, גרים בסופם של פסאז'ים מלאי ניחוח שתן בקצה הרחוק של אזורי תעשיה בערי ספר.

מה אלו מילות הטומאה הללו?!

התשחווה מיד אפיים ארצה בפני אדונך ולך להיטהר במעיין המיץ פטל!

קפת

New member
האדום בכביסה

אבל יש ורוד או מנומר. בהתאמה לחוטיני של אודיסאוס. באמת, איפה נעלמה הפאקצה?

לא נעלמתי אחותי. נהפוכו.

מאוד מאוד נעלמתי. אני עסוקה בלצרוב דיסקים לבוגו. חיפשת אותי, אחותי?

אודיאנה?

את צורבת לי דיסקים מבלי שאדע? האם זה במסגרת נסיונות החינוך מחדש שמבצעים עלי האחים שלי, אמא שלי, הקולגות שלי, החתול הפסיכי בלי הזהות המינית, שלטונות הכיבוש הישראלי, הדלאי לאמה וקונדוליסה רייס? אני מוכנה להשבע שקפת עשתה לי חוקן כשהגעתי (כמדומני בטעם צ'ילי ירוק) וששום דבר מהותי לא קרה מאז מערכת המזולימבית-רקטאלית שלי. מה קורה פה מה?

כמה מחוצף מצידי שלא להכיר את עצמי

הרשו לי. שמי הוא רוני, אבל אתם יכולים לקרוא לי אלוהים. הגיל בכרטיסאישי כמובן, מזויף, כי לתפוז אנשים אין בבחירת הגיל אופציה של "לפני תחילת הזמן". אני יצרתי את כולכם במו ידיי ואתם חייבים את קיומכם לי. אני יודע עליכם הכל (כן, כן, גם את זה) ואף סוד לא נעלם מפני. באתי לכאן כדי למגר גויים וטומאה וכן כדי לבדר את עצמי. כי לברוא דברים, כמו לשחק בסימס, מתחיל לשעמם בסופו של דבר. מי שידבר אליי יפנה אליי ב"הו אדון העולמות הגדול מכל" ויגיש לי מנחה סמלית של חסה, ברוקולי או צ'ק בסך מיליון דולר. אני האלוהים האמיתי, היזהרו מחיקויים.

קפת

New member
אוי, שקט אתה

תפקיד אלוהים כבר תפוס. החמור לקח אותו. אפילו סיטרא אחרא כבר יש. אתה יכול להיות נביא, נחש או מדען שממציא מים סגולים. אתה מוזמן גם להיות ג'וקר, מכשפה או בתולה תמה. או חתול. וחוץ מזה, אלוהים הולך, ואלוהים בא. אני הדבר הודאי והקבוע היחיד שיש במקום הארור הזה. עכשיו תפשיל מכנסיים. התותחוקן מוכן.

אם היית טורחת להקשיב לי לפעמים

ולקרוא את הספרים שאני אומרת לך לקרוא אז היית יודעת שהוא כבר מכשפה. בורה ג'ינג'ית שכמותך, הניק שלו היא דמות מסדרת הספרים של עולם הדיסק, "סבתא רוח שעווה" היא המכשפה האולטימטיבית. עם מטאטא, חתול שחור, שיער קש והכל. אה, והיא גם לא מתקלחת. שתדעי.

קפת

New member
זו לא את, המכשפה האולטימטיבית?

הנה הודעה חשובה, בעיקר לאודיסאוס: מהיום אני נוקטת, שוב, בשיטת כוכביות האירוניה, למאותגרים ולמאותגרות. בעיקר למאותגרות. ואני דווקא כן קוראת את הספרים שאת אומרת לי: עכשיו אני ברביעי של המגדל האפל, וניסיתי גם את ארטמיס פאול, שהיה מאוד משעמם. אבל היינץ דווקא שקק אותו בקריאה.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
אם כבר מכשפות וטרי פרצ'ט

אגנס נאטר הייתה יותר נחמדה. ומדוייקת. אמנם לא היו לה מטאטא וחתול, אבל היא חזתה את סוף העולם והיום שאחריו. את נפילת הבורסה לעומת זאת, את זה היא פיספסה. גם את קפת. אבל בסך הכל היה לה הספק לא רע... שתדעו.

מה שהתכוונת לומר הוא,

כמה מחוצף מצידך שלא להציג את עצמך ולא כמה מחוצף מצידך שלא להכיר את עצמך. עילג.

מתי ת/יגיע איזה מגלומן/ית

חריג במיוחד ולא גרסאות כיסוי חיוורינות ודהויות למשעי.

שיר

שיר קטן שכתבתי לעצמי מול המראה. אשתף אתכם כי בא לי. וזה טוב לי. וזה גם טוב לכם. הכל התחיל בסביבות הבוקר. התעוררתי בסלון ביתי. נגשתי לשטוף פנים. ראיתי את עצמי שם. לכבודכם: אין ספק שזה אני. אין ספק (2X) אין ספק שזהו אני. זהו (2X) תודה

כל הכבוד!

יצירת מופת. אנשיי כבר יצרו איתך קשר לעבודה בחלטורות למסיבות בר מצווה.

בחיי שהייתי באה

אבל עם כל הניקים החדשים שצצו פה, עדיף כבר לעזור לקפת בקניית מנגל חדש ופחמים לחג.

קפת

New member
מה זה משנה?

ממילא כולכם מיותרים לקיום שלי, אתם רק צל שמלווה אותי, כמו צלמי פפראצי את יודה ונינט, אתם רק תופעת לוואי סבילה, כמו גזים אחרי חומוס.

למעלה