נזילת שמן בעית חיפושיות ידועה...
D De-Panther New member 25/4/04 #10 מה הקשר אליי לעזעזל?? מה עשיתי רע.. שזה מגיע לי?? בלה... יותר מידיי זמן בלי אינטרנט(זתומרת היה... אבל הייתי עסוק במשהו אחר )
מה הקשר אליי לעזעזל?? מה עשיתי רע.. שזה מגיע לי?? בלה... יותר מידיי זמן בלי אינטרנט(זתומרת היה... אבל הייתי עסוק במשהו אחר )
S shellyland New member 23/4/04 #7 עזבי, הם מתלהבים היום גילו שאפשר לכתוב הודעות עם כוכבית. יום-יומיים וזה עובר להם. אז מה סגרנו? המפגש אצלך?
עזבי, הם מתלהבים היום גילו שאפשר לכתוב הודעות עם כוכבית. יום-יומיים וזה עובר להם. אז מה סגרנו? המפגש אצלך?
ח חיפושית222 New member 22/4/04 #1 הגעתי! ברור לי שלא עצרתם את נשימתכם אבל הגעתי בכל זאת... אפשר להצטרף?
S shellyland New member 22/4/04 #2 תלוי את גרה במרכז הארץ ויש לך בית עם גינה או מרפסת שאפשר לארח בו מפגש פורום ביום העצמאות? תיזהרי במשאלות ליבך, הן עלולות להתגשם
תלוי את גרה במרכז הארץ ויש לך בית עם גינה או מרפסת שאפשר לארח בו מפגש פורום ביום העצמאות? תיזהרי במשאלות ליבך, הן עלולות להתגשם
ה הרופא של חיפושית New member 22/4/04 #4 אההמ אההמממ לנ"ל פטור קבוע ובלתי ניתן לערעור ממפגשי פורומים ומרחיצת כלים.