הגעתי לקחת מידות

לוזיו

New member
הגעתי לקחת מידות

עבודתי כמודד ומנהל פרויקטים . ככל יום אני יוצא לכמה כתובות להוריד מידות ובדיקת ההזמנה אצל הלקוחות.
בוקר חורפי וקר מזג אוויר אפור לא מומלץ לצאת לעבודה .ביום כזה הצורך להשאר מתחת לפוך בכייף.

אין מה לעשות התחיבויות צריך לכבד.

הפגישה הראשונה נקבע ל10 בבוקר. הכוון אזור השרון.
לחיצה על הפעמון . המתנה של כמה שניות ואז נפתחת הדלת.
בוקר טוב!
בוקר טוב בבקשה. מידות נכון.
כן מידות ואישור פרויקט.
מולי עמדה אישה מהממת ביופייה אני מעריך בשנות ה40 עד 50.
לבשה שמלה ארוכה בגוון אפור בהיר די שקוף שחושף ישבן סקסי בטירוף וזוג שדיים סוף.
סליחה אפשר לעלות למעלה לקחת מידות? תרגיש חופשי אני לבד בבית. רק שתגיע לחדר שינה אני רוצה להראות לך את הבעיה בחלונות.
אוקי!
אני מתחיל לפנטז אותה מגיע לחדר ואני טוחן אותה.
טוב המידות לקחו לי פי3 זמן מהרגיל הראש שלי בתוך הישבן המדליק של הלקוחה.
הגעתי לחדר השינה הלקוחה כבר נמצאת וממתינה
תראה אני לא כל כך מרוצה מגובה פתח החלון אני מעונינת להוריד בגובה של הפתח 20 ס"מ .
מדוע אני שואל הרי זו מידה שעומדת בתקן .!
טוב תראה למה אני מתכוונת .אני ידגים לך בדיוק את רצוני .ואם תועיל לשמש לי כבדיקה אשמח.
לרגע ניגשה לחלון פתחה אותו ונשענה אליו על מפרקי הידיים .באופן טבעי ישבנה פרץ החוצה.
אתה רואה למה אני מתכוונת .תיגש בבקשה צמוד לישבני בזמן שאני מתכופפת ואז תבין שאני צרכה להיות בכיפוף מטה של עוד 20 ס"מ.
לא הייתי צריך הסבר כזה ארוך כדי להבין שהפנטזיה והתנוחה שלה כי היא מגיע לאורגזמה בזמן שיהי נשענת על אדן החלון ומשקיפה לרחוב
ומתוך פנים החדר חודרים אליה.
טוב העזתי לגשת אליה .הזין כמעט קרע את מכנסי מרוב התשוקה .
נו מה קורה היא שואלת.
כן אני ניגש . פתחתי את רוכסן המכנסיים לא יכולתי יותר. התקרבתי אליה בעדינות אני מרים את שמלת ריח הבושם וחום הכוס שלה הרקיע שחקים.
אני מרגיש שיתוף פעולה מצדה כאילו הסכמה כנס.
התקרבתי הזין לא היה בשליטה פשוט נכנס לתוך הנרתיק שלה ללא כל מאמץ היתה חמה ומוכנה .בתשוקה מטורפת דפקתי אותה וגמרתי על ישבנה המטריף.
נו הבנת למה אני צרכה להוריד את גובה החלון ?.

yaron522

New member
לא יצאת לוזר...

מידותיך היו נאות וברות
ממש עושה חשק להחליף מקצוע...

למעלה