הגעתי לעוד תובנה...

אתה צודק בעניין הבוגד אבל...

לא מדובר בבוגד אלא למה שאנו יוצרים עם עצמנו ועם זה שמולנו בגלל הפחד שלנו בדרך כלל יוצרים חוצץ, נזק, הפוך על הפוך אז למה לתת כוח וחיות למה שאינינו רוצים בו

הארובי של אתמול לא הספיק לי...

היום יוצאת למועדון לרקוד והפעם עם ידידי הנאמן ולא עם בן זוגי אותו שלחתי לעבוד ואני אצא לבזבז ולנענע מה איתכם היכן? ואיך אתם מבלים היום?

זה היה ככה

צהריים רעב קל שנסתם בחומוס של אסף שינה הגונה בערב המוקפץ החריף של איל והלילה? הלילה בשביל לרקודדדד

טוב אני לבושה מסורקת מבושמת...

והולכת לרקוד ולמשוך עיניים של מזילי הרוק מטה על רוק ריקוד מקפיץ שלצערי אין מספיק רקדנים מזל שיש ידידים תמשיכו בלעדיי מקוה שהיום שלכם יגמר בשמחה לילה טוב

deena

New member
../images/Emo18.gifנמחקו עשרות הודעות

מהשרשור הזה הבוקר. הודעות משתלחות, מגדפות, מלוכלכות, מכוערות ומגעילות. הודעות פוגעניות, מקוממות, ובכלל תת רמה שמזמן לא היה פה. הגולשת האחראית לרוב ההודעות נחסמה לכתיבה. כולכם מתבקשים לשמור על לשונכם. חבל שאין אמוטיקון של |הקאה| זה באמת היה מסכם את השרשור הזה בצורה נפלאה. שבת שלום.

את מכירה את הסרט : "הסוד" ?

זה בדיוק מה שהם אומרים שם , זה לא סרט קולנוע , זה סרט הסברה , איך למשוך אליך את הדברים הטובים בחיים , אז הם אומרים שלפעמים בן אדם לא רוצה שיקרה משהוא אבל הוא בעצמו מושך את זה אליו כי הוא לא מפסיק לדבר על זה ולחשוב על זה , למשל אם מישהוא בחובות , במקום לחשוב על איך להרויח כסף , הוא חושב על איך לצאת מהחובות , הם אומרים שפשוט צריך לחשוב בדרך החיובית ולא השלילית , במקום להגיד לא לרעב להגיד כן לשובע וכן הלאה...

למעלה