הגעתי למקום הנכון :)

noname128

New member
הגעתי למקום הנכון :)

העליתי אין סוף חיפושים בגוגל על החלקות יפניות ובכמה מקומות הפנו לפורום הזה ואמרו שכאן ידעו לעזור, אז הנה אני!

פשוט מאוד מבלבל אותי כל המצב ואף אחד לא מביא תשובות ברורות לחלוטין ונטולות אינטרסים.

יש לי שיער שטני גלי, אני תמיד אוספת אותו בגולגול כי הוא מתנפח ולא נראה טוב..לא נראה בריא כל כך
החלטתי בחצי שנה האחרונה שאני אעשה החלקה יפנית (כי האינטרנט מעלה תוצאות פחות טובות על הברזילאית..) אחרי שראיתי חברה מהעבודה שעשתה והשיער מסתדר לה בקוקו ופזור ובכל מצב!
אז דיברתי עם הספר שעשה לה (הוא נמצא בתל אביב), והוא אמר לי שאחרי שיאשר את השיער אפשר להתחיל את התהליך וזה כולל תספורת החלקה ומסכה ושמפו (?!) לשימוש של אחרי ההחלקה במחיר של 1700 ש''ח, מה דעתכם?

מה דעתכם באופן כללי על החלקה יפנית? זה באמת הפתרון המושלם? זה שווה את הכסף? אני גרה במקור בדרום ותל אביב...זו טרחה בשביל החלקה, יש המלצות למישהו בדרום?
כמה שיותר מידע יעזור, גם לגבי מה ששאלתי וגם באופן כללי- זה סכום לא קטן אבל משהו שכן מפריע לי בעצמי ויקל עליי מאוד..לצערי אני לא מבינה בנושא כל כך ועליכם אני בונה,

תודה תודה תודה!
אנוכי :)

mimor2

New member
קחי בחשבון שצריך כל כמה חודשים לחדש שורשים

וזה עולה כ-1,000 ש"ח (פלוס מינוס)
זו הסיבה שהורדתי את הבת שלי מהיפנית...

לא יודעת לענות לך על שאר השאלות שלך. אני גם מנסה למצוא פיתרון יעיל לשיער של הבת שלי

noname128

New member
ואם השיער

השיער הוא די חלק, פשוט נוטה לנפח..אז גם אם אחליט שלא לעות שורשים אלא לחזור לשיער הטבעי זה יראה בסדר לא?

בשרטי

New member
היי,זה מאוד תלוי באיכות השיערה שלך....

שיער שטני נוטה להישבר בקלות,לא תמיד החלקה יפנית טובה לו,כמו שאמרו לך צריך להרגיש אותו ואז להחליט.

דרום-צפון תל אביב-ממש לא משנה.למעצב שיער טוב נוסעים לעיר אחרת...

noname128

New member
גרה בדרום הארץ

אני מוכנה ליום כיף בתל אביב בשביל זה, פשוט אף אחד לא אומר לי שזה חד וחלק יעשה את העבודה...יש לי שיער שטני עבה ומלא
אתה מעצב שיער לפי הכרטיס שלך נכון?

הבדל בין יפנית לברזילאית

היפנית באמת מחליקה את השיער אבל לדעתי היא גם פוגעת בשיער.
הברזילאית פשוט הופכת את השיער קל לתחזוקה. היא אמנם לא מחליקה אבל אפשר לעשות עליה מחליק או פאן בממש כמה דקות ולקבל תוצאות טובות שנשמרות לאורך זמן, גם בלחות.

לא הייתי משלמת 1700 שח על שום החלקה.

אצלי למשל, אחרי היפנית ע"מ שהשיער יראה ממש טוב הייתי חייבת לעבור עם מחליק או פאן.

noname128

New member
מסתפקת

ברק די חלק ולא נפוח לא חייבת מקלות, אני רוצה שיראה טבעי

לא היית משלמת 1700 כי זה יותר מידי?

וקראתי בכמה וכמה אתרים שהברזילאית נחשבת אסורה לפי משרד הבריאות בגלל זה שללתי אותה..

בסדר

אותי באופן אישי לא מעניין מה משרד הבריאות מתיר או לא. מספרות משתמשות בזה ולדעתי גם צבע לשיער ממש לא בריא.

אני חושבת שבחורה שעושה החלקה ברזילאית אפילו 4 פעמים בשנה, במספרה מאוד מאווררת או בחוץ \ מרפסת עם מאוורר, חשופה מעט מאוד לסכנות ההחלקה. הספרים כן חשופים וההחלקה כן מסכנת אותם.
ההחלקה קשורה נדמה לי רק לסרטן בדרכי הנשימה, ז.א. צריך לנשום מספיק אדים מה שלא קורה במקום מספיק מאוורר ללקוחות. אצלי הברזילאית מורידה נפח, הופכת את השיער לקל מאוד לטיפול, השיער לא מתקרזל בלחות.

זו הדעה שלי, מי שלא מקבל אותה, זכותו.

שמעתי על מקרים של מוות מצבע שיער ואני עדיין צובעת.

לדעתי 1700 זה יותר מדי לכל סוג של החלקה. אולי זה מחיר בסדר לשיער מאוד ארוך.
אצלי למשל ההחלקה הראשונה עלתה לי 1400 לפני 8 שנים וכל השיער שלי נשרף.
ההחלקה הבאה שעשיתי היתה על שיער יותר ארוך, ועלתה לי פחות. ברור שהתוצאה היתה דיי טובה אחרת לא הייתי מספרת על זה. אח"כ עשיתי שורשים כל 8 חודשים בערך וזה עלה כל פעם בסביבות 800 שח. זה היה בערך לפני שנתיים וחצי, שלוש שנים.
קיבלתי הצעה לפני חודש 900 שח לשיער באורך כתפיים בערך, מבחור שרוב מה שהוא עושה זה החלקות, וקיבלתי עליו המלצות מבחורות ברחוב. אני לא אמליץ עליו פה כי לא עשיתי אצלו החלקה.

למעלה