הגעתי למסקנה

טוהרtoar

New member
אין בעולם? מה אין ספורט בעולם?

ודאי שיש- שחיה שחיה ושוב שחיה!!

dkey

New member
../images/Emo7.gif אני מתעב שחיה

כל ההתאמצות הזאת של לנסוע לבריכה להתפשט, להרטב, כלור, להתקלח, להתלבש, לנסוע שוב...לוקח המון זמן (טוב, אני משער שיש כמה סיבות מדוע הומואים אוהבים שחיה
). במקום, אני רץ ואוהב מאוד לרוץ. למעשה אני חולה על זה. מכור (אנדרופינים). טוב, הבנת אני מניח שאני אוהב ריצה. האמת שלכן אני מבין את האהבה שלך לשחיה. אני גם משלב עם ריצה אימון של משקולות והמון תרגילי בטן. אבל כל אלה לא יוכלו לכמות הקלוריות שאני בולס בעת האחרונה. נורא.

dkey

New member
אני נשוי ודואג

ושוב כשישנתם בלילה בעלי היה אי שם. התעוררתי בארבע ולא הצלחתי להרדם עד שש ואז נרדמתי וחלמתי שמכייסים אותי ואז התעוררתי בבהלה. והוא עוד לא ענה לי הבוקר לסלולרי. בחדשות יש רק את זה. מזל שזה היום האחרון אבל לי כבר נשבר סופית מזה ונצטרך לחשוב מה הלאה. באשר להשמנה, דווקא בעלי היה רוצה אותי מלא יותר אבל מי שואל אותו, זה אני והמראה שלי. האמת שכיף לחזור לשגרת אימונים אחרי ניתוח המיניסקוס שעברתי השנה והמסע במזרח שחלקו היה אתגרי (ורבותי, אני לא יודע מה יותר אתגרי, טיפוס לרום 5400 מטר או שופינג בבנגקוק ואני רציני).

ושבו בנים לגבולם ../images/Emo24.gif

בטווח הארוך - באמת כדאי שתחשבו מה הלאה עם המילואים המסריחים האלה. מספיק. ובטווח הקצר - תכין לו אחלה קבלת פנים. אמבטיה חמה עם נרות וסבונים מדונדשים? ארוחה מפנקת עם קינוחים מסכני-בריאות? איזה ג'וינט משובח במיוחד? הגשמת איזה פנטזיה במיטה? שיהיה לכם אחלה יום!

dkey

New member
קודם כל עידכון שהוא התקשר והוא בסדר

אחרי העדר השינה בלילה שעבר הוא בטוח ישן טוב הלילה... בעצם גם אני... אנחנו לא מעשנים. גם לא ג'וינטים. אני יותר מתירני בנושא והתנסתי הרבה פעמים ונהנתי (אצל כאלה שהיה להם) אבל אצל בעלי זה ממש טאבו. אם לומר את האמת, קל לי לישר קו איתו בזה. אבל בטח נרד על איזה בקבוק יין טוב עם חברים שבטח יקפצו. ארוחה מפנקת סידרו לו קרובי וחברי המשפחה (ראה לעיל ברבקיו ומימונה). אתמול חגגנו יומולדת לחברה במנטה ריי והאוכל נשאר כמו שהוא במקרר. פנטזיה במיטה... המממ... אנחנו זוג כבר לא מעט זמן. למעט כמה דברים מאוד רדיקלים שלא עשינו וזה לא המקום לפרט וגם נראה לי שאין לנו עניין מיוחד בהם, ניסינו אני משער כבר הכל. אבל אין כמו אהבה אחרי שלא מתראים זמן מה. סתם להתכרבל אחד עם השני (מזל שעונת הפוך טרם הסתיימה). אחר כך מתחילה השגרה מחדש...

שיהיה לכם אחלה רה-יוניון

גם אנחנו זוג כבר המון המון זמן - ומצליחים להפתיע ולחדש במיטה. תפעילו את הדמיון! ולגבי עונת הפוך - אצלינו היא תמידית. אנחנו ישנים כל הקיץ עם מזגנים מקפיאים ומתכרבלים בפוך. תעשו חיים!

dkey

New member
אל דאגה ביחס לדמיון

איך אמר לי פעם ידיד, הייתי מת להיות זבוב אצלכם בחדר.
אגב גראס שלך והתמונה שלנו למעלה, אני מצרף קליפ שהועלה לרשת (הם עשו את זה כנראה ב 20 יום). הקליפ ממש לא ממצה את מה שעברנו. תוכל גם לראות לקראת הסוף שדה גראס אדיר. האחרים יוכלו לראות על הפתיחה נסיעה באוטובוס עם עז (אנחנו למשל נסענו לא פעם על הגג, גם בבורמה ובין שקים ומשלוחי ביצים ושאר חיות. חגיגה). הצלם התמקד הרבה בדגל התפילה המרהיב של נפאל שלא להאמין, צבעו כצבע דגל הגאווה. בגדים רבים בנפאל עשויים ממש כמו הדגל שלנו. תוכלו לראותם שוב בפסגה אם כי משום מה לא צולם השלט הגדול אלא מרחוק. על קצה המזלג רואים את ההרים, המפלים, החמורים והאנשים שסוחבים על גבם סחורות (אין כבישים כמובן), הגשרים התלויים, הילדים המקומיים וכל מה שעושה את המקום כל כך מדהים. יש המון קליפים ביוטיוב למי שמתעניין. חפשו תחת ANNAPURNA. הוספתי עוד קליפ שמורכב מתמונות מרהיבות. כנשראה שבשל השלג הרב הם לא יכלו לעשות את הראונד (מעבר ההרים בגובה 5416 והסתפקו ב 4130 של הבייס קמפ). מקווה שתהנו מהאתנחתא.

dkey

New member
טעיתי בלינק

אם מישהו טורח לראות בכלל
אז למטה הקליפ השני של ה ABC (מה שהכניסה היתה חסומה אליו במסך הגדול זה הנוף ממקום מדהים שנקרא פון היל שמשקיף על הפסגות הדרומיות של איזור האנאפורנה מגובה יחסית נמוך) ועוד קליפ מרהיב של תמונות מהראונד. מקווה שיום אחד נערוך גם את כל החומר שלנו לתצוגה.

dudu1212

New member
סליחה, למה "השטחים" ארורים?

לי דווקא תל-אביב נראית ארורה הרבה יותר. לא סובל אותה. כאין וכאפס לעומת המרחבים המוריקים של יהודה ושומרון באביב.

dkey

New member
אין לי בעיה שתגור שם תחת ריבונות

פלשתינאית.

למעלה