הגעתי למסקנה

y e t i

New member
קראתי כאן , וגם בתיבה הפרטית.

שמעתי, עניתי , ולא , אני לא עובד בשב"כ , ובדיחות כאלו אגב , לא מוסיפות לך כבוד , אני שוב שואל אם יש חובה לפרסם איפה אני עובד כדי לכתוב כאן , היה וכן אני בחוץ , אם לא , אני מבקש בלי להתעלק ! למה אני לא רוצה לומר איפה בדיוק ? כי ככה וזהו. יום טוב .

אף אחד לא ביקש בדיוק

אבל כחלק מהפורום אנחנו חולקים חוויות. לא ביקשנו שתגיד בדיוק באיזו מקום ואיזה חברה, אבל כן תספר לנו באיזה תחום אתה עובד. למה? כדי שנול להזדהות? להבין ולשתף. אנחנו מספרים כאן באיזה תחום אנחנו עובדים ואנחנו מצפים כי גם אנשים אחרים שמגיעים לפורום לכתוב יזדהו בצורה דומה. לא מדובר כאן בהתעלקות. גם לא ביקשנו שתפר את האנונימיות שלך. אבל כן שתף אותנו - אחרת בשביל מה אתה כותב בפורום, ועל שום מה כל המיסתוריות? והעובדה שאתה עונה למסרים כאן, בהחלט לא מוסיפה לך כבוד.

y e t i

New member
חלקתי חוויה ,בדרך שלי .

מה שבדיעבד נראה לי טעות , אחרת תשומת הלב הייתה ונשארת בעניין האשכול ולא במה שאני עוסק. עניתי למסרים כאן, כי ראשית כל ענו לי , ושנית, מתוך הבנה שזה לא מוביל לשום מקום, "לא" אני נוהג לומר פעם אחת בלבד ולא מעבר , ולדעתי אמורים לכבד זאת. אני לא מצפה להבין עניניים של אחרים בטח ובטח שעל סמך אינטרנט מכיוון שאני סבור שבשביל לדעת או להבין אני אמור לעבוד ולהכיר את עיסוק שעליו מדבר הכותב,מה שכאן לא קיים , עניין הנתינת השירות זה נתון ועיסוק שונה בקרב כל הנותני שירות , כך שבהחלט יתכן שלא יבינו אותי , בדיוק כמו שאני לא יבין אחרים .

ממממ

לפי איך שאני רואה את זה ההתייחסות הראשונה למסרים הייתה שלך ולא של אף אחד אחר. אנחנו לא נוטים לסלק אנשים מהפורום ואין לנו רצון לזה. הפורום הזה כפי שכבר כתבתי, הוא פורום אינטימי, כחלק מזה אנחנו חולקים חוויות - זו מטרת הפורום. אם אתה מעוניין לכתוב הודעות חסרות קשר שאף אחד לא יבין תפתח בלוג. אך חיוני לדיונים פה ולהזדהות פה בפורום שנדע על מה אנחנו מדברים ולא שיזרקו משפטים לאוויר. כל נותן שירות מוזמן לפורום, אך כמו שהוא מצפה שיכבדו אותו, אנחנו מצפים שיכבדו את אופי ומהות הפורום.

y e t i

New member
עניין של תפיסה

אניטמי זה לא יכול להיות לא משנה איך תסובבי את זה , אחרי הכל זה עדיין אינטרנט. אם אני יפרט לך מקרים שקורים לי או להיפך את תפרטי לי , אדע איך להתייחס באופן ענייני ומקצועי , התשובה שלילית , אני לא אדע איך להתייחס וגם את לא . קראתי כאן כמה הודעות , הבנתי את הלך הרוחות , לא חשבתי לרגע אחד שישאלו אותי כמה פעמים איפה אני עובד מכיוון שזה לא תורם לדבר . צר לי שמסיפורים על עבודה בשבת ,כל העסק הגיע לזה רק בגלל שמעוניינים לדעת מי אתה, או איפה אתה עובד,ואם הייתי יודע שככה זה עובד ועדיין ממשיכים לטחון מים ,האמיני לי , לא הייתי מעז בכלל להתחיל לכתוב .

וזו בחירה שלך

אתה יכול לכתוב או לא לכתוב בפורום, אנחנו לא נמנע ממך ללכת כמו שלא נמנע ממך להשאר. כנראה שפספסת את הלך הרוחות בפורום, המטרה היא לא להתייחס עניינית ומקצועית אלא לשתף ולתמוך - לא צריך להיות מקצועי בשביל זה. כן צריך להבין את הלך הרוח הכללי במקום העבודה כדי שנוכל להזדהות ולהעניק סימפטיה. זה לא פורום מקצועי וצר לי אם הבנת את זה ככה. ועל מנת שאני לא אצטרך להגיב פעמיים. אתה לא מאיים על אף אחד בעזיבה, ואם אתה רוצה לעזוב אין זו אשמת אף אדם אחר מלבד עצמך. ולא, זו לא הרצפה שעקומה.

y e t i

New member
תודה לשתיכם בנות .

מזל שלא בקשתי קפה כשהגעתי .. לא מריח לי טוב מה שהולך כאן כל טוב והרבה בריאות .

tenen

New member
זה לא תופס בכל מקום את יודעת,

אם הוא יגיד חברת תשתית של אינטרנט הוא צמצם עצמו ל2 חברות בדיוק שלפי איזור מגורים או כל פרט אחר שיתן בעתיד תוכלי לדעת בדיוק איזו מהן, אם יגיד ספק של אינטרנט יש בדיוק 3 כאלו לאחר איחוד נטוויזן ברק ואיחוד אינטרנט זהב/קווי זהב ומכיוון שנטוויזן זה בחיפה זה לא משאיר יותר מדי אפשרויות אם יתן עוד פרט מזהה בהמשך. אז נכון, מלצרות יש בכל מקום, אבל תפקידים בנתב"ג הם אפילו עוד יותר יחודיים לנתב"ג מאשר חברות אינטרנט ולכן יש כל כך הרבה מקומות עבודה שעצם הזכרת התחום דיי חושף אותך... אני בעצמי התלבטי אם וכמה לרשום כאן, תני לו את הזמן שלו והוא יתפשר..

לא מסכימה איתך

לא ביקשתי שיגיד מקום מדוייק. אבל להגיד מוקד שירות/שירות פרונטלי וכו זה לא קשה. אני מוצאת במיסתוריות הזו שום דבר מעניין. אנחנו פורום קטן ואינטימי וכחלק מזה אנחנו חולקים חוויות וכן חולקים פרטים שהם מעט יותר אישיים. אני בספק אם יותר משלושה אנשים בפורום מכירים את פני בובה לעומק או לצורך העניין כל אחד אחר בפורום שלא מעוניין לחשוף את עצמו מעבר לחשיפה כללית. אבל כחלק מהיות הפורום פורום קטן, אני אישית לפחות מצפה מאנשים להיות יותר פתוחים בעניין

מסכימה עם אקונומיקה

אם מישהו מספר שהוא עובר כנציג שירות פרונטלי או טלפוני, זה לא חושף שום דבר עליו והאמת? גם אם הוא יציין את שם החברה סביר להניח שזה לא יחשוף אותו. לידע כללי: בפורום אחר שאני חברה בו משתתפת עובדת מנתב"ג, שתינו מודעות לעובדה שאנחנו עובדות שם כבר כמה חודשים טובים ועדיין אף אחת מאיתנו לא יודעת מי זו השניה כי אחרי הכל, אנחנו קצת יותר מ-3 אנשים בנתב"ג ועצם זה שאנחנו מספרות שאנחנו עובדות שם לא חושף כלום. ונכון שהוא לא חייב לספר איפה הוא עובד, הוא בעצם לא חייב לנו כלום, אבל תקרא שוב את מה שאקונומיקה כתבה ואולי תבין.

shaiush4

New member
../images/Emo45.gif

גם אני בנתב"ג, ועדיין אין לי מושג מי זאת פני בובה. אולי היא אחת מאלה שהוצאתי עליהם עצבים על תקנות הביטחון החדשות שנוגעות לעובדים? או שאולי סתם עברתי לידה מיליון פעם בלי לדעת...

גם לי אין מושג מי את

והאמת שאני לא מסתובבת יותר מדי בחנויות של הדיוטי. אגב, לקח זמן אחרי שהתחלתי לעבוד עד שגיליתי מי זו אקונומיקה, וזה למרות שידעתי עליה יותר ממה שאנשים בפורום יודעים. אם היא תרצה, היא תספר לכם מה היה בפעם הראשונה שנפגשנו...

יש לי חצי דקה לפני משמרת

ידענו את השמות אחת של השניה אבל לא יותר מעבר לכך. יום אחד התיישבתי עם תשחצים במועדון בודקים שלנו והיא ישבה לידי והתעניינה, שאלתי אותה אם היא מעוניינת להצטרף (או שאת ביקשת, תקני אותי) והתחלנו לפתור תשבצים יחד. באיזשהו שלב שמתי לב לתג שם וגיליתי שזו היא. לא אמרתי מילה כי היא שיתפה פעולה כל כך יפה וחשבתי שהיא גם הבינה לבד. בסוף שהבנתי שהיא לא קלטה החלטתי לחכות עד הבית ואז היא קיבלה מסר עם השאלה : נו איך היו התשחצים? ועכשיו רבוטה לפני שההסעה בורחת

אתה יודע מה עשית עכשיו?

עבירה על נהלי תפוז בצורת פרסום תוכן של מסר אישי וזה דבר שלא מקובל. אתה לא חייב לספר לנו מה אתה עושה (למרות שזה כאמור גורם לך להיראות מוזר), אבל עבירות על התקנון והנהלים זה דבר שאסור לעשות. אם תחזור על זה, באמת לא תוכל לכתוב יותר בפורום.

y e t i

New member
נו טוב ..

עברתי לא עברתי זה כבר לא משנה,למרות שלא ידעתי שמדובר בעבירה, בכל אופן הודות לך ולמה שעפ"י הגדרתך נקרא "מוזר" לא נראה לי שאמשיך לכתוב,מה שלך נראה הגיוני לא בהכרח תקף על אחרים , וקחי את זה בחינם ממני כטיפ בכלל לחיים. תם מבחינתי המו"מ ביני לבינך .

אתה לא עושה טובה לאף אחד

לכן אין מקום לאיומים בסגנון "אני לא אמשיך לכתוב", אף אחד לא כותב בפורומים בתור טובה למנהלת. לדעתך הדעה שלי חריגה, אבל מעניין שמתוך כ-160 חברי פורום פעילים אתה היחיד שמתנהג ככה, מה שמעיד על כך שאתה החריג פה, מה גם שכמו שציינה אקונומיקה, אף אחד לא יכל להבין את ההודעות שלך היות שההקשר שלהן לא ידוע. וקבל ממני טיפ להמשך הגלישה בתפוז - אי ידיעת התקנות אינה פוטרת מעונש, תקרא את תקנון תפוז לפני שאתה כותב בפורומים אחרים, מנהלים אחרים היו חוסמים אותך רק על סמך העבירה הזו.

Black Star

New member
זה ממש עצוב שאתה רואה את זה כמו"מ..

מישהו ביקש ממך להישאר? נראה מתוכן ההודעות שלך שאתה ממש מצפה שנתחנן שלא תעזוב ותישאר בתנאים שלך ולא משנה מה. הפורום כמחלקת שימור לקוחות, נו נו... אני בטח לא צריכה לחזור על הדברים של אקונומיקה, בובה ועוד, מי שרוצה להשתתף בפורום מוזמן, אנחנו לא מכריחים אף אחד להיות פה, ולא מכריחים אף אחד ללכת, אבל הפורום כסוג של קבוצה חברתית-אינטרנטית הוא מקום בו נהוגים כללי התנהגות מסוימים, וזה לא נהוג (וכן, אפילו "מוזר" כמו שבובה אמרה) להגיע לתוך קבוצה חברתית פעילה (אז מה אם זה באינטרנט) עם כללים משלה בלי להציג את עצמך, ולענות בחוצפה לכל שאלה שאתה נשאל - או פשוט לא לענות.

אז מה רע?

גם מקבלים יותר כסף וגם לא עובדים אלא מנצלים את הזמן למשהו מהנה או ללימודים, אני בעד.

למעלה