הגעתי למסקנה

danielo18

New member
אז איך זה שלא ראיתי אותך??

כנראה היה ממש חשוך והייתי ממש שיכור. לא משנה,בפעם הבאה..

זה לא דבר רע...

תחשוב אופטימי... אם היה בחו"ל מועדונים ממוצעים, חנויות רגילות ונוף סטנדרטי , לא היה לך חשק לטוס ..... אז זה טוב, זה נותן לך את הדרייב לעבוד קשה יותר, לגייס יותר כסף ולעוף מכאן כמה שיותר מהר...

ק ד ו ש

New member
בדיוק..

עוד ב-15:00 אני כבר הולך לעבודה. עוד איזה 60 דולר לטיול :] ולא.. זאת לא היתה הכוונה. חשק לחו"ל תמיד יהיה, אבל למה כל המקומות בילוי בארץ אותו חרא? תחדשו קצת רבק. אפילו ברים שהם כביכול "אירופאים", ישר אתה קולט שהם ג'יפה.

כי בפאבים ה"אירופאים" האלה חסר ...

אירופאים.... יש איזה 2-3 פאבים שיצא לי להיות בהם והם היו משו משו... אבל הם בקיבוצים בדרום... אם תהיה באיזור ותצטרך המלצות...

ק ד ו ש

New member
למה לי לסוע לדרום??

נסיעה לב"ש היא שעה וחצי, שעתיים נגיד אם יש פקקים. עדיף לי לסוע רבע שעה לנתב"ג, ואז שעה וקצת טיסה לטורקיה או משהו.

אמרתי רק למקרה שתהיה באיזור...

אתה יודע... במקרה... אם יצא לך.... לא יודעת , מילואים בעזה או משו...

הפאב של קיבוץ בארי

אחלה פאב. וגם הפאבלו בבאר שבע. אבל חוץ מזה הדרום יבש...

בקיבוצים באיזור אשכול יש כמה טובים.

וב"ש מסריחה מכל הכיוונים, הכל שם גרוע.... אבל הפאב בנגבה ובתימורים ( שהם נמצאים בערך 35 דקות מת"א ...) ממש ממש טובים ...

SimplyMe1

New member
מה שאני אומרת גם

אני אומנם הייתי רק במקומות במרכז וצפונה,אבל זה תקף לכול הפאבים\דאנס ברים בקיבוצים-מושבים. האוכלוסיה שם שונה מאלו שבת"א\ראשל"צ\רעננה וכו'. כשיש מתנדבים מחו"ל בקיבוצים הם עושים את האווירה האירופאית המינמלית שזה יותר טוב מכלום.

Jan22

New member
עזוב ,מועדונים

ועוד בישראל. פעם אחרונה שהייתי במועדון זה היה בפעם היחידה שהייתי בחו'ל ,וגם זה היה לפני כמה שנים טובות. (ורואים את ההבדל בין ישראל לבין חוץ לארץ!!).

למעלה