הגעתי למסקנה

משאלה2

New member
הגעתי למסקנה

בתצ1 קראתי את דברייך. היית עדינה מידי לדעתי. כל הנשים והאנשים לא משנה איזה מין כולל קוקסינלים, וטראנסים והשד יודע מה עוד הם חארות, מניאקים, ודפוקים. כל האנשים בעולם משתמשים בנו רק כשהם צריכים אותנו וזורקים אותנו כשנגמרת הסוללה. לא משנה באיזה תחום או אופן, כולל אלוהים. כאילו מה? הורדת אותנו לעולם מלא פיתויים ותאוות, החלטת שאנחנו צריכים להיות טובים וכמו גננת אתה יושב ושומר, זה ילך לפינה וזה יקבל סוכריה, תגידו מה נסגר איתו? חכמה גדולה לשלוט בנו, לברוא אותנו רעים מנעורינו ולצפות שניהיה טובים. למה מה קרה? מישהו חכם אמר לי השבוע, עזבי אנשים, הם רוצים לקחת ממך מה שהם יכולים וללכת הלאה, וברגע שאין לך מה לתת הם לא צריכים אותך. פעם האמנתי בחברות, באהבה, בנתינה, חבר'ה הכל בולשיט. תדאגו לעצמכם כי אף אחד לא ידאג לכם. אף פעם. תכתבו לי על המצבה: כאן מתה אישה שהיתה טובה מידי, תמימה מידי והאמינה מידי לכל אחד. בסוף מתה לבד. פעם אמרו "הנייר סובל הכל" היום אפילו לא צריך לבזבז נייר ועט בשביל לכתוב מה שבא. תודה שהאזנתם לי, לא זה לא עושה אתכם טובים יותר, זה כי שיעמם לכם. לכו לישון.

בן הצבי

New member
אני משתדל להיות טוב.

ואני מסרב להכיר בכך שיש אדם שפוי שאכן רואה ``אדם טוב`` ו``פראייר`` כמילים נרדפות ותו-לא.

uty76

New member
אנחנו בעולם מרתק

אנשים באים ולומדים איתנו ומאיתנו וכשהם מסיימים את השיעור החשוב שהיה להם איתנו הם ממשיכים הלאה זה נורמלי לא כל דבר טוב חייב להמשיך מגילגול לגילגול, גם לקשר טוב יש סוף... ובכל זאת! כבר מלאכית יוצאת לדרך עם מליוני ורדי אהבה וחום אנושי במיוחד בשבילך! תתכונני! הנה היא כבר כבר בדרך אליך!

ליוויתי בימים האחרונים

בנאדם בנסיעותיו ברכבו המרווח. בנסיעה מירושלים לת"א הוא אסף חמישה טרמפיסטים. לאחד הוא עצר באחד הצמתים בכביש המהיר ולשלושה אחרים בהמשך. את האחרון הוא הוריד סמוך לביתו ועשה לשם כך סיבוב שהאריך לו את הדרך וכל זאת בשעת ליל מאוחרת מאד ולמרות שהתחשק לו ללכת לישון. בנסיעה אחרת לאילת הוא העלה לרכב שני חיילים שנסעו מהבסיס לאילת בשליחות חבריהם לשם קניית כמה מאכלים וממתקים. הוא צייד כל אחד מהם בסכום כסף נאה כדי שירכשו מה שרק בא להם לעצמם ולחבריהם (הם סירבו וסירבו אך הוא עמד על כך שיקחו את הכסף). בחזרה מאילת לתל אביב הוא אסף טרמפיסט נוסף. ברור שהוא נהנה מתחושת הנדיבות ואולי מרגשות נוספים בסגנון זה. אך איני יכול לומר על כך, חרא מניאק ודפוק. * מכיוון אחר- נראה לי שמסקנות בעניין כזה הן, בין השאר, תוצאת חוויות סוביקטיביות. אז אני מאחל לכולנו שמהיום והלאה נחווה חוויות סוביקטיביות שיובילו אותנו למסקנות, איך לומר, יותר מחממות לב

משאלה 2 יקרה

הדבר הכי לא מתוכנן היה לפתוח את המחשב הכוקר ןלקרוא שורותייך.... איפה אנחנו חיים ?,מי הם האנשים שאיתם נפגשים ?מי ומה הם אנשים בכלל ? לא ילדונת בוהה בהקיץ,יש לי כבר כמה שנים לרזומה. אין אפשרות לעשות הכללה. אז מה ?כל הנשים זונות בנות זונות?מניאקיות תאוותניות? כל הגברים מניאקים חולארות ?הם ואבא שלהם והאימאמא שלהם? כן,.....פעם חשבתי כך,היתה זו תקופה שחורה. תקופה קשה. אולי תקופה מחויבת איפשהו באבולוציה הפרטית של כל אחד מאיתנו,בגדילה ובצמיחה שלנו,בהיכרות שלנו עם העולם,עם עצמנו. והיום...אחרי מספר עשורים....כבר יודעת ,יודעת את עצמי,יודעת לזהות את סובבי. גם אני לא מושלמת, גם אני זונה בת זונה לפעמים...למרות שממש מנסה בעזרת עבודה קשה לברוח ממצבים שכאלו. עדיין מאמינה ויודעת שיש אנשים שבאמת באמת יודעים לתת...לאהוב....שיודעים ממש נתינה אמיתית,כזו טהורה שאין בה אפילו פרורון של גאווה. עדיין יודעת שיש זאבים מחכים....לביאות טורפות בין העצים. מאחלת לך ...שתעברי את התקופה הכל כך קשה הזו,ואין לזה זמן קבוע,ואין מרשם. שולחת לך אהבתי ,שולחת אור....אם בכלל תצליחי לראות משהו מנצנץ דרך העדשות השחורות... מקווה שעזרתי ואפילו במשהו קטנטן מחבקת מרחוק

משאלה2

New member
הבהרה

לא התכוונתי לאף אחד מסוים ושאף אחד לא יקח את זה אישי. אני לא מדברת רק על גברים הגם שלהם מגיע פרק שלם מיוחד בנושא, אני מדברת גם על נשים, על חיות, על כל מה שזז. אוסף של דברים שקרו בחודש האחרון, אנשים שהכרתי לפני שנים וחשבתי שהם חברים ובהזדמנות הראשונה שהיה להם הם ליכלכו עלי. תאמינו לי, האנשים המניאקים באמת, אלה שמגיע להם שאכתוב את זה בשבילם לא יחשבו שזה נכתב עבורם. הם רק יחשבו "התחרפנה הזונה" וימשיכו ללכת הלאה, חלקם לא כאן בכלל בשביל שיקראו את זה, ולא מודעים לפורום או לניק שלי כלל, ולכן הרשיתי לעצמי להשתפך. ולא בא לי לכתוב דוסים כדי לא ללכלך על מגזר מסוים. כי זה באמת לא רק הם. חנוכה שמח אנשים. יהיה טוב.

נשמהמי

New member
תתעודדי

עברתי גם אני כמה אכזבות, גברים שניצלו אותי וגם נשים שסמכתי עליהן והתאכזבתי. אבל מצאתי גם כמה שלא, ואני משתדלת שרק הם יחבקו אותי כשרע לי וקר לי.

תעשי טובה לעצמך,

תקראי שוב את דברייך. את מעידה על עצמך שאת טובה מידי מאמינה מידי (באנשים) מתמסרת מידי. את באמת חושבת שאת משהו ייחודי, שלא נפלו כמוהו עוד כמה??! חושבני שחווית בחייך אין ספור אכזבות, כפיות טובה, ואת יודעת מה עוד. תני לי לומר לך משהו, טיפ קטן לחיים. אם עד היום היית טובה ומסורה לא תצליחי לצאת מזה זה טבוע בך וכשתגיעי לצומת כזו ותהיי אגואיסטית זה ילווה אותך. כי זה לא קשור במה עשית או לא עשית למישהו זה מה שעשית לעצמך. את! בהיותך טובה לא תוכלי להשלים עם חסר נתינה, התחשבות ומסירות מצידך לזולתך. אני כבר אינני מתאכזב מאלו שכפויי טובה אליי. (והאמיני לי -או שלא- אני עוזר להמון אנשים ומתמסר אליהם) אני בז להם! אני יודע שהנה יש בעולם עוד יצור שאני טוב ממנו. אך לא הפסקתי וכנראה גם לא אפסיק להיות טוב ולהתמסר. כי אחרי שאתה מרגיש כמה זה טוב להיות טוב אין חיים יותר טובים מזה . תמשיכי להיות טובה ומסורה כמו שאת. זה רק יעשה לך טוב.

idonknow

New member
זה בטח נורא מתסכל

לחיות עם תפיסה כמו שלך. וחוץ מזה, צר לי להודיעך,גם את בנאדם. אולי פשוט לא התחברת ליצורים האנושיים הנכונים, אבל זה לא אומר שכולם רוצים לדפוק אותך. ואם את לא מאמינה לאף אחד, למה דווקא לבחור שכן להאמין לאותו "אדם חכם"...?

מה נהיה?

מה זו אווירת הבקיעה מהביצה שהשתלטה עליכן? רק עכשיו נחתתן? פתאום גילתם שהעולם אינו מרציפן דבשי סוגה בשושנים? פתאום גיליתן שיש אנשים רעים? צאי מזה. כמה עם כמה שפחות רגשות אשם וכמה שיותר חוסן. אחרי הכל, את לא הראשונה ולא האחרונה ששיקרו לה.

בן הצבי

New member
תיזהר!

שסלסרו לא יתקיף אותך כאן על שכתבת ``בעזהי``ת`` בעוון כתיבה בסגנון חסידי מהמאה ה - 19....

למעלה