הגעתי למסקנה...

הגעתי למסקנה...

שבא לי איזה גברבר צעיר ממני...בן 18 ....19...20.... יש כאלה שנראים כבר ממש גברים....וגם בשיא אונם... :) נדמה כי גברים שמתקרבים ל-30...משעממים יותר בקטע המיני...מאשר צעירים יותר...כי הם באמת מתאמצים...זה יוצא להם מהלב... אז לחלקם חסר טיפה ניסיון....אבל זה נרכש לאט לאט... לעומת הגברים הבוגרים יותר...שיודעים יותר מידי..אבל לא מיישמים...וגם עצלנים ועייפים יותר...וגם גומרים כאילו עוד מעט יבוא שוטר...ויעשה להם נו נו נו...חחחח

Human Factor

New member
WOW

מסקנה מרשימה...
.. אגב, שאלה לי אלייך- בין הרווקה והאינטלגנציה...מה בדיוק הקשר? כי..אעפס נראה ששתי המלים עומדות כל אחת בזכות עצמה ולא ממש מתחברות אצלך טוב ביחד..
אם את מספיק אינטלגנטית
..וודאי תקחי את הדברים בהומור. נו....איפה משטרת הכוסיות שתבוא ותזעק "גוועלד..איזה הכללות.."?!

בוא נדבר על זה...

אם הייתי יודעת כמה תגובות אקבל על הניק שלי...הייתי חושבת פעמיים לפני שהייתי קובעת אותו...זה רק ניק חברים.. אני לא באמת אינטלגנטית... אני רק רווקה...

מסקנה הגיונית

סקס (אך ורק סקס) עם בן 18-19 זה דבר נהדר. הוא בשיא אונו, הוא חרמן רוב או כל הזמן, הוא מוכן לנסות כל מה שתציעי, זמן המציצה קצר מאוד והוא סוגד לך. תקצצי איתו בדיבורים שמסביב, תלמדי אותו איך כן מתייחסים לאישה, תהני ממה שהוא יכול וכל-כך רוצה איתך וממך. את גם מאפשרת הרבה סיפוק לשני אנשים ובדרך, גם תורמת עתידית לבנות שיבואו אחרייך.

ממש הוצאת מילים מפי...

ואני רוצה לראות מי שיעז לחלוק פה על העניין...ונא לא לזייף את הגיל בכרטיס... :) אז לבני 30+ יש יתרונות אחרים.... כמו השומנים במותניים שאפשר לתפוס אותם ולעשות להם פוצי מוצי... זה כיף לא...? חחח

../images/Emo4.gif לא אוהבת את הדרך הזו ...

מה את רוצה גבר צעיר ממך על מנת להרגיש טוב יותר עם עצמך
העניין פה הוא לעבוד פחות קשה
אני בעד לעבוד קשה במיטה מה גם שיש יותר הנאה לשני הצדדים באשר הם וגם מעצם העבודה מצליחים להגיע למחוזות חדשים... אבל כל אחת והדרך שלה... אני לא רואה את עצמי שוכבת עם ילד בן 18, מסיבה מאוד פשוטה ... לא רואה שהעולם שלנו מתחבר בדרך כלשהי, עם כל הכבוד לבני 18-20 הם לא יכולים לספק אותי שכלתנית ולכן לא רואה שבדרך כלשהי יוכלו להגיע למיטה איתי... אני באופו אישי צריכה הרבה יותר מזה ... אבל אני אולד פאשן אז זה מסתדר יחד

תעשי לי טובה...

הרי גברים במילא לא מחפשים שכלתנות...(לפחות רבים מהם)....כשמדובר בסקס...זה נטו סקס... את חושבת שמעניינת אותם הפילוסופיה הקיומית ממש רגע אחרי שגמר????? הוא רוצה לדפוק שאכטה בסיגרייה...ולתת אותה בתנומה קלה... עובדה...למה גברים רבים הולכים לזונות/נערות ליווי (גם אם יש להם אישה מדהימה בבית)...אפילו גברים שמצטיירים לכאורה איכותיים...כי נערת ליווי מספקת להם סקס נטו , ולא מבלבלת להם את המוח על "אוהב אותי /לא אוהב אותי.."... הם רוצים להתפרק ... וזהו...ואצלן הם מתפרקים... וכשאמרתי שבא לי על מישהו צעיר יותר....לא אמרתי שאני רוצה להתמסד איתו..הכוונה היא הקטע המיני בלבד...אלא אם כן הוא יהיה בוגר מכפי גילו.. וחוץ מזה שכלתנות אני מוצאת במקום אחר... מזמן נוכחתי לדעת שגבר שווה וגבר חכם-אלה דברים שלא בהכרח מגיעים יחד... אחרת עולמנו היה שופע שלמות...:) נחרצת שכמותי...

מראש הבהרתי את עצמי באומרי...

זו הדרך חיים שלי
אני לא מחפשת סקס נטו יקירה ולכן כתבתי שזה לא מדבר אליי... אני לא יודעת איך הגעת למסקנות שכאלה, בטח נוכח הנסיון האישי , אבל עד כה הגברים שלפחות יצאתי איתם היו גם שווים וגם חכמים, כדי להכנס עם מישהו למיטה, אני צריכה הרבה מעבר. ככה אני וזוהי דרכי... לא אוהבת את זה בצורה אחרת
מה לעשות שזה פשוט לא מדבר אליי... תעשי הישר בעינייך ומה שטוב לך

למעלה