הגעתי למסקנה...

ועדיין בכושר מלא ../images/Emo8.gif

ועם הרבה יותר נסיון וידע מילדים בני 20. גאה בכל שנה של חיים שצברתי

יש לי משהו לומר..

בתור בחורה בעלת ניסיון מיני עשיר..שכבתי גם עם צעירים ממני וגם עם מבוגרים ממני ואם הייתי צריכה לבחור באופן כללי על פי החוויות שעברתי, ללא ספק היו אלה המבוגרים ממני. כמו שגם אני השתפרתי עם השנים ועם הניסיון, כך כולם. רק לא מזמן הייתי בקשר עם שני בני 30+, ולא רק שלא התאכזבתי, להיפך, עפתי לשמיים בכל מפגש מחדש. אני לא מכלילה ואני לא מכירה את כל בני ה18, אבל חוסר ניסיון ואי ידיעת גוף האשה, יוביל בדרך כלל לאכזבה. אני אישית, מאסתי בסקס חרא.

ועוד משהו

נראה כי התסכול זועק מכל מלה שלך. עושה רושם שהבחירות שלך בגברים, עד עכשיו, וכנראה שגם היום, היו גרועות. כנראה שהיית עם כמה בני 30 שהיו גרועים אז את מסיקה את זה על הכלל. רעיון גרוע. הכללות זה לא דבר טוב אף פעם, ובטח שלא מעיד על אינטליגנציה.

אולי אתה צודק...

כנראה שהבחירות שלי היו לא מספיק טובות... באמת ידעתי שאני צריכה להיות יותר בררנית.... "ואני משפריצה ציניות לכל עבר...." :)

סקאוט

New member
אני לא מאמין

עד היום חשבתי שאת ובינה הולכות יחד אבל אחרי שקראתי את הודעתך זו מחלחל בי הספק טרם קראתי בליל שטויות שכזה.

sizzling

New member
../images/Emo165.gifבחור צעיר בן 22

עם כל היתרונות של בן 18 ועוד יותר... שווה בדיקה...

אוסף של עובדות = תוצאה בשטח!

ויש הבדל בין הרווקה והאינטלגנציה....לרווקה ואינטלגנטית....מעולם לא טענתי שאני גוש חוכמה מהלך....ורובנו יודעים כי אין מדד אמיתי לחוכמה... כי זה שואף לאינסוף... :) אל תתן לביטחון העצמי הירוד לחלחל לך אל תוך הקמטים.... תלמד, תשתפר ותזיין.... יום טוב..

daniella1980

New member
בדרך כלל זה תלוי בנאדם

ולא גיל, והכי חשוב - זה תלוי אינטרקציה בין שני אנשים בכל הנוגע לפוטנציאל המיני - עם אחד יהיה *לך* חרא ולאחרת מדהים, ועם אחד בן 30 יהיה *לך* מדהים ועם בן 18 מזוויע, הרי לכל צירוף של שני אנשים יש תוצאה אחרת, והטובות באמת נדירות לדעתי. יחד עם זאת, באופן גורף עליי להצהיר שעם כל האון והאנרגיות וההתלהבות של ילד בן 18 שאינן מוטלות בספק, בלי לחשוב בכלל אני אבחר באיכות ובתובנה ובחוכמה האמיתית של לדעת מה חשוב באמת בחיבור מיני בין אנשים (וזה לא מספר התנוחות וכמות הפוזה, שבדרך כלל מתאימה לצעירים או לפחות לחסרי הבטחון בכל גיל) ואת זה בדרך כלל אפשר למצוא אצל "בגירים" שראו פיטמה או שתיים והפסיקו להתלהב מלעשות סקס לשם סקס, והתחילו לאהוב להתחבר לאדם אחר ולהגיע איתו לעונג אמיתי. השאלה, מה את מחפשת.

היום בני 18 די מנוסים...

אל תשכחי שממוצע הגילאים עלה בכל הקשור לתחילת קיום יחסי מין.... כך שהיום אפשר למצוא המון צעירים שהם גם די מנוסים , ועדיין נותרה בהם ההתלהבות + יכולים לגמור כמה וכמה פעמים טובות בערב אחד + דימיון אדיר+ לא מתעצלים ולא מתעייפים באמצע + חרוצים בכל עניין של סיפוק האישה... ובסוף כולנו יוצאים מרוצים.... :) "האורגזמה לשלטון ושר החינוך הוא סמ"ל מגולני..." :) כמובן שאני לא מכלילה!!!!!!!!!!!!!!!! יש ויש... אבל הרוב לדעתי איתי..

איזה חרדות ביצוע אני אוכל עכשיו

חחח בתור בן 18 אני אוכל חרדות ביצוע עכשיו.. אמרו משהו על זה שסקס רק משתבח עם השנים, אבא שלי האמת בן 55+ ומאוהב מעל הראש, נראה שהוא נהנה לא פחות מהחברים בגילי. anyway אני לא בקטע אם תהיתם, סתם מתעניין בשיחה (אין ממש משהו יותר טוב לעשות בשעה כזאת). אז מה, אתן באות לפה הרבה? :p

למעלה