הגעתי למסקנה!

RockBoy2

New member
הגעתי למסקנה!

שלום לכולם. אחרי חודש ראשון בכיתה ט' בטכני באר-שבע,אני משוכנע,מצהיר,אומר,צועק לכולם שהטכני הוא המקום הכי טוב בעולם! אני פשוט מת על לקום בכל בוקר ב-5:45,לעלות על האוטובוס ב-7,לעלות על האוטובוס של הטכני ולנסוע בו לגן העדן שמכונה הטכני. אוהב את המסדר בוקר,אוהב להעביר את ההפסקות עם החברים,אוהב לעשות עבודות ניקיון. לעלות על האוטובוס של הטכני לנסוע בו לתחנה המרכזית,לעלות על אוטובוס העירוני,ולחזור הבייתה. ובשישי לקום ב-10! אני אוהב את הטכני! ולכל החכמולוגים שבינינו,אני לא ציני! שבת שלום.

pure_as_fire

New member
וואו

עיתה ט', חודש ראשון יווווווווווווווווווווווו עם כזו כמות של נסיון!!! אתה בטח צודק יותר מכול העשרות שהיו שם 4-6 שנים ואומרים שזה חרא של מסגרת ומקום!!! תגיד איזה סרט אתה אוכל? עשה טובה ובוא נדבר עוד שנתיים ותראה שאתה מת להתאבד בכול רגע תקלוט כבר שחודש ראשון בכיתה ט' וכזה טון דיבור מוציא אותך סתום ברמות שפשוט לא תוכל לדמיין. אתה ממש בדיחה. עדיף שתסתום ואפילו לא תגיב.

pure_as_fire

New member
כיתה*

ובעשות התכוונתי לכאלה שהגיעו לכאן לפורום לא לאלפים בכלליות באותה דעה

The Amaru

New member
לרוק-בוי-2

צעיר זה לא פז"ם, זה אופי. כולה חודש אחד (אפילו לא) ואתה כבר קובע שזה המקום הכי טוב בעולם? בשביל לקבל פרספקטיבה על מקומות טובים בעולם, הייתי מציע לך לצאת מעיר רבויית גמלים ובדואים, ולעלות טיפה יותר צפונה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חסר חיים! רוץ מהר לקב"ן!!! אופס. אתה לא בסיס כמו מי שבטכני חיפה ואתה לא הולך שעות רק כדי להגיע לחדר אוכל... אתה עדיין לא מבין איך המערכת עובדת... תתבגר קצת, תחזור לפה ותגיד לנו מה אתה אומר על הטכני!!! עוד שנה שנתיים תבכה לאמא ואבא שיוציאו אותך מהחור הזה שנקרא-טכני!!! ואתה עוד במסגרת של אקסטרני! תחשוב מה זה להיות אינטרני!!! גם לישון בטכני! בטח תגיד לי שזה בכלל גן עדן! 24 שעות ביממה, 5 ימים בשבוע-טכני!

רוני242

New member
בינתים גמני בטכני חיפה בכיתה ט'

ו.... הוא צודק אבל זה רק בינתים נראה מה יהיה הלאה לפי מה שאתם אומרים ומה אתם יורדים עליו שהוא אומר אתזה למה מה תחילת ט' לא חשבתם ככה???.. אל תשקרו חחח

ohadyellow

New member
אפשר להביע את דעתי?

אני עכשיו ביג בהולץ... הייתי 4 שנים בטכני בחיפה מט עד יב ווואלה בכיתה ט בטכני היה כיף! לא רק שהיה כיף היה בית זונות! אבל... שאתה מגיע לכיתה י' אתה בשוק אתה לא מבין מה קורה לך כל מה שהיה כיף בט נגמר בי אז תשלימו עם זה...

The Amaru

New member
וואלה אוהד

אתה מה זה צודק. הכיתה שהכי היה כיף בה היה ט', גם בשנים שבאו אחריה היה כיף, אבל קשה להסביר למה ט' היא כזו. אולי כי הכל חדש.

nirze

New member
לא..........

כי פשוט מתיחסים אליך אחרת!!!!!!!!! אחרי ט טוחנים אותך!!!

dogli3

New member
אה.. לא.

אין שינוי מורגש מט' ל-י'. רק מערכת השעות הורחבה.

dogli3

New member
כן, רק.

בשנה שעברה המערכת מבחינת שעות לימוד הייתה אותה מערכת. כלומר, אותו מספר שעות (37), אבל היו שינויים קבועים כי מדריכים פשוט לא הגיעו ללמד. במקום לסיים ביום ראשון בשעה 14:50, סיימנו קבוע ב13:05. במקום לסיים בימי שלישי-רביעי ב15:40, סיימנו כמעט קבוע ב13:05. והיו הרבה חלונות בימי שני ורביעי. אבל המערכת הייתה קיימת

לא יודע מה איתכם..

אנחנו מט לי עלינו מ-37 שעות ל48 שעות אז כן זה "רק", לכם ביטלו 6 מקצועות מיותרים.

dogli3

New member
עשו בשכל..

למרות שהזמן עובר ממש מהר, אז לא אכפת לי לקבל כמה שעות העשרה. ביום חמישי יש לי 3 שעות רצוף "מבוא לאלקטרוניקה" וזה טס..

איפה עשו בשכל?

אל תדאגי שנה הבאה כל מה שאת למודת באלק' יהיה שווה ל.. והכל יהיה סכמתי ושווה ערךD=

nirze

New member
נכון!!!

כיתה ט סימנו מוקדם.....בכיתה י כל יום ב 4 וחצי!!!!! זה אומר משהו על שעות לימודים...לא?!?!?!?!

למעלה