הגעתי למסקנה

../images/Emo45.gif

היינו מביאים אנשים חדשים, אבל אז יהיה פה יותר מידי באלגנים. זה כבר לא יהיה בידינו! אנשים ישתלטו לנו על הפורום ונצתרך לעזוב! לאלאלאלא
טוב אני ערה מ7 בבוקר בגלל כלבי החעמוד. אני יודעת שאני מסכנה. תביאו לי שקל. בעצם 2, יא קמצנים.

sappy song

New member
../images/Emo3.gif

חחחח אפשר לומר, אבל אנחנו פורום מסכן בגלל שאין הרבה אנשים פה... בקושי יש 8 אני חושב...

rotemgirl

New member
נהההה

אני בטוחה שיש פורום יותר מסכן ממנו... חוץ מזה, יש לנו לא כ-ז-ה מעט אנשים בפורום, לא?... בואו נמספר את עצמינו! אני אתחיל!

אוווו

איפה ה70 שקל שלי? נו, אני צריכה את צ'שייר קאט עכשיו! (היי, את הצעת עכשיו את תיהי חייבת לי) מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה [?!?!] נו, אני מחכה. .. ... .... ...... טוב אני עדיין מחכה... אממ.. הע.. נו... אוף כבר... טוב את לא מביאה??? לא צריך. *הולכת לבכות בפינה*

rockistit666

New member
אממ... 70 שקל?? את לא חושבת שאת

קצת מגזימה???!!! אני חשבתי את תקחי 5 שקל!!!!!!!!! עדייןן...את יודעת, (או שלא...???) אני לא רוטשילד ואפילו לא קרוב... אז אל תחושי בכסף ותרצי מלא!!! אגב... תחזרי מהר מהפינה (אל תבכי!) כי אני צריכה אותה!!!

may90

New member
אנחנו הכי מאאגניבים!

עושים בלאגנים! הודעות חדשות של הרהורים של רו(ע)י

RoY Circa182

New member
6 7 8 9 10

אנחנו לא הכי מסכנים "פורום נטושים נטושות" "פורום מסכנים מסכנות" "פורום מוות במשפחה וחברים קרובים" "פורום ללא תגובות - ריק" ו..."פורום יגאל בשן" הם הפרומים הכי מסכנים ...אנחנו אחריהם =\

למעלה