הגעתי למסקנה

THE BLACK MAMBA

New member
../images/Emo45.gifאמת ויציב ונכון ..

בקטע של הדארק אני יודע לאיזה סגנון אתה מתכוון, בגלל זה אני מסכים איתך. כי אני יודע שאת הסגנון של עד 2000 אתה אוהב . של טימי, קסנו, סמסיס וחבריהם, שזה הגדרה אמיתית ושונה של דארק מאשר היום .

TRANCE ADDICT

New member
לגבי אסטריקס...

אני לא חושב שאפשר להשוות אותו לאיש מכירות כמו סקאזי..הוא באמת מוכשר לפי דעתי אני שומע קטעים מהארטקור ואני מתפעל אפילו אי אפשר להשוות אותו בכלל לסקאזי עדיין לא ראיתי פוסטרים ושטויות שהוא מוציא כמו די וי די וחארטות...ולגבי אינפקטד זה ידוע שהם גאונים..ולגבי סקאזי הוא 0...

y o b b o

New member
מסכים אבל בדארק...

יש יצירות ויוצרים שיש להם דווקא דברים טובים אי אפשר להכליל

israeli saiko

New member
...

אינפקטד גאונים - אכן כן. אבל בנאדם שמחליף את היכולות שלו תמורת כסף, איבד כל ערך בעיני. רק בגלל שאי אפשר יותר להינות מהמוזיקה שלו. אבל יאמר לזכותם שיש להם שתי 2 סנסציות שנתנו לנו בעבר (The Gathering, Bp Empire) ועוד 2 דברים טובים מאוד אבל פחות מהקודמים (Classical Mushroom, Converting: The Other Side). לגבי הזלזול בדארק - לא הכל זיופים, וגם עם זה בגדר "זיוף" זה נשמע הרבה יותר טוב מהטראנס המצוי כיום זה בטוח. ואני לא חושב שאפשר להגיד על Tamlin ועל Ect, שהם סתם משחקים באימפולס טראקר, הם מספקים את הסחורה כרגע יותר טוב מאינפקטד, וגם בעבר העדפתי אותם עליהם זה בטוח. ולגבי אסטריקס/סקאזי - לא מתמצא יותר מדי. שנים שלא שמעתי פולאון כבר.

Art0m

New member
Classical Mushroom

אלבום גאוני מוסיקלית אולי קצת פחות פסיכודלי מקודמו אבל זה גם נתון לוויכוח. לדעתי #1 שלהם.. Cosma - Saffy Smaoke Alot

israeli saiko

New member
יש דגש על אינסטרומנטל...

בגלל זה חסר פסיכאדליה. למרות שאפשר להשתמש עם כלים חיים ולהשאיר את הדיסק פסיכאדלי... רק תלוי באיזה כלים משתשמים. אם זה גיטרה אקוסטית - זה רק יכול להרוס את הפסיכאדליה. אם זה גיטרה חשמלית - אפשר לעשות עם זה דברים מדהימים בפסיכאדליה, רק חבל שהיום משתמשים עם זה בצורה של הבי מטאל. צריך לפי דעתי ללמוד מלהקות פסיכאדליה איך להשתמש עם זה יפה בטראנס. תופים או פסנתר - גם תלוי איך משמתמים בזה לפי דעתי. לעומת זאת כל הכלים האתניים - יש התאמה 100% לטראנס. ע"ע A.B Didgeridoo Oblivion...

בקשר לדארק

לא אוהב שמגדירים את זה כסגנון מוזיקה,לדעתי זאת אווירה בטראק זה יכול להיות טקטראנס כמו דלתא זה יכול להיות פגרוגרסיב זה יכול להיות כל סיגנון בקשר לאומנים כמו אקט-תמיד יש יוצא מין הכלל....

israeli saiko

New member
...

פעם באמת המושג דארק זה היה בגדר אווירה בטראק. כי היה פסיי לבוקר והיה פסיי ללילה. מתחילת 2000 שנעלם הגואה ונוצרו כל מיני תת-סגנונות בטראנס, אז היו אמנים יותר ליליים, וכאלה יותר לבוקר כמו בפרוג' או בטק או בפולאון. הכוונה בדארק אצלי - אני לא מדבר על דארק פולאון, שזה קטגוריה של פולאון אלא על דארק ממש עם 150 בי.פי.אמ בייס ליין מפחיד. יש נניח את הסגנון של דנמרק חצי דארקפסיי חצי פינלנד כזה (Alrune), ויש דארק רוסי (למרות שלא אוהבים את זה פה במיוחד, אני חולה על הדברים האלה,) ויש דארק פסיכאדלי כמו שהזכרתי. ואם התכוונת לדארק פולאון, אז בין זה ובין פולאון אין יותר מדי הבדל - ועדיין אני מעדיף את Winter Demon על כל שאר הפולאון המלודי. בכלל, מה כבר יותר מזכיר פסיכאדליה מבין שניהם?

סבבה

תאמת הדארק שהיה אז בין שנת 2002-2003 מתקדם לכיוון הפולאון יותר מתמיד ונוטש את הפסיכאדלייה כנראה שרק דנמרק ולייבלים כמו אפוקסינה נישארו עם משהו פסיכאדלי

goaguy

New member
יפה יפה

לפי דעתי הדארק זה לא בדיוק שהם לא מבינים במוסיקה. אבל רוב האומנים שאני ראיתי שעושים דארק, לא למדו ליפני זה לנגן על פסנתר או משהוא, ככה שמלודיות קשה להם לתת.(או אכלו איזה משהוא ועברו לדארק).

למעלה