הגעתי למסקנה

אתה מתאהב,

הזמן שבו אתם ביחד והוא\היא מראים חיבה (או כשאתם במצב סטטי שבו ברור לך שהחיבה כלפיך קיימת) הוא זמן נפלא, אבל כשאתם לא ביחד, אתה מתגעגע וזקוק לקרבתו\ה ויש לך מזה צער, או כשאתה מקבל מסרים לא חיבתיים ולא איכפתיים, וזה קורה לכל זוג מאוהבים, אפילו כשהם מאוהבים בצורה הדדית לגמרי, ואז אתה מצטער. אני לא יודע מה איתכם, אבל הצער שאני חש בקשרים רומנטיים, הוא ארוך יותר וכואב יותר מאשר ההנאה בלהיות יחד ברגעים אחרים. אבל אולי אני מקשקש שטויות. אני לא סטרייט ואני לא יודע איך זה עובד אצל סטרייטים, אבל ככה זה אצלי, על כל פנים.

כואב לי וקשה לי

אני חש בודד וזקוק לחום וחיבה באופן כמעט תמידי, וזה מצער אותי מאוד, ואני לא יודע מה לעשות. אמנם אני נמצא בקשרים אם אנשים שמספקים לי את הצורך הזה לעיתים קרובות, אבל בגלל שאני חושב על כך רוב היום, הזמנים שבהם אני חש צער ארוכים יותר. מה גם, ששום דבר לא מספק אותי, זה תמיד עוד ועוד ואני לא מתמלא...

כואב לי וקשה לי

אני חש בודד וזקוק לחום וחיבה באופן כמעט תמידי, וזה מצער אותי מאוד, ואני לא יודע מה לעשות. אמנם אני נמצא בקשרים אם אנשים שמספקים לי את הצורך הזה לעיתים קרובות, אבל בגלל שאני חושב על כך רוב היום, הזמנים שבהם אני חש צער ארוכים יותר. מה גם, ששום דבר לא מספק אותי, זה תמיד עוד ועוד ואני לא מתמלא...

תראה חבר../images/Emo51.gif

תודה דבר ראשון שהגעת לפורום,כי זה פורום שיעזור לך מאוד. אתה מציין עובדה שעצוב לך כאשר אתה לבד ללא מגע וחום מאחר. ולא משנה מהי נטייתך המינית ומי אתה,אתה אדם דבר ראשון בשר ודם עם רגשות. לדעתי אתה צריך להתחיל להעריך את עצמך ואת הלבד עם עצמך מתוך קבלה והערכה עצמית,אהבה וקרבה זה נהדר אבל ישנם רגעים לבנאדם שהוא עם עצמו ואתם רגעים אתה צריך להוקיע ולאהוב מבלי להצטער שאתה לבד. כול זאת עם הבנתי נכון. ברוך הבא לצעד הראשון במסע לעבר עצמך. אורן.

rama69

New member
אהבה,

ראשית בחרת כבר בשם המעיד על היכולת והצון לתת/לקבל אהבה, שנית - הגעת לפורום שבו אנחנו יודעים להעניק אהבה ללא תנאי, לתמוך במי שזקוק, הגעת לביית חם, הקשב לתשובות שיש לאנשים לתת לך. ברוך בהא. בברכת אור המודעות אתי

אנילה1

New member
אהבה ללא תנאי, אתה מדבר על

התאהבות. וזה אותו דבר אם אתה סטרייט או לא. בהתאהבות באמת יש אקסטאזה גדולה וסבל עמוק. לעומת זאת אחרי ההתאהבות יכולה גם להגיע אהבה. שזה שלב מצוין שבו אין אקסטאזות אדירות, ולכן גם אין סבל גדול. יש יציבות שלא מפריעה לחיים. כנראה שאתה נמצא כל הזמן בשלב של התאהבות. יש כאלה שאף פעם לא יוצאים מזה, ולכן לא מסוגלים ליצור קשרים ארוכי טווח. הם מכורים לאקסטאזה שבהתאהבות. ברגע שהיא דועכת, כעבור 3-4 חודשים, הם מחפשים פרטנרים אחרים שיעשו להם את זה מחדש.

seeyou

New member
רכבת החיים-../images/Emo22.gif

"הצער בקשרים רומנטיים הוא ארוך יותר וכואב מאשר ההנאה ברגעים אחרים" הייתי אומר שהדימוי שלך דומה לזמן שרכבת נוסעת בין תחנה אחת לשניה לבין זמן שהרכבת עוצרת בתחנה! ישנם שני קבוצות של אנשים האחד,שנהנים מהנסיע ברכבת, השני,חבל לו לבזבז את החיים בנסיע(אבל אין לו ברירה אחרת) וחשוב לו להגיע כמה שיותר מהר לתחנה ולרדת... אהבה ללא רומנטיקה זה כמו יחסי מין וירטואלים...(זאת רק דעתי-אהבה זה לא מדע )

neshamma

New member
ראשית קבל ../images/Emo24.gif

שמע, קראתי את מה שכתבת ואני מבין אותך - ממש מבין המילה ''יחד'' היא מילה מקסימה וכשאין את ה''יחד'' משהו נורא קורה לנו ביפנים קבל חיבוק מעודד ממני ואני רוצה לאמר לך שאהבה כנה תבוא אני בטוח אני בטוח שישנו אדם אחר שראוי לאהבה שיש בך הוא נמצא איי שם וכניראה הוא עדיין לא מוכן בשבילך - תן לו זמן הוא יגיע ואתם תהיו זוג יפה הוא יהיה בן זוג שגם הוא ירגיש לא טוב כשלא תהיו ביחד בינתיים, חייך וצא לבלות חייך כי אין שום דבר רע בך תרשה לנשמה שלך להנות - היא ראויה לאושר מאחל לך טוב
''נשמה''

keoser

New member
ידידי היקר! :)

אני חושב שאני מבין מאיפה אתה בא (?) אני אדם שזקוק לאהבה חום בצורה מדהימה (בדיוק כמוך כנראה). מגיל 15-16 יש לי מטרה בחיים. לא כסף, לא כוח, לא טירה, אני רק רוצה להיות מאושר. חשבתי שבחורה, אהבה של בת זוג תביא לי את האושר הנכסף הזה. אחרי חצי שנה הקשר הראשון שלי בחיים התפוגג. חשבתי שאולי בחרתי בבת זוג הלא מתאימה -- המשכתי. לפני כארבעה חודשים, יצאתי מקשר של שנה. יצאתי מבולבל מכל העיניין, והגעתי למסקנה שבסוף אתה לבד, לא משנה מה קורה מסביב. בני זוג יכולים לבוא וללכת -- זה לא משנה. אחרי כחודשיים (?) התחלתי את המסע המופלא שלי בשמבאלה. השיעור השני שלי בשמבאלה היה באומנות היכולת. שיעור שלם וטהור. ממש ממש נהנתי בו, וגרם לי קצת לחשוב על החיים שלי (כן, שיעור אחד ויחיד!). יצאתי מהשיעור ממש מבולבל ולא סגור על עצמי. דיברתי עם הבחורה הנפלאה שהעבירה את השיעור, ובעצתה התחלתי לקרוא את ארבע ההסכמות. אחרי כשבועיים הצלחתי להבין שבעצם, לא אהבתי את עצמי למרות שחשבתי אחרת. הבנתי כמה טעיתי. הבנתי למה אנשים התכוונו כשאמרו שצריך לאהוב קודם את עצמך, לפני שאתה אוהב אחרים. ואני מעביר אותך ל"דרך האהבה"/דון מיגל רואיז שיש ברשותך (עמוד 53), הפרק על האדם שלא האמין באהבה. בסופו יש תיאור מ-ד-ה-י-ם על איך שהוא מוצא כוכב, ורוצה לתת אותו לאהובתו והיא מנפצת אותו לרסיסים, בגלל רגע של ספק. (דון מיגל רואיז מסביר שם את המשל וכו'..). אסור לך להתנות את האושר שלך באהבתו של אחר. מקווה שהצלחתי לתת לך איזה כיוון, שאולי אתה מרגיש באותה צורה. אני הבנתי את הטעויות שעשיתי בקשרים שלי, חיפשתי אדם שיאהב אותי בגלל שלא אהבתי את עצמי. זה גרם לי לעבור דירה לחיפה ומה לא.

kung fu

New member
מסכימה עם כל מילה לגבי העצות

שקיבלת מ "keoser" וזאת גם עצתי לך "אהבה ללא תנאי"

איל באש

New member
חוויה מענינת ../images/Emo13.gif

זו בהחלט אמונה על החיים שיוצרת ותיצור עוד חוויות כאלו. ממליץ בחום לקחת את תרגיל "ביטול שחרור אמונות" ממאמרי הפורום ולתרגל.

למעלה