הגעתי למסקנה.

g a n d i

New member
הגעתי למסקנה.

רותם את חיבת לשנות חתימה. אני פה שבועיים וזה כבר מתחיל לשגע אותי... "דרך אגב הגעת לחתימה" חאלס!!!!!!!!!!!!! זה לא מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז זהו, ראי הוזהרת.

MS6

New member
אני תומך ברותם!!!

ודרך אגב כבר הגעת לחתימה...

faith2

New member
משה

זהו משה מהיום הוא הפיווריט שלי! תתמודדו עם זה... ואמממ......כן מכאן כבר לא לקרוא

faith2

New member
שמע! ותקרא עד הסוף!

אז ככה! אמרתי עד בסוף נכון..... אז רד למטה עוד למטה.............. זהו!

kazaanova

New member
חחח

תאמת לא איכפת לי זכותך... אבל גם אותי זה משגע וכל פעם אני קורא את זה!@#$@#%~@#%@ זה משגע@#%@

MS6

New member
כן למה שלך יותר טוב?../images/Emo5.gif

מה הקטע?? איך זה שאני מחפש תשובה? לא ברור. אני תומך ברותם עקרונית, בגלל חופש הביטוי, אז סתמי את הפה!!!!! האא ואגב אני מקדיש לך שיר שאתה מכירה
: העיר שלי צריכה מנהיגות עם נשמה ממשיכים זו הסיסמא גם קידמה וגם צמיחה כי דניאל וקנין יעשה (גנית (קול שני):יעשה) דניאל וקנין מנוסה (שוב פעם גנית: מנוסה) דניאל וקנין .... הוא ראש העיר שלי פזמון: דניאל וקנין ממשיכים בתנופה יש עתיד ויש תקווה כי איתך בביטחון הליכוד לניצחון דניאל וקנין זה נכון עכשיו בא הסולו של גנית בית שמש צריכה מנהיגות עם נשמה, בית שמש צריכה מנהיגות עם נשמה
איזה פאדחנית...

y l 18

New member
אל תקשיבי למשה

לדעתיזה היה ממש ביצוע יפה ויש לך כשרון שצריך ללטש אותו.

shabluELLA

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכון...גנית פדחנית...אבל יש לה את הקול הכי מהמם בעולם אז היא עשתה את השיר יפה... השאלה היא למה אתה יודע את כל המילים??

MS6

New member
אחרי ששמעתי אותו בערך 586456235

פעמים בפעיליות של הליכוד אם הייתי רוצה ואם לא השיר היה נתפס לי... חוץ מיזה אחותי שרה אותו איתה, ודוד שלי הלחין אותו. אני מוחה נגד השיר הזה בגלל שלא שיתפו אותי. לא אמרתי כלום על הקול שלה. אגב גנית, למה לא רואים אותך יותר במעו"זיישן? מה קרה? בואי תבקרי ואני אתן לך לשיר שיר שהלחנתי... מה את אומרת?

MS6

New member
כן? טוב צופים זה טוב...

אם הלכת לשם אז סבבה, אבל עדיין לא סותר

g a n d i

New member
אז ככה...

אני עושה רק את הסולו האחרון שהדגשת האחרים זה בת אל. דבר ראשון- זובי עלייך ללטש! דבר שני- אלה אהובתי I LOVE YOU
דבר שלישי-הג'ינגל היה טובה לדוד שלי, שהוא דני וקנין, עשיתי את זה למענו. ולפי דעתי יצא אחלה, מצטערת שקשה לך עם זה שלא היית חלק מהעניין, אז חאלס לדבר על זה כל הזמן... וכל זה לא קשור לעובדה שהחתימה של רותם מעצבנת!! והעניין עם "איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא" זה ציטוט משיר של היהודים שאני מאוד אוהבת ומאוד מתחברת אליו. ערב טוב לכולם

למעלה