הגעתי למסקנה...

הגעתי למסקנה...

שרוב האנשים פה לא שמעו על קהילת האר פי ג´י ואני צריכה אנשים! כלומר, יש 26, אבל רק 7 קבועים...המממ....יש אותי, את לירון, שרה, אורה, אן/ה (?), פרונגס (שעכשיו לא כאן...), חבר שלו, לונאטיק (שמגיעה רק לפעמים...), חברה של לירון, שי ו...אהההה....נראה לי שזהו...אה, ויש עוד מישהו מפורום יויו לשעבר שבזמן האחרון לא נכנס... טוב...כדאי להירשם...באמת...! ההוראות הכלליות בראש העמוד הפותח של הקהילה ^_^ -ליאת-

LuNaTiC

New member
אוקיי ליאת.. אז יש לי דמות....

והבטחתי לאנה להיות בסלית´רין!! רוקססססססס או ייה אול רייט!!! אבל אני לא בדיוק.. אמ.. יודעת.. אמ.. בעעע עזבי!! אני אבוא לביקור ואנסה להשתלב!!! קואלה לומפור שולטת!!!!!! חחחחחח בחיי זה השם הכי דפוק שיש לבנאדם.... אולי בגלל שזאת עיר בירה? הממ *תוהה*

טאגלי&לאמקה לשלטון! ^^

הגעתי למסקנה העצובה שאני יותר מידי דומה לטאגלי ואני מאוהבת בלאמקה....=אהמ= משהו לא בסדר אצלי...! בכל מקרה, סלית´רין באמת הבית הכי טוב, אבל הייתי חייבת להיות ברייבנקלו כדי להיות עם ה"טובים" בלה בלה....ואני עוזרת לאנה בהצפת הבית "לשם הפחדה"....ויש כבר סלית´רין וונבית אחת-חברה של לירון, לא? בכל מקרה...קואלה, לא ע"ש הדוב? (ע"ש....כן....בטח...!) Dada dada da kick! יום אבל -סיור קטן במספר אתרים גילה לי שייזבל ומורט מתו בשנות השלושים המוקדמות לחייהם! אווו! זה כ"כ עצוב!!!! מה הקשר בין כל הדברים? אה, וייזבל ומורט הם מעולם הדיסק, למי שלא קלט כבר ממקודם כי רק על זה אני מדברת (כמעט) כל הזמן...! ארג! הצילו! טוב...שמישהו יעיף אותי מהמחשב לפני שאני אכאיב לעצמי...! ארג! *מועפת מהמחשב* -ליאת-

LuNaTiC

New member
קואלה לומפור=

עיר הבירה של מלזיה.. אם אני לא טועה.. מה שבמקרה הזה אני כמעט בטוחה שלא.. אוף, שכחתי מאיפה אני יודעת את זה! אוה וול... קואלה לומפור.. איזה שם יפה לעיר! אז לקחתי אותו, סתם ככה, כי פתאום נזכרתי בו. מלאזיה רוקס! -ענבל-

einzuc

New member
נכנסתי לאתר

ולא היה לי שמץ של מושג מה אי אמורה לעשות שם, ואיך נרשמים... אם את יכולה להסביר זה יהיה ממש נחמד... -עינת-

בעיקרון...

יש הוראות בתחילת העמוד ואם את ממש לא מבינה, לכי לפורום הראשי לעמוד הראשון או השני ויש לך שם את כל ההודעות שהניוביז צריכים....אמממ...כן... -ליאת-

למעלה