הגעתי למסקנה

sharon91

New member
הגעתי למסקנה

שלבדרך כלל, לבנות הרבה יותר קל להשיג בנים, מאשר בנים שרוצים להשיג בנות. אז ככה, אתמול, יום שישי.. הייתי עם חברים, וקיוויתי שזה שהייתי אתו שבוע שעבר יהיה (למי ששכח, או לא קרא לדפדף מהר אחורה ולקרוא!) בקיצור, הוא לא בא, והיה נורא נורא משעמם, אבל אז חשבתי לעצמי, שבעצם, אם אני רוצה, אני יכולה להשיג כל בן כמעט שהיה שם, חוץ מאלה שהייתה להם חברה, אבל אני לא רציתי אף אחד שהיה שם, אבל אם היתי נואשת, או משהו כזה, נגיד, לא הייתה לי בעיה... ואז חשבתי ההפך, אם כל בן כמעט שם יכול להשיג כמעט כל בת שם, ולא, פשוט לא, כל כך לא... ואז... חשבתי על זה בכלליות, ולא רק בנוסגע ל``מסיבה`` הזאת.. ואין, פשוט ככה, לבנות יותר קל. איזה מזל שאני בת...

uvi

New member
זה די נכון

אבל כמה שטחי שזה נשמע, זה תלוי איך את נראית... חבל שזה ככה, אבל אין מה לעשות. איזה מזל שגם אני בת!

yulia_tb

New member
צודקות ,אבל...

לבן יותר להתחיל עם בת מאשר לבת להתחיל עם בן!! יוליה

sharon91

New member
מה פתאום!!!

אל תקחי את זה אישית, אני ממש לא סובלת כשאומרים דברים כאלה, כי זה כל כך כל כך כל כך לא נכון! זה תלוי באופי של כל אחד, ובנים מתחילים יותר עם בנות, אולי, אבל אם שמת לב, הבנים שמתחילים עם בנות, ברחוב, קניון וכו` הם בדרך כלל סתם ערסים דוחים ומתלהבים שהפכו את זה להרגל, או למשהו משעשע לעשות עם חברים שלהם, ופשוט, רוב הבנות, לא מתחילות עם כל אחד שהן רואות, רוב הערסים, כן עושים את זה, ובגלל זה יוצא שבנים מתחילים יותר םע בנות. אבל זה לא בגלל שבנות לא יכולות, או שקשה להן..

בטח שלא

דווקא לדעתי לבנות יהיה הרבה יותר קל להתחיל עם בנים מאשר להפך בנים מתים על בנות אבל הם ביישנים מדי בנות לעומת זאת אם יש בן שהן אוהבות הם יכולות קצת להבחין אם הוא אוהב אותן כי בנים נותנים רמזים אבל מתביישים להתחיל אז הם פשוט יכולות להציע בכל אופן בדרך כלל הן לא יוצאות מופסדות והן זוכות בתגובה חיובית והכל טוב ויפה לא ככה? תחשבו על זה ממני א.

sharon91

New member
ממש לא נכון.

יש בנים ביישנים שנותנים רמזים, ויש בנות ביישניות שנותנות רמזים.. יש ביישנים ויש ביישניות.. הקטע של הבושה והרמזים בכלל לא קשור למין שלך. וחוצמזה, עד כמה שראיתי.. אתה לא ממש מתבייש להצהיר על האהבה שלך...

באינטרנט לא מן הסתם

כי זה כולה אינטרנט והכל בגבול הוירטואליות בלבד אבל בחיים האמיתיים אני באמת דיי ביישן נראה לי שכבר אמרתי לך ואם לא אז תדעי שאני ביישן בחיים המציאותיים ממני א.

liatl

New member
תגובה לשלומצי

הי שלומצי. אולי לבנות יותר קל בגלל הסטנדרט הכפול שבחברה שלנו. לבנים יש לגיטימציה להכנס למיטה עם מי שהם רוצים, וככל שבחור שוכב עם יותר בנות הוא נחשב יותר. לעומת זאת, בחורה ששוכבת עם הרבה בנים נחשבת פחות. אז בעצם זה לא כזה מזל להיות בת.

Mike_b

New member
תגובה

אני לא יודע עד כמה זה ``מזל`` שאת בת, אבל את פשוט צודקת, צודקת, צודקת וצודקת... וזהו!

למעלה