הגעתי למסקנה

Papito

New member
הגעתי למסקנה

שכיום הפאנק הוא אחד הז´אנרים המוזיקליים היותר ממסוחרים שיש, תראו זה מתחיל ברכישות של דיסקים שזה דבר הגיוני ומקובל ביותר אך זה ממשיך ברכישת חולצות, קפוצ´ונים, סיכות, פאטצ´ים, וחיפושים אחר אופנה שלמה שמתחילה בכובע דרך מכנסיים ספציפים, חולצות נעליים ועוד, מה שאומר שעל פני השטח זה יותר גרוע ממעריצי בריטני כי הם בכל אופן לא מנסים להתחקות אחריה אלה רק לקנות את הדיסק שלה ואילו בפאנק נוצרת תרבות שלמה של רכישות ומסחור דבר שאמור להיות ההפך הגמור ממה שהפאנק מייצג

cider IS great

New member
טעות מרה

כן זה ממוסחר חלקי תלוי איזה חלק ואפשר להתווכח על זה אבל פאנק זה לא רק מה שאתה לובש או חרא כזה זה בראש שלך ואת זה אין בבריטני ספירס זין אני קונה דיסק מחברות תקליטים עשירות קונה פאטצ´ים וסיכות מקפיטליסטים מסריחים וכן אני קפיטליסט בעצמי זה בכלל לא קשור אני לא קונה את החרא הזה בשביל להיות כזה פאנק והרדקור ומגניב אני קונה את זה מסיבות שלי וזהו להגיד שפאנק זה תרבות של רכישות ומסחור זה טעות ואם אתה אומר את זה אין לך מושג מזה אומר

Papito

New member
אתה קולט מה אמרת?

אוקיי אתה קפיטליסט אבל הפאנק לא היא אנטי קפיטליזם ולכן זה מוזר לראות את הסצינה מתפתחת להיות אחת הממוסחרות ביותר שקיימות

Sham 69

New member
האמת שבמובן מסויים כל הקטע של

החולצות.. פאצ´ים.. סיכות וכל החרא הזה, זה תמיכה מסויימת בסצנה..לא יודע איך להסביר את עצמי בכלל.. והאמת שאני גם לא חושב שזה עניין של אופנה.. וגם לא עניין של מסחור.. יש להקות שעושות סיכות וחולצות וכל זה בשביל להרוויח כסף.. ונכון.. זה מסחור.. אבל לעומת זאת, יש להקות שעושות את זה בשביל להפיץ את עצמן, ואני לא מוצא בזה שום דבר רע.. אני בטוח שאם לך תהיה להקה, תרצה להפיץ אותה.. וכמובן שאם מוכרים חולצה ב 100 שקל זה כבר נהיה מסריח.. בכל מקרה, אני אישית לובש את מה שאני לובש בגלל שאני אוהב את זה ורוצה ללבוש את זה ולא בגלל שאני נגרר אחרי "מסחור" מסויים.. או משהו כזה..

R E D E V I L

New member
אני לובש מה שנראה

טוב בעיניי, בלי קשר לאופנה. ג´ינס, שלושת רבעי, גופיות וכאלה. אני מבין לקנות חולצות, פוסטרים, פאטצ´ים, של קבוצות שאתה אוהד, אבל לקנות חולצות ופאטצ´ים של להקות שאתה אוהב כדי שכולם יידעו שאתה אוהב אותם- זה ממש לא לעניין.

Sham 69

New member
קודם כל, מה ההבדל בין

קבוצות שאתה אוהד ללהקות שאתה אוהב? אני יכול גם להגיד שבתכלס אני לא שם זין איזה קבוצה אתה אוהד וזה לא מעניין לי את הביצים, ותשמור את כל החולצות וכל החרא הזה בבית.. זה גם לא לעניין.. ואני חושב שיש מספיק אנשים שלובשים חולצות של להקות ודברים כאלה לא בשביל ש"כולם יידעו איזה להקות הם אוהבים"..

daniela82

New member
JNBDSCH

TO SHOW YOUR SEPORT TO THE SCENE/BAND OR JUST CUZ I LIKE WEARING IT !OH YEAH AND ALSO FOR THE COOL PICTURES

R E D E V I L

New member
support*

צודקת, פשוט זה יותר מתאים ללבוש חולצות של קבוצות כדורגל כי יש תחרותיות, למשל כולם לובשים חולצות של הקבוצות שהם אוהדים והולכים לשחק, וכשלובשים חולצות של להקות זה גם סבבה, כתבתי קודם שטויות, הייתי עייף...

starflyer

New member
מה קשור

ברור שאני לובש חולצה של להקה שידעו שאני אוהב אותה! מה אתה לובש חולצה של להקה שאתה לא אוהב???

starflyer

New member
לא.

לאף אחד לא איכפת, אבל לי כן. אני ילך עם חולצה של להקה שאני אוהב כי אני אוהב את הלהקה ואני רוצה גם לפרסם אותה :)

Papito

New member
אתם כאלה שטחיים בצורה

שלא תיאמן!!! לא מזיז לי הזין איזה להקה אתם אוהבים או לאף הצבתי פה תיאוריה בראש השרשור ובמקום לדון בו על שני הצדדים שבו אתם מזיינים ת´שכל על להקה לאהוב ולא לאהוב אני רק רוצה לומר לכם תודה על זה שחיזקתם לי את הדיעה

daniela82

New member
MGHFMHGBVMB

FIRST OF ALL PUNK IS A STYLE- CLOTHING, MUSIC, LIFE AND WHATEVER SO PUNK HAS AN "IMAGE" AND PART OF THAT "IMAGE" IS CLOTHES , PINS CDS... THAT PEOLE BUY TO FEEL PART OF THE SCENE AND TO FEEL BELONG . PUNK IS A KIND OF "FASHION" SO IT HAS ITS ON PRODUCTS. BUT THE MAIN PROBLEM IS THAT PEOLE ARE FUCKING LAZY AND INSTEAD OF DOING IT THEM SELVES THEM JUST BUY IT- AND THATS THE REAL MISCHOR . PEOLE SOULD JUST DO THERE ON CLOTHES, LIKE PAINTING THE LOGO OF THE BAND ON A SHIRT, SAWING PATCHES...1 WOW IT CAME OUT KINDA LONG...

ALMIGHTY

New member
את חייבת לכתוב ב Caps Lock?

IT´S FUCKING IRRITATING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manic_subsidal

New member
זה וויכוח קצת דבילי לטעמי בגלל ש

הכל היום ממוסחר... מה יש היום שאין ממנו תעשייה ענקית... אפילו סחר עבדים היום זה שוק רציני. מה שאני מנסה להגיד שזה פשוט קטנוניות להתחיל לחפש את זה.. כי זה קיים בהכל מן הסצם גם ב פאנק מה שעושה אצלי את ההבדלה בין מיסחור " רע " למסחור "טוב " זה שבפאנק ברוב המיקרים ( ז"א בלי כל ה SUM41 ו BLINK וכל מיני ניו-סקול אמ טי וי פאנק ) זה בשביל לקדם את הלהקה ולתמול בלהקה ומאותה סיבה להקה מוציאה אביזרים וכל זה... בניגוד להגזמה האדירה שבריטני ספירס מוציאה כל דבר שקיים ממברשת שיניים לקונדומים מאויירים לסדרה של מברשות לשיער מותאמות אישית או כל מיני חרא כזה ראיתי תמונות של הארי פוטר על קופסאות של דיו למדפסת!!! מה שאני מנסה להגיד היום כבר להכל קיים שוק ענק והכל ממוסחר השאה איך אתם בוחרים להתייחס לזה

למעלה