הגעתי למסקנה

הגעתי למסקנה

הגעתי למסקנה שרופאים זה דבר חסר תועלת! כל אחד אומר מה שבא לו ,כל אחד אומר משהו אחר, אני אישית ויתרתי..

למה?

יש גם רופאים טובים ועדיף ללכת לרופא ולקחת מה שיגיד מאשר לסבול מכאבים ללא פיתרון ואיך הגעת למסקנה הזאת?

יש גם רופאי טובים

אבל אני לא אמורה לנחש מי צודק ומי טועה, מה אני צריכה לבקש 10 חוות דעת בשביל לדעת אם אני בריאה או לא. (אני לא מדברת על כאבים רגילים..) נגיד אמא שלי -אמרו לה שאין לה כלום,ובגלל שהיא חששה או לא יודעת מה, היא הלכה לעוד רופאים עד שפעם הלא יודעת כמה מישהו איבחן את זה.. קיצר אני מעדיפה למות מוקדם אם אני אצטרך מאשר שישגעו אותי.. גם ככה אני לא אפסיד הרבה,זה בסדר..

מור,

את לא אמורה ללכת ל10 רופאים אם את הולכת לרופא שלך והוא אומר לך משהו וזה לא נראה לך כי עדיין כואב לך וכו'.. לכי לרופא שאנשים שאת מכירה וסומכת עליהם המליצו לך, את לא חושבת שזה עדיף?

A GIFT OF LOVE

New member
גם אצלי

לאמא שלי היתה רופאה ממש טובה שאמא שלי ממש העריכה ואהבה. אבל הרופאה הזאת לא אבחנה את זה כסרטן אלא כדלקת ואמא שלי הסתובבה כמו מטורפת אצל מסאז`יסטים ורופאים פרטיים עד שבסוף הרופאה הבחנה את זה מאוחר מדי ואמרה לה בטלפון ללכת להבדק כי יש לה חשש לסרטן אבל אמא שלי כבר לא האמינה או שסרבה להאמין. ואז, בסופו של דבר שהיא גילתה שיש לה סרטן היא ממש כעסה על הרופאה. לאחר מותה, אבא שלי התקשר לאותה רופאה ואמר לה שאימי סלחה לה לפני מותה אבל אם היא רוצה שהמצפון שלה יהיה נקי כדאי שהיא תעלה לקברה ותבקש את סליחתה. והיום, לאחר שסיפרו לי את זה אני שואלת את עצמי- ואם אותה רופאה הייתה מאבחנת את זה? ואם היא לא הייתה מגלה את זה כל כך מאוחר? ואם.. אבל זה רק נשאר בגדר ואם.. ומה שהורג אותי שאמא שלי סבלה סתם, קבלה טיפולים כימותרפים שהתישו אותה סתם.. אולי עדיף שהיא הייתה נשארת בבית, נהנת מילדיה ומתה בשלווה?!

נראה לי שהחברה

הזו** של אבא סיימה איתו,מטומטמת! בא לי להתקשר עליה ולצעוק ולקלל אותה.

שאלה לי אליך:

בהנחה שאת מתכונת לפרנד ולא קומפני את אמורה להיות מאושרת שסוף סוף אבא שלך לא עם אישה כזאתי, את לא חושבת?

MeWithoutU

New member
היי מותק...אני בערך במצב שלך...

חברה של אבא שלי משחקת אותה קשה להשגה... וכבר לא באה לפה...היא והתירוצים שלה! הם גם לא מדברים הכי הרבה... לא יודעת מה היא רוצה!!!!!!!!!! אההההההההההההההההה איזה עצבים! שולחת לך חיבוק ענקקקקקקקקקקקקקקקק
מקווה שהכול יסתדררררררררר

MeWithoutU

New member
ובקשר למסקנה שלך

אני גם לא סובלת רופאים!... הם לא מבינים כלום! 2 רופאים בזמנים שונים נתנו לי כדורים למשהו...ולקחתי את הכדורים הרבה זמן... ורק אחרי זה קראתי שהם אמורים קודם לבדוק משהו לפני שנותנים לי את הכדורים האלה. ובאמת הרופא השני שלח אותי לבדיקות (טוב שנזכר) וגילו לי איזה משהו...והכדורים האלה יכלו להרוג אותייי!!! פשוט רשלנות של רופאים...כי הם היו חייבים לבדוק אותי לפני שנתנו לי את הכדורים... זאת הייתה חובתם!...והם פשוט לא בדקו וסיכנו אותי...

אביתר28

New member
סתםםםםםםםםםםםם../images/Emo66.gif

תהי חזקה, תשמרי על עצמך נשמה, חושבים עליך

eshkolit32

New member
אביתר

בעייתי לכתוב כאן דבר כזה אפילו שזה בצחוק ואתה לא מתכוון. אנחנו משתדלים לשמור כאן על שפה ראויה, בפעם הבאה תתנסח בשפה מנומסת וראויה יותר. בתפוז מאד מקפידים על הדברים האלה.

למעלה