הגעתי למסקנה אישית...

הגעתי למסקנה אישית...

אני שהאמנתי ש..... הדברים יכולים להיות אחרת... חשבתי ש....זה...יהיה ככה....אכשהו...... ו...ההיתי תמים מאוד בקשר ל.....מה שחשבתי שיכול להסתדר.... הבנתי סופסוף ש...זה....לא בדיוק זה.. כי...הבנתי ממך ש...את חושבת על זה... ו...אני ההיתי איתך באותו קטע של מחשבה... ו...פתאום התהפכת ו...החלטת ש...את נוקטת עמדה... (שחף...נוקטת=תופסת וזה..) תראי...אני לא רוצה לנקוב בשמות....אבל שחף....זה לא מסתדר... כי....שוב...בלי לייחס את זה לאף אחת...אבל שחף..ההערצה שלך אלי...חונקת... אתץ סוגדת לי מעל כל במה ובלוג... את מעריצה את העפר לרגלי... אני לא רוצה לנקוב בשמות...אבל שחף..אני רכוש ציבורי..תביני.... תראו...אתם לא יודעים על מי אני מדבר...ואני מעדיף שזה יהיה רק בנינו...אבל שחף..תנשמי עמוק...זה רק סקס וזה...נו... האמת ש...אני חש מושך מתמיד שחף....ובלי לנקוב בשמות...שחיפי...יא גמדה מלוכסנת...את אפילו לא מביאה לי מזון... אז...הגעתי למסקנה ככה... (בלי לנקוב בשמות....שחף...שחף...שחף...) 1-את תמיד אבל תמיד מתחברת למי שיורד עלי... 2-כל ניסיון להחמיא לי...מעלה קימוט בווצ שלך..וסדעע ראס בקושילידודה שלך... 3-כל ניסיון להחצין נקודה חיובית בי...מתקבל בסמרטוט ואוקונומיקה (שמוחקת תנקודה החיובית שבי...) 4-את מחבלת בכל מאמצי הכנים להשיג מזון או סקס... 5-תחשבי על 4 שוב.... 6-סורי אל תחשבי..(זה לא התחום שלך) פשוט תחזרי על זה 100000000 פעם.. 7-בלי לנקוב בשמות...(שחף...שחף...שחף..) את גורמת לי לחרדות ביצוע קשות!!! 8-מאמי??? אני ניראה לך טובטוב הגמד??? אההה???? אהה???? 9- את מפחידה נווווווווו!!!! את כל הזמן כועסת ואוכלת ציפורנים!!!! זה מלחיץ!!!! 10-לדעתי נפשי עדינה חושנית זכה ורכה!!! אני כריש אדיש ופטיש!! יש לי אופי אירופאי... מראה חושני... לדעתי אישיותי חוצה גבולות.. המראה שלי מוכר... ואני גורו!!! וווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעע

כמה זבל בן אדם אחד יכול להוציא..

משה, אין לי כוח להתעמק בכל סעיף וסעיף שלך אבל תרשה לי לענות על כולם יחד כי זאת פחות או יותר אותה תשובה.. אתה ממש אבל ממש לא מעניין ואני ממש לא עסוקה בך עד כדי כך שאני אגיב לדברים כמו שאתה חושב שאני מגיבה.. כנראה שאתה ממש חי בסרט או שהתחלת להזות דברים ולדמיין..אבל צא מזה! פשוט צא מזה! מה שכן יש סעיף אחד מעניין פה...רק שהוא נכון בחלקו.. "4-את מחבלת בכל מאמצי הכנים להשיג מזון או סקס... " - ממ נכון...אני עובדת על זה שבמזון שנשלח לך כל יום ישימו כמות קצת יותר חזקה של רעל...בקשר לסקס..מה יש לי לחבל? מצידי תעשה סקס עם כל העולם אשתו המאהבים והמאהבות שלו זה ממש אבל ממש לא מזיז לי.. בקיצור משה, שב, תרגע, שתה מים, קח נשימה ארוכה, ופשוט.......ממממ תמתין קצת עד שתיהיה כחול...בהצלחה.. ומשו קטן מהלב...אטפוווווווווווווו על הפרצוף שלךךךךךךךך י'זבלללללללללללללללללללל...

משה י'שחצן...את העצות שלך תשמור

לצ'אחלות שלך אני בטוחה שהן ישמחו לקבל אותן וליישם.. טוב... נמאס לי ממך כבר... קישטא!

שחף שיפחה כנועה ורופסת...

בתור צחלה...העצות שלי מיועדות לך!!! אוחחחח אני חייב להקים הרמון עם מלא כחבות וזה.... אגב איפה קווינקי? חחחח

הרמון? פחחחחחחחחחחחחחח

תרשה לי י'דיסלקטטט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרמון עלקקקקקקקקק לך תלמד לכתוב אחר כך תרשה לעצמך לייעץ...

שחף..יבחוש חסר אינטיליגנציה שכמותך.

הרמון....לא מלשון ארמון.. אלה הרמון..ש..יש בו מלא כחבות וזה... מאמי אינטליגנציה זה...

טוב בסדר מה קרה?

אצלנו במרוקו לא לימדו אותנו שיש גם "הרמון", זה לא מעיד על חוסר אינטיליגנציה אלא על חוסר זה... חוץ מזה אחריי צרור טעויות כתיב שלך גרועות יותר חשבתי ששוב טעית..מה קרה????????? עכשיו תתנצל שקראת לי יבחוש וזה.. ורק בשביל שתדע שלא סמכתי על המילה שלך...הייתי חייבת לברר ומודה טעיתי.. שופופו פירוש..."הרמון מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית קפיצה אל: ניווט, חיפוש הרמון הוא אגף בארמון המשמש למגורי נשותיו ופילגשיו של המלך (ולפעמים גם אנשי ממשל אחרים). תופעה זאת הייתה ידועה בכמה ממלכות בעת העתיקה" ורק לידע כללי....אתה ממש אבל ממש לא מלך, ולא גורו, צא מזה!

שחף? את מאלה שבולעת ואחרי זה יורקת?

שחף...לפי תרגומך הנבוב... אני המלך!!! אתן הפילגשות וזה..... אפשר לשתמש בך פילגש???

didiassaf

New member
בחורה חזקה

ככה חזק תפסי אותו מהביצים, למען האמת אני לא מכיר את ההיסטוריה שלך עם הטיפש הזה אבל אני מאמין שאם הגעת למצב שאת מגיבה כך, אז הוא בטח עוד ערס מתלהב שצריך לסרס. אני איתך...

למעלה