הגעתי למסקנהההה

הגעתי למסקנהההה

שצריך לשלוח איזה 300 מכתבים לערוץ 3 או לעשות משהו....זה ממש מעצבן שקוראים לסדרה שנות השבעים....ולא מופע שנות השביעיםםםםםםםםםםםםם

punk00ache

New member
תשלח להם מיליון מכתבים וזה לא יעזור

יש סיבה שערוץ 3 קוראים לסדרה ככה ולא מופע שנות ה-70 הזכיונות לשם הזה הם של ערוץ 2 או משו כזה ובגלל זה ערוץ 3 היו צריכים לקרוא לזה בשם שנות ה70

חוץ מזה...

נראה לי שיש דברים יותר חשובים לכתוב לערוץ 3 עליהם, כמו לדוגמא למה לעזאזל אני לא יכולה לראות על מסך הטלוויזיה שלי את "אי אר", "בנות גילמור" ו"הבית הלבן" בפרקים חדשים

net net

New member
בגלל זה מורידים אותם ../images/Emo8.gif

יש לי במחשב כבר כמעט את כל העונה החדשה של בנות גילמור.. 13 פרקים מהעונה של חברים ועכשיו התחלתי עם סמולוויל.

לנצח1

New member
ויש אנשים

שאין להם זכרון להוריד דברים...:\\ כמוני.. וזה מבאס!! אפילו מאוד :\

Better Man

New member
איזה שטיות

אתה צוחק ,נכון? זכויות LOL
ערוץ 3 שינה את השם של הסדרה כדי שנחשוב שמדובר בסדרה חדשה וש-3 העונות הראשונות שלה כבר לא שודרו בארץ, מזל שהם לא שינו את השמות של הדמויות.

punk00ache

New member
אני לא צוחקת... אם כבר אני צוחקת

וגם לא... את זו שצוחקת... ערוץ 3 לא עד כדי כך מפגרים רב האנשים שרואים עכשיו את התוכנית יודעים על קיומה הקודם.. וגם אם לא זה כזה בולשיט למה ערוץ 10 אז לא שינה את השם של סיינפלד כששידרו את התוכנית אחרי שהיא שודרה בערוץ 3?

Better Man

New member
מה?????

דייי, באמת. רוב האנשים שרואים עכשיו את התכנית יודעים על קיומה הקודם? ממש ממש לא, עובדה שמכעט אף אחד מהאנשים בפורום הזה לא ראו אותה ששודרה בערוץ2. ואם תשימי לב בסוף הפורמו לסדרה, ערוץ3 מציין שזו סדרה חדשה. ולמה לעזזל שערוץ 10 ישנה ל"סיינפלד" את השם?? הרי אין כזה דבר זכויות על השם, כמו שאמרת מקודם. אם ערוץ 3 היה רוצה לקרוא לסדרה "מופע שנות ה-70" ,הוא היה קורא לה ככה, אף אחד לא היה תובע אותו. אז חלאס בולשיט.

net net

New member
אני ידעתי על הסידרה!

וכמעט כל מי שאני מכירה גם ידע!

Better Man

New member
בסדר

גם אני ראיתי את הסדרה עוד ששודרה בערוץ2(ממש מהפרק הראשון), אבל מסתבר שרוב הפורום לא. וגם רוב האנשים לא, הרי היא שודרה בשעה 5 וחצי!, מי לוקח ברצינות תוכנית שמשודרת בשעה כזו? (חוץ מכמה אנשים)

DrorGuldin

New member
משחק המילים שבשם "That 70s show"

השם "That 70s show" הוא בעצם משחק מילים על השיר "That 70s song" (שהוא גם שיר הנושא של התוכנית.

למעלה