הגעתי הביתה

eynav br

New member
הגעתי הביתה

אחרי יומיים באויר, 4 טיסות וזהו סתם עייפה אבל יוצאת לאכול משהו כדי ללכת לישון כמה שיותר מאוחר בשביל לסדר תשעות... אצלי בראש עכשיו 11 בלילה[שעון ישראל] וגם אני אחרי יומיים בלי שינה כמעט אז... לא טוב ללכת לישון ב7 בערב כי אני אקום בלילה...

הרלבן

New member
חברים, אצלי זה לוקח 38 שעות.

כןכן, אין עצירות יותר קטנות ממה שלקחנו, ככה זה.... עברנו 4 מטוסים, קצת מטורף.... (ניוזילנד) שניני {:

lol lypop

New member
ככה גם אצלנו, 39 שעות מישראל

אבל רק שני מטוסים!!!

eynav br

New member
אני לא יודעת כמה זה כולל

אבל זה חתיכת נסיעה... ותמיד יהיה יותר מטיסה אחת גם אם תהיה טיסה ישירה לארץ....רק בתוך ברזיל אני צריכה לטוס לשדה תעופה...

danihashamen

New member
4 טיסות ? ם_0

אני נוסע לברזיל ביום ראשון ואני בטיסה אחת .. [אמנם עוצר פעמיים, אבל זה רק לתדלוק]

eynav br

New member
מאיפה אתה נוסע לברזיל?ולאן בברזיל?

איך מו מי מה? מישראל זה טיסה לאירופה ושם מחליפים מטוס עד סאו פאולו... בסאו פאולו אני נוסעת משדה תעופה אחד לשדה השני ומשם יש לי עוד טיסה פנימית לעיר בברזיל.. זה 3 אבל כשנוסעים דרך ספרד אז יש עצירה בברצלונה, הפעם חיכינו במטוס אבל לפעמים גם יורדים. ומברצלונה למדריך זה שעה.... בקיצור לא יודעת מאיפה אתה מגיע לכאן ולאן אתה נסוע פה אבל אני לא מכירה טיסה ישירה לפה...גם לא עם עצירות של תידלוקים רק...

danihashamen

New member
מישראל לסאו פאולו

עצירות לתדלוק באיים הקנריים, ובסלבדור [ששם גם מורידים איזה חצי מטוס, ואפשר לישון שעה ורבע עד סאו פאולו כי יש פול מקום]

eynav br

New member
איזה חברה אתה טס?

בחיים לא שמעתי על הטיסה הזאת... כמה זה עולה לך? וכמה הזמן הכולל של כל הנסיעה?

danihashamen

New member
ארקיע

היה מבצע באיסתא - 800$ זמן הטיסה כולל עצירות .. נראה לי משהו כמו 16 שעות.

eynav br

New member
סבבה

אולי זה דילים שקשורים לקרנבל אנערף.. לא משנה נו

eynav br

New member
סורי לא ראיתי

הכל טוב איתה סתם באפריל אני נוסעת, כרגיל כמו שמתוכנן...רק שמשם אני חוזרת לארץ ולא לפה

למעלה