תודה מאמבה
A A לוןA New member 4/2/14 #43 מכיר את האמירה הזו אם אתה חושב שיש שם עוד אפשרות לתקן, תציע שתלכו לטיפול שניכם- אתה תטפל בעצמך והיא בעצמה. זה הכי הוגן שיכול להיות.
מכיר את האמירה הזו אם אתה חושב שיש שם עוד אפשרות לתקן, תציע שתלכו לטיפול שניכם- אתה תטפל בעצמך והיא בעצמה. זה הכי הוגן שיכול להיות.
D django73 New member 4/2/14 #45 ניסינו זה לא עבד. רק סגר מרפסת למטפלת. אני כבר מעבר לזה. לא חושב שיש מה לתקן.
A A לוןA New member 4/2/14 #46 טעית בפירוש לא דיברתי על טיפול זוגי- דיברתי על טיפול אישי לכל אחד. לפני שמטפלים בזוג- צריך לדאוג לאינדבידואלים.
טעית בפירוש לא דיברתי על טיפול זוגי- דיברתי על טיפול אישי לכל אחד. לפני שמטפלים בזוג- צריך לדאוג לאינדבידואלים.
A A לוןA New member 4/2/14 #48 ממה ששמעתי- גירושין עולים יותר. אבל תכלס- לא ממש נשמע שיש שם יותר מדי עם מה לעבוד איתו.
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 4/2/14 #49 טוב מבאס מאוד שיהיה לך כל הטוב שאתה מאחל לעצמך! אני הרבה יותר מאושרת מאז שנפרדתי מהאקס שלי. מקווה שתעבור את זה מהר ובקלות. רק ממליצה לך לא לנהל מערכות יחסים במקביל עד שאתה נפרד ממנה- זה יכול לסבך לך מאוד מאוד את המצב אם היא תגלה..
טוב מבאס מאוד שיהיה לך כל הטוב שאתה מאחל לעצמך! אני הרבה יותר מאושרת מאז שנפרדתי מהאקס שלי. מקווה שתעבור את זה מהר ובקלות. רק ממליצה לך לא לנהל מערכות יחסים במקביל עד שאתה נפרד ממנה- זה יכול לסבך לך מאוד מאוד את המצב אם היא תגלה..
D django73 New member 5/2/14 #51 קיבלתי את המלצתך... ואפעל לפי זה. זה לא יהיה קל לכל הרוחות. כמה זמן לוקח תהליך הפרידה?
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 5/2/14 #52 תלוי כמה ויכוחים על רכוש וחלוקת אחריות על הילד יש לכם. אנחנו עשינו את זה תוך כמה חודשים. מכירה אנשים שמשכו את זה 3 שנים..
תלוי כמה ויכוחים על רכוש וחלוקת אחריות על הילד יש לכם. אנחנו עשינו את זה תוך כמה חודשים. מכירה אנשים שמשכו את זה 3 שנים..
D django73 New member 5/2/14 #53 אין לנו רכוש משותף אין לי בעיה לצאת מהבית עם הבגדים שלי, הספרים שלי, והאקווריום שלי. דירה - בשכירות. רכב - רכב נכה על שמי.
אין לנו רכוש משותף אין לי בעיה לצאת מהבית עם הבגדים שלי, הספרים שלי, והאקווריום שלי. דירה - בשכירות. רכב - רכב נכה על שמי.
מיצי קפיצי המדהימה New member מנהל 5/2/14 #56 כן למה- היום אתה לא תקוע?? אולי תגש ליעוץ אצל עו"ד? נראה לי קצת יותר חכם מלשאול שאלות בפורום בדסמ..