הגעתי בעקבות

הגעתי בעקבות

ההודעה בפורום הורים. כיוון שאני דיי מתעניינת בכל נושא הנומרולוגיה אשמח לדעתך לגבי השמות שחר (בת) תאריך לידה 22.12.97 תומר (בת) תאריך לידה 08.06.00 ועוד שאלה שהעליתי בפורום. בימים הקרובים אני צריכה ללדת בן ורציתי לדעת מה אומר השם ניתאי בנומרולוגיה. שם המשפחה הוא 82571 (משמאל לימין) תודה פנינה

עינת שלום

היי, כתבתי כבר בפורום הורים לפני מס´ ימים וגם פה ולא קיבלתי תשובה. אני יודעת שאת עמוסה אבל אשמח אם תוכלי להקדיש לי מזמנך. תודה פנינה

ובמקום לפתוח הודעה חדשה ..

ולדחוף מטה את האחרונים (שאולי לא קיבלו תשובה), אני משרשרת להודעתה של פנינה. (לא אכפת לך נכון פנינה?) שמו של הנסיך שלי הוא שחר סולומונס ותאריך הלידה 19.12.2000 תודה טל מפורום הריון ולידה

שכחתי פרט חשוב...

אנחנו שוקלים להחליף את שם משפחתנו למרום. האם זה מומלץ, לשחר לפחות. תודה טל

עינת

New member
היי טל ../images/Emo39.gif

דוקא במקרה של הפורום שלנו כשאני עונה מתחתית העמוד כלפי מעלה אני כן ממליצה לפתוח הודעה חדשה ,מה גם שהיעוץ הוא אישי אבל לא נורא הגעתי גם אליכן בסופו של דבר
שחר נולד ביום ממוזל מאוד אשר מבטיח לו אושר ,סיפוק והצלחה בכל מעשיו והכשלונות והאכזבות בחייו יהיו זמניים בלבד. שמו מספר כי כח הרצון שלו הוא זה שיכריע בחייו,השילוב עם שם המשפחה פחות מוצלח אבל כיוון שתאריך לידתו חזק ביותר אני מאמינה שהוא יתגבר. אגב שחר ילד מאוד מאוד רגיש למרות שיש לו נטיה להסתיר את רגישותו(בעתיד זה יתבטא כנראה בעודף בטחון עצמי שמחפה על חוסר ביטחון),נסי לחזק אותו ולטפח בו את הבטחון כך שיהיה אמיתי.
שפע ו
עינת

גם אני הגעתי.. ../images/Emo13.gif

וגם לא רציתי לפתוח הודעה חדשה כדי לא להלחיץ... אבל מאוד מעניין אותי לדעת כמה דברים על ילדי האם ניתן לאבחן בנומרולוגיה קשיי בריאות? או תפקוד גופני לקוי? או שרק להצביע על נקודות אופי ותכונות מובילות? שם משפחה: 6,1,5,2,2,3 השמות: (כולם בנים חוץ מהבת...) 1,6,8 - 13.9.91 1,2,1,4,2 - 8.9.93 5,1,9,5 (בת) - 11.1.97 1,3,7,4 - 15.10.99 אגב, קראתי את מה שנכתב בפורום על מס´ 9 וישר עלה לי בראש מישהו שמתאים בול לתיאור והפלא ופלא... סכום שמו הפרטי - 9 נדהמתי...
תודה מראש! אור ואהבה תמר.

*אתוש*

New member
היי עינת

גם אני הגעתי מפורום להיות הורים ואומנם קיבלתי כבר תשובה בנוגע לילדיי אבל יש לי חברה שמאוד רוצה דור אבדר 02-02-96 יובל אבדר20-12-99 תודה

עינת

New member
אתוש

אחד הכללים שלי כנומרולוגית בחיים ובפורום בכלל זה הוא שאיני עונה לשאלות מגוף שלישי ולכן לא אענה לשאלתה של חברתך. אני מאמינה שאם היא תרצה,תעשה לפחות את המאמץ הכרוך בפניה ישירה.
שפע ו
עינת

עינת

New member
אם הבנים הסכיתי ושמעי ../images/Emo45.gif

לא יאומן,אני עושה את החישובים ונדהמת כל ילדייך נושאים את המספר 4 או 8 במיקום מרכזי,הווה אומר משפחה שבאה לעשות תיקון בגדול.מספרי 4 ו - 8 הם מספרי גורל שהגיעו עם חובות כבדים ויעוד של תיקון אחד עם השני (למרות שלא קל אפשר לומר כי זכיתם!).אגב מעניין מי מכם (בעלך או את,התחיל בשרשרת). לגבי בריאות התשובה היא כן,הנומרולוגיה מראה בפרוש קשיים בבריאות ומנחה באילו חודשים רצוי להיות קשובים לה בכל שנה,הרגישות בבריאות היא אותם דברים אשר יופיעו במהלך החיים.אחד ממאמרי הפורום מדבר על מה ניתן לראות בנומרולוגיה. וכעת נעבור אחד אחד על הח´ברה
לפי הסדר. הבכור ילד מאוד מאוד יצירתי וכשרוני.הוא אינדבדואליסט ודרכו היא דרך מיוחדת משלו,אם לעיתים את רואה אותו יושב בחברה כאילו מנותק דעי שברגעים אלו הוא בונה במוחו את העולם בו היה רוצה לחיות.שמו מעניק לו רהיטות דיבור וכשרון בתחומי המוסיקה,האמנות והמשחק.מגנטיות אישית והבטחה כי בשלב מסויים הכל יבוא לו בקלות.אין לכפות עליו את רצונכם כיוון שבדרך זו תשיגו את ההפך,יש לתמוך בו בדרכו ולנווט אותו בדרך של הרמוניה. הבן השני נולד ביום אשר מועיד לו מקום בעולם העסקים ,שמו המלא בודק את חוזקו הרוחני ומוביל אותו לחיים מלאים בחוסר ודאות,אך שמו הפרטי מעניק לו חוזק ונראה כי אם יקח אחריות מלאה על חייו יוכל להצליח בגדול. הבת רגישה מאוד,משפחתית ובעלת אתגר גדול בחייה.יום לידתה ונתיב הגורל הם 11 ,מה שאומר שהיא הגיעה לעולם עם מחוייבות של הנשמה לנתיב של עזרה ונתינה. היא נולדה עם אידאלים ושאיפות גבוהות.שמה מחזק את העניין כיוון שהוא מספר כל כך שבשלב מסויים בחייה היא תחווה התעוררות רבת עוצמה וקריאה לפעול למען אידאל או רעיון דגול.היא זקוקה לחיזוקים ועידוד כל הזמן כדי שיהיה לה הבטחון להאמין בעצמה. והקטן עקשן שאין כדוגמתו,למרות שעל פניו נראה שאיש פשרות הוא.יש קווי דמיון חזקים מאוד בינו ובין אחיו הבכור שגם הוא כמוהו בעל נפש של אומן,כריזמטי וקשור לאמנות,מוסיקה ומשחק. בקיצור משפחה שכזאת אשר בודאי אין בה רגע משעמם,אפשר לומר שססמתכם היא לתת את הנשמה ואת הלב.
שפע ו
עינת

עינת

New member
פנינה של שחר ../images/Emo39.gif

מתנצלת על כי לקח לי זמן להגיע אלייך אבל השרשורים שהצטרפו להודעתך והקפיצו אותה הם הגורם...להבדיל מפורומים אחרים כאן אני עונה לפי סדר הופעת השאלות בעמוד (מלמטה למעלה = מי ששאל קודם נענה תחילה).זאת כדי למנוע עד כמה שאפשר שמישהו יוותר מאחור. עד כאן ההתנצלות ועכשיו לענייננו. תומר ניחנה בכושר שיפוט טוב ובסמכותיות,נראה כי יהיה קיים פרדוקס בין החומר והרוח.שמה מאוד מחליש אותה. לגבי ניתאי ,למרות שזה שם מקסים (פעם גם אני חשבתי עליו)לא רצוי כיוון שהוא נותן 11 שהוא מספר לא רצוי.בכל מקרה תמיד חשוב לבדוק קודם את תאריך הלידה ולהתאים את השם לתאריך,כיוון ששם נפלא לאחד יכול להיות נוראי לאחר. שיהיה לך הרבה מזל טוב ולידה קלה. אם תרצי לאחר שיהיה לך כבר תאריך,אשמח לייעץ לך בנוגע לשם (בכל זאת יש שבוע זמן עד שנדרשים להחלטה סופית).
שפע ו
עינת

למעלה