הגענו ליום הגדול...

KallaGLP

New member
אני היחידה שמתכוונת לחכות עד תום השידור

של כל הפרקים, ורק אז לצפות במרוכז?

ellendili

New member
שקלתי את האפשרות...

אבל בעלי, שלא קרא את הספרים ובניגוד אלי באמת היה במתח כל הזמן הזה, בטוח יצפה בזמן השידור. ואני רוצה לצפות בזה יחד איתו אז...
אני קצת מקנאה בו על ההתלהבות...

Serf SaN

New member
שאלה לכם על הפרק הראשון

בבקשה למי שקרא את הספרים, אבל אני לא רוצה לדעת משהו מעבר שקרה לפרק הראשון בעונה השניה!

כשג'ופרי שואל את אימו אם לאבא שלו יש ממזרים נוספים שיכולים לטעון לכס השלטון, אחרי זה יש סצינת עקובת דמים שבו רוצחים ילדים קטנים ותינוקות.
אח"כ רואים שחוקרים מישהו לגבי מישהו, שכנראה נמצא עם/בדרך למשמר הלילה. ואז רואים את אותו בנאדם שלקח על חסותו את אריה הבן.

עכשיו, הראו את הסצינה הזאת שמחפשים אותו, כי יודעים שהוא לקח איתו את אריה, או בגלל שהוא גם בן ממזר של רוברט ברת'יון?

ואם זה יותר מדי ספויילרי לשאר העונה השניה, אני לא רוצה לדעת ): שוב, ראיתי רק את הפרק הראשון בעונה השניה.
תודה מראש!

ניר4819

New member
בפרק מובהר כמה פעמים

שאיש לא יודע איפה אריה נמצאת. שהיא פשוט נעלמה. ולכן, הסיבה היחידה שמראים את ג'נדרי בסוף הפרק, עם סצינת רציחת מזריו של רוברט, היא בגלל שגם הוא בן שלו. איש לא יודע שהוא ואריה ביחד.

CallMeCavanaugh

New member
קצת התבלבלת

אבל זה בסדר, יש הרבה דמויות, כולם מתבלבלים בשלב מסויים.

בסוף סצינת רצח הילדים חוקרים מישהו בקשר לממזר נוסף של המלך, והוא אומר שזה ג'נדרי ושיש לו קסדה בצורת ראש של שור. משם עוברים ורואים את ג'נדרי ואת אריה על העגלה שיוצאת מהעיר - עד כאן נכון.
מה שלא נכון זה שהוא מי שלקח את אריה. אריה יצאה מהעיר ביחד עם מי שמצא אותה לפני ההוצאה להורג של נד בסוף הפרק התשיעי, שהוא מישהו אחר בכלל - אני מניח שנראה אותו בפרק השני, אבל אני לא יודע, כי בניגוד לרוב חברי הפורום, לא ראיתי עדיין את הפרק השני.

לכן מחפשים את ג'נדרי פשוט כי הוא ממזר של רוברט, ובלי שום קשר לאריה. אגב, תוכל למצוא את ג'נדרי גם בעונה הראשונה - אדארד מוצא אותו בעצמו ומדבר איתו בשלב מסויים.

למעלה