הגענו ליום הגדול...

ניר4819

New member
הגענו ליום הגדול...

משחקי הכס חוזרת למסך היום! איך אני מחכה כבר למחר לראות את הפרק חחחח. מעניין אם היא משודרת באותה שעה כמו מד מן, סדרת הטלביזיה האהובה עלי היום, או שהן משודרות בשעות שונות. בכל אופן, אני אשלח מפה תפילה שהעונה הזו תהיה משובחת לפחות כמו הראשונה (בניגוד להרבה מבקרים פה, אני דווקא די חיבבתי את העונה ה-1), בעיקר כי אני רוצה עונה 3... וכמו שאתם מבינים, זה תלוי קודם כל ברייטינג שהסדרה תשיג.

אז מי מתכוון לראות את הפרק הראשון כבר מחר, ולמי יש יס ויצפה ביום חמישי?

לצערי אני מפספס את שני הפרקים הראשונים,

אבל למזלי, אני לא אפילו חושב על לפספס את הפרק ה-9, שבו אמור להיות הקרב על הבלקווטר. יש שמועות שמדובר בפרק היקר והמסובך ביותר לצילום אי פעם בטלוויזיה, שעושים את זה ממש ברמה של "שר הטבעות". ובכלל, מרטין עצמו כותב את התסריט לפרק, כך שאנחנו יודעים שתהיה היצמדות למקור.

mentta

New member
אני גם מחובבי הסדרה,

ומחכה בקוצר רוח.

אני מתכוונת לראות את הפרק הראשון מחר, במסיבת משחקי הכס, מחופשת לעורב בעל שלוש העיניים. וסביר להניח שאז אראה אותו שוב ביום חמישי.

svety

New member
מקווה שאצליח להתאפק עד יום חמישי

זה יהיה דיי קל, יחסית, בהתחשב בעובדה שלא אראה אור יום בגלל הכנת המשכורות, אבל עדיין.

איפה אתה יום חמישי?!

ellendili

New member
יום חמישי.

מנמיכה ציפיות-מנמיכה ציפיות-מנמיכה ציפיות

amberos

New member
אני אראה את הפרק כשיצא התרגום

מקווה מאוד שיוציאו מהר. אם היה לי יס הייתי מחכה לחמישי אבל אין לי

nathaliesh

New member
כשהספר יצא לא חיכיתי לתרגום, להפך

רכשתי אותו בהזמנה מוקדמת.
את הסדרה אני אראה, מכמה וכמה סיבות (בינהן למשל שצריך להעביר איכשהו את שש השנים שנשארו לנו עד הספר הבא
) - אבל בנתיים העונה הראשונה לא השאירה עלי כזה רושם שאני לא כולה להתאפק מלצפות בה בצפייה ישירה. אני אמתין ליס, וממילא הם מביאים את הפרק איזה ארבעה ימים אחרי השידור בארה"ב.

אני בעיקר במתח שלא להתאכזב...

ניר4819

New member
טוב, ראיתי עכשיו את הפרק

אבל אני חושב שיהיה נחמד לחכות עד יום שישי, שכמה שיותר חברים יראו אותו, לפני שנתחיל לדון בו. אני אגיד בכללית שהוא היה מצויין מכל הבחינות, למרות שאני עדיין לא מרוצה מהליהוק של דאבוס. השחקן לא שכנע אותי, לא יעזור. אבל חוץ מזה עשוי נהדר, והכמה סצינות שיש בו שלא היו בספר - כמו זו בין ג'וף וסרסיי - היו מוצלחות מאד. השחקן שמגלם אותו מתגלה ככוכב לא קטן, שחקן מוצלח ביותר.

danielos5

New member
דווקא אהבתי את דבוס

מליסנדרה קצת הפריעה לי, כשקראתי את הספר דמיינתי את הFor the night is dark and full of terros ביותר "עוצמתיות", בפרק זה היה נשמע לי די מעפן... סה"כ אחלה פרק, אהבתי מה שעשו עם הזאבים ושהחלומות של בראן נראים יותר כמו "חלומות".

yohansb

New member
פרק מעולה

מאוד אהבתי את הפרק. גם אני התאכזבתי קצת ממליסנדרה, אחת הדמויות העוצמתיות בספר וכאן בינתיים לא כל כך. דאבוס נראה לי במבט ראשון מתאים לתפקיד, הסיום של הפרק עם כל הממזרים פנטסטי.

ניר4819

New member
הסיכום של הפרק באמת נהדר

ומראה את יאנוס סלינט בשיא רשעותו, ככה שנהיה שמחים כשהוא ימות חחחח. אגב, היו בפרק שתי סצינות לפחות שלדעתי לא היו בספר: בין אצבעון וסרסיי ובין סרסיי וג'וף. השחקנית שמגלמת אותה נהדרת, בלי ספק.

CallMeCavanaugh

New member
אתה חייב לעשות משהו עם הספויילרים

זה לא לעניין שמנהל הפורום דופק ספויילרים לספר החמישי על ימין ועל שמאל בלי להזהיר מראש.

mentta

New member
בהחלט.

שתי הסצנות שהזכרת עם סרסיי היו פשוט מצוינות. והסיום- וואו! מאוד מתאים לפסח...
ראיתי אתמול את הפרק במסיבת משחקי הכס (היה מעולה!) וברגע שעלו כתוביות הסיום פשוט עלתה אנחה ענקית מהקהל.

שאלה מטומטמת במקצת -

בעונה הראשונה, בכתוביות הפתיחה, השמות הראשונים שהופיעו היו של שון בין (אדארד) ומארק אדי (רוברט). מי מופיע ראשון בקרדיטים בעונה השנייה?

CallMeCavanaugh

New member
הלאניסטרים מככבים

פיטר דינקלג', לנה הידי, איך שלא קוראים לזה שמשחק את ג'יימי, ואז הפסקה ארוכה למדי עד הכתובית הבאה, מישל פיירלי (קייטלין סטארק).

אז כמו בספר, נראה שטיריון שהוא הדבר הכי קרוב

שיש לדמות ראשית.
ואם כבר בנושא הקרדטים עסקינן - הם שמו שם את קונלת' היל (ואריז) ואידאן גילן (אצבעון)? בעונה הראשונה הם לא הופיעו בכתוביות, וזה היה נורא מוזר כי היו להם תפקידים די גדולים בעונה הזאת.

CallMeCavanaugh

New member
פטיר באליש מופיע במקום טוב

הפסקתי לעקוב אחרי הכתוביות אחרי משהו כמו עשרה שמות, אבל הוא הופיע ביניהם.

itaipee

New member
ואיפה היה רנדלי ? (
לפרקים הבאים )

לרנדלי יש 3-4 פרקים , זמנו קצוב - אז למה מחכים ? וכרגע הצבא הכי חזק נמצא איתו - והכי ססגוני. תכירו לנו את הטיירלים , את בריאן ..

נכון - בספר פגשנו את רנדלי רק שקייטלין הגיעה .. אבל יש POV אחרת שם . הייתה התערבות מעניינת שקשורה עליה בזמן שהצבא של רנדלי בשלבי ההקמה

YTMB

New member
לגבי הPOV

אין אף POV בצבא של רנלי עד שקייטלין מגיעה.

למעלה