הגענו הביתה!!!!!!

פיה 25

New member
הגענו הביתה!!!!!!

איזה אושר, סופסןף אנחנו מטפלים בילדים שלנו ולא אנשים זרים.
אחרי שהייה של חודשיים בפגיה עם עליות וירידות שני הבונבונים שלי הגיעו לשני הקילו המיוחלים וביום חמישי האחרון בשלוש בצהרים נפרדנו לשלום מהפרק הראשון בחייהם.

כמה קשה לי לשחרר, כל הזמן אמרו לי שם בבית להתייחס אליהם כמו לתינוקות רגילים, לא פשוט לי המשפט הזה...
אני בטח אובססיבית מידי אבל מלאנו את הבית באלכוג'ל בכל פינה ומקפידים על לשתוף ידים כל הזמן. לא נותנים לאף אחד לגעת בילדים...
מצד אחד מרגיש לי שאני קצת היסטרית אבל מצד שני ככה חיינו בחודשיים האחרונים.

ונושא העליה במשקל.... בגלל החג אין אצלנו טיפת חלב עד עוד שבועיים ואני בלחץ שלא יעלו כמו שצריך כי הם קצת מזייפים עם הארוחות לא תמיד מסיימים את ה60 מ"ל שלהם.
יש לנו תור לרופאת משפחה ביום חמישי הקרוב, גם שם שוקלים אותם?

סליחה על החפירה ותודה למי שקרא/ה עד פה.

איזה כיף! מזל טוב!

ההיסטריה מובנת לגמרי וכולם פה עברו את זה מי יותר ומי פחות. אני נתתי רק לקרובים לי ביותר להחזיק-הורים שלי, שגם טיפלו בפגייה ולקח קצת זמן שנתתי לאחרים.
את יכולה לשקול,אם יש לך משקל אדם דיגיטלי כמו מזוודה- איתם ובלעדיהם וזה נותן מדד לא מדוייק אבל בסדר וזה יספיק עד טיפת חלב. גם ככה לא מודדים יותר מפעם בשבוע. כככה אני שוקלת עד היום... ושוב- מזל טוב והמון נחת בגידול הקטנטנים.

anna1309

New member
איזה כיף! מזל טוב!

אני שקלתי על משקל מטבח עד 5 ק"ג על מגש אוכל ועליו שמיכה

אלה1702

New member
מזל טוב:)

המון מזל טוב והמון נחת. אם תראי את ההודעות שלי וניראה לי שכמעט של כולם ניתן לראות את ההקפדה.
אנחנו חצי שנה אחרי עם אלכוג'ל בכל פינה. רק לאחרונה נתתו לדודים להחזיק ולגעת (גם זה אנחנו עושים בתחקיר שלא היה מבייש את השב"ק לגבי מחלות:)).
תעשי מה שמרגיש לך נכון, המשפט שאני אומרת לכולם הרווחתי את ההיסטריה ביושר:/.
לגבי טיפת חלב הרופאה אם מבקשים שוקלת ואפשר גם לשקול במשקל רגיל אם אחד עומד רואה את המשקל ואז מוסיפים תינוק (אנחנו עושים את זה לפני מקלחת ככה שזה בלי בגדים).

בושי812

New member
חג שמח -אין כמו בבית!

נהדר ש"יצאתם לחירות" לקראת פסח ואתם בבית.. לאט לאט מתרגלים לשינוי ולומדים איך וכמה מתאים לכם לשחרר, כל משפחה ומה שנכון לה.
לגבי העלייה במשקל - אנחנו שכרנו ב"יד שרה" משקל לתינוקות לשקט הנפשי ("שיהיה"). לא יודעת אם הם פתוחים בחול המועד אבל אולי שווה לכם לברר.

מאחלת לכולכם המון בריאות ואושר!

hope30

New member
בשעה טובה

ממש חג חירות
הרופאה יכולה לשקול אותם

מזל טוב ואיזה כייף.. לא להיות היסטרית אבל

אלכהולג'ייל זה נהדר וצריך לשמור על סטריליזציה לפחות
בהתחלה!!! נסי לשחרר טיפונת וגדלי אותם בנחת!!

אורטל OSE

New member
איזה יופי של מתנה לחג!

אין כמו בבית.
נסי לשחרר קצת ולכי עם הלב. אם הם נינוחים (יחסית) וממלאים 6 חיתולים רטובים ביום אז הם אוכלים מספיק וגם המשקל יהיה בסדר (לעיתים בבית בהתחלה קצת יורדים וגם המשקל שונה מזה של הפגיה אז אל תלחצי). נשמע שכיף לכם

בריאות טובה וחג שמח!

למעלה