הגענו גם לפה

הגענו גם לפה

אז ככה...אנחנו זוג נשוי אבל לא אחד לשניה, ברגע זה אנחנו ביחד והחלטנו לרשום קצת בפורום אנחנו ביחד קצת מעל לשנה, מאושרים וטוב לנו ביחד. אם יש לכם שאלות או המלצות איך אפשר לנצל כל דקה ביחד כי זה בעייתי שתמיד יש לחץ של זמן ברגע שמתגעגעים ונפגשים פעם בשבוע כשרוצים יותר.

ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

פעם בשבוע זה המון בעיני... נשמח אם תשתפו אותנו במחשבותיכם ונסיונכם המלצות... לטייל בעיר העתיקה ביפו יד ביד.... לשבת מחובקים על החוף... ללכת לספא ולקבל מסז' זוגי.... אם יש כסף אז מסעדה טובה זה תמיד נחמד... ואם יש מספיק זמן אז מה דעתכם על חדר??? (לומדת בוועדת קבלת פנים)

johnyshoaly

New member
את אמיצה תלמידה חרוצה

חייב לציין. לשבת בקפה, באופן תמים ניחא או מסעדה. אבל איך תקבל אותך ועדת קבלת הפנים כשיעבור מישהו מוכר שרואה אותך הולכת יד ביד עם אחר??? ארצנו קטנה ועינים לה רבות ועוד יותר גדול הוא הפה של האנשים. אנא הישמרי לך תלמידתי... ד"א, פעם שבוע זה לא מספיק, לכל הדעות!

היה לי מובן מאליו

שאת כל ההפעות הציבוריות מבצעים במקום מרוחק מערי המגורים. וסביר להניח שמי שיראה אותם במקומות מהסוג הזה ראוי לו להזהר בעצמו... |

johnyshoaly

New member
למרות זאת

לדעתי, יש להשתדל למעט בהופעות פומביות כאלו. מסוכן...
ביותר

johnyshoaly

New member
חסר מקומות../images/Emo35.gif

רק שלא יהיו סואנים/פומביים/המוניים/עמוסים!!!

נראה לך

שהעיר העתיקה ביפו בבוקר חולין סואנת/במונית/עמוסה? או מסעדה טובה לפני שעת ארוחת הצהריים? (לומדת שתשמח להכיר מקומות שאינם סואנים/פומביים/המוניים/עמוסים)

../images/Emo128.gifבמקום ציבורי../images/Emo31.gif

חסר מקומות? אפשר בחוף מבודד, ברכב, בשדה נטוש. אבל לעולם לא במקום ציבורי!!!

לפעמים,

דווקא ההליכה למקומות בהם יש אנשים, שם יש את המימד של ההתרגשות, הפחד להיחשף, זה מעלה את הריגוש, את החוויה, זה כאילו שאתה אומר לכל העולם "היא שלי"... אני זוכר אותנו הולכים שלובי ידיים בטיילת של יפו, ריח דגים וערב חורפי. עצרנו באיזו מסעדה לשתות כוס יין, לקחנו אותה (את הכוס) איתנו והמשכנו לפינה חשוכה (יש לי מקומות פצצה שם, שאף אחד לא מכיר...). היה מעולה. עכשיו כבר לא, אבל הזכרונות...

johnyshoaly

New member
בהתחשב בכל האילוצים מסביב...

כמו ילדים/הורים/משפחה/תחביבים/עבודה/ועד בית זה אכן לא מעט פעם בשבוע...

אור36

New member
ברוכים הנימצאים../images/Emo45.gif

אחרי שנה של ביחד,צריך ולהיזהר שלא להגזים בשאננות-שהחוקיים לא ירגישו,והקשר לא יהפוך לשיגרתי מידי.

גלית333

New member
אור, הייתי בוחרת בך לאלוף או

למומחה לאיכות חיים של הבוגד, מהמעט שקראתי כאן היית בולט ומבין עניין. יפה לך לא לאבד את הראש, לדעת להתרגש בעוצמה ועדיין להשאר צלול. תזהר! שמתי עליך עין. אבל אל תעשה עכשיו

למעלה