הגענו בשלום

תמיר1991

New member
בדיוק...

זרקתי רק פרוספקטים מ"אדם ועולמו" ועיתונים גזורים... תמיר.

oren*

New member
בשלושת רבעי הג'אנק שזרקת לא היו

מודעות פרסום ישנות או תכנים שייתכן ויעניינו חברי פורום אחרים?

KaNiJa

New member
בקרוב יועלו תמונות... יעזור אם מי

שהיה בתערוכה ויודע כבר עכשיו שלא אכפת לו שיפרסמו תמונות שלו שישלח לי הודעה. מי שלא ישלח ומופיע לי בתמונה אני אשתדל לפנות אליו לפני הפרסום. לגבי המפגש היום... אני ממש נהניתי! פעם ראשונה שאני מגיע למפגש של הפורום. היה ממש כיף לפגוש את כולכם סוף סוף! תודה לאלונה ורחל על תרומתן הנדיבה לאוספנים שלי! תודה למוטי ולנמרוד שדאגו לקחת ולהחזיר אותי ואת גלעד (ואת ליהי)! תודה לאיציק על הארוח החם והדואג ולאריק על כל העזרה והתאום מראש! תודה לגלעד שתפקד בתור צוות הוואי ובידור אישי שלי לאורך כל היום וגם תרם לי 3 גלויות מגניבות! תודה לכווווווולם! כל אחד ואחד ממכם על זה שהגיע ותרם למפגש! כמו כולם... אני מחכה ומצפה בקוצר רוח למפגש הבא! אני מסתכל בתמונות וקולט שלא ממש התעמקתי ברוב האוספים, אז יש לי המון מה לעשות במפגשים הבאים
אני מרים
לחיי פורום אוספים ואספנות ולחיי כל חבריו! לחיים!

בּני

New member
ועוד תודות

כרגיל היה ממש נחמד וכיף לפגוש את כולם. תודה גדולה לאיציק ואריק על הארגון המדהים. תודה לשמוליק על הפטיפון ולשי על התקליטים. תודה לאלונה ואריק על מחזיק המפתחות בצורת תקליט... (אוסף רוחבי כבר אמרנו?) ותודה מיוחדת לרבקה, תושבת דביר, שהלכה הביתה וחזרה עם תקליטונים מיוחדים ומעניינים למרות שהייתה בתורנות מטבח
, איציק - תמסור לה שוב תודה בשמי. ואם היא תמצא את הגלויה היא יודעת מה לעשות אתה
... ועוד תודה אחת קטנה לכל מי שנזכר שגם אצלו/ אצל הוריו/ בבוידם/ במחסן/ בארגז מתחת לבית... יש תקליטים והוא ישמח להביא לי אותם במפגש הבא

JAMES DEAN

New member
מה אני אגיד לכם הרבה זמן לא נהניתי

ככה כמו היום, אם זה לראות את האוספים השונים, את האספנים, ואת הסיפור מאחורי כל אוסף. רציתי לומר תודה גדולה לכל מי שהביא לי היום כרטיסים וגם מי שלא. (העיקר הכוונה והרצון הטוב) את האמת אני אפילו לא זוכר מי הביא לי ומה הביא. תודה ע-נ-ק-י-ת לאריק ולאיציק ולחברי הקיבוץ דביר על האירוח הכלכך מהנה וכייפי שכזה. בהזדמנות זאת הייתי רוצה גם אני לתת לכם הזמנה אבל מסוג אחר, אני מזמין אותכם אליי לפורום שלי קולנוע ישראלי ולהתרשם ולרשום בו, להצביע בסקר החודשי שלנו ולהסתכל בגלריות השונות ובמאמרים.

JAMES DEAN

New member
אהה שכחתי גם להודות לכם על ההרצאות

השונות. (למרות שקצת נירדמתי)
בקיצור נורא נהניתי והלוואי שימשיכו מפגשים כאלו.

KaNiJa

New member
תגיד... מה בדיוק אתה אוסף?! ../images/Emo163.gif

כי לפני המפגש אף פעם לא זכור לי ששמעתי אותך מדבר על משהו ספציפי שאתה אוסף וקיבלתי את הרושם שאתה אוסף בולים כלשהם... רק עכשיו אני הבנתי (וגם עדיין לא בטוח) שאתה אוסף אבני חן ועוד כמה דברים... אתמול הזמן עבר מהר מדי ולא הספקתי להתעלק עלייך ולבדוק. אתה יכול לפרט מה אתה אוסף בבקשה?

אני אוסף רק שני דברים:

בולים בנושא כלבי מזחלות וזחלות כלבים (מאוד ספציפי), וזכרונות. חוץ מזה, לגמרי במקרה, יש לי עוד כמה גיבובים של דברים: אוסף קטן של מאובנים, אוסף קטן של מטבעות ושטרות, אוסף קטן של מחמ"פים, אוסף קטן של מילונים, אוסף גדול של ספרים בנושאי כלבנות, אוסף של כלי עבודה, קלפי העולם המופלא, אוסף קטן של מצלמות, קצת כלי נגינה, בקיצור - מה שכל פולני טוב פשוט לא זורק. זה בסדר בתור פירוט?

תמיר1991

New member
המחמ"פים זה לא אוסף קטן במיוחד...

וכך גם המילונים והמאובנים. את השאר לא ראיתי, ולכן איני יודע מאומה עליהם. שאלתי היא, למה אתה מכנה אותם "קטנים"? תמיר.

elcool

New member
ועוד פעם תודה אריק,

אשר מילה שורה שלמה של מחמ"פים אצלי בבית בפריטים של שנות החמישים והשישים היקרות. עם מוצרים שעוד קיימים כמו סקוטצ' ברייט ואוסם ועד חברות שכבר לא איתנו כמו מקפז (קטל חרקים) ושביט (אבקת כביסה). הוספת עוד מימד לאוסף שלי :-9

elcool

New member
אני באתי לדביר עם כ-225

חזרתי הביתה עם קרוב יותר ל-270-280... מספרים מדוייקים בקרוב!

המחמ"פים שבאו ממני

הם משנות ה-60, אגב לא זכורים לי מחזיקי מפתחות בשנות ה-50. לכל אחד היה מפתח של הבית ואולי עוד אחד של מקום העבודה. אבל זכרוני הוא כילדה די קטנה ואם יוכלו לתרום המבוגרים יותר ממני אדרבא, אשמח גם אני לשמוע

elcool

New member
כן כמובן.

למרות שמבחינת התצורה, אני אישית לא מבדיל בין השנים. ושחכתי להודות גם לך בתגובה הקודמת. התכוונתי, אבל משום מה זרח מפרחוני. אז תודה ליילנד!

KaNiJa

New member
עכשיו שאתה מזכיר מזחלות כלבים...

אז זה קפץ לי לראש. אבל זאת אשמתך שיהיה לך ברור! למה אין לך גלריה!? איך אני אמור לזכור מה כל אחד אוסף?
עכשיו אני יודע מה אני יכול להביא לך למפגש הבא, אבל אני מצפה לראות גלריה עם דוגמית מכל אחד מהאוספים שפרטת כאן. בעיקר מעניין אותי לראות תמונות של הכלי נגינה. :) תודה...

יקירי,

יש לי גלריה. נכון, מעט תמונות, אבל לא בגללי - בגלל תפוז. את אוסף הזכרונות אי אפשר להעלות לגלריה, מסיבות ברורות. השאר, כמו שאמרתי, אינם אוספים. אתה לא צריך לזכור כלום: בני, מנהל האתר של הפורום, טרח והכין טבלה קלה לעיכול, שנמצאת באתר הפורום, אליו אפשר להגיע דרך הקישורים או דרך הטאגליינס. שם כתוב מה כל אחד אוסף, כולל אותך. וכלי הנגינה - אלו בעיקר הכלים שלי, שבהם אני משתמש. בהזדמנות אספר גם על זה. אולי.

KaNiJa

New member
../images/Emo3.gif

היתה לי הרגשה שזה יחזור אלי בבומרנג... הרי ראיתי את הרשימה הזאת כבר בעבר, אבל כמובן שכשחיפשתי בפורום מה כל אחד אוסף שכחתי ממנה לגמרי ואני עצלן מדי בשביל להתחיל להסתכל בקישורים, טאגליינס ובשאר כפתורים שיש למעלה. אני אוהב לבוא לכאן וללחוץ refresh פעם בכמה זמן... וגם זה יותר מדי מאמץ בשבילי לפעמים (יותר עצלן מגארפילד) בקיצור... יום אחד אני אתאפס על עצמי. עד אז פשוט תזכרו שיש לי שריטה ושאני לא ישן מספיק. נ.ב. רק עכשיו סיימתי לעשות מעבר ראשוני על 150 התמונות שצילמתי אתמול... עכשיו רק נשאר לבחור מה כדאי להעלות, לחתוך אותם, להקטין אותם ולהעלות אותם!!!

בּני

New member
אית אתה אמור לזכור?

אולי ככה?
ואם הייתי פולני הייתי מוסיף: בשביל מי עבדתי כל כך קשה? בשבילי? אני את האוספים מכיר! אבל אתה מעיף מבט? לא!

למעלה