הגעה למחנה נתן

shironet3

New member
הגעה למחנה נתן

היי, אני מגיעה מחר מהצפון ברכב לכיוון ב"ש. אני צריכה להגיע למחנה נתן- איך מגיעים מהכניסה לעיר למחנה נתן?
תודה.

Anin17

New member
מהכניסה למחנה נתן

בכניסה לעיר את ממשיכה ישר עד שאת מגיעה לצומת גדולה עם מסך טלויזיה ענק (יש אחד כזה בכל העיר אז את לא תתבלבלי) בצומת את פונה שמאלה וממשיכה גם כן ישר לאחר מכן אחרי שעברת את צומת עמק שרה את תגיעי לצומת מרומזרת (את תראי ליד הצומת סמלים גדולים של פיג'ו וסיטרואן מהסוכנות רכבים שנמצאת לידה) שם תפני ימינה ובכיכר שתגיעי אליו תמשיכי ישר למחנה נתן

Superdror

New member
אני לא חושב שיש כתובת ממשית.

מדובר במקום שנמצא ממול איזור התעשיה "קריית יהודית". בכללי, כמו שהסבירו לך. נכנסים אל העיר מכיוון תל אביב -- נוסעים ישר עד אשר נתקלים במסך טלויזיה ענק ושם פונים שמאלה (מדובר בצומת גדול שבצד שמאל שלה מוצב מגדל הקניון), נוסעים ישר ועוברים 5 רמזורים - ואז פונים ימינה, לפני סוכנות הרכב "דוד לובינסקי". נוסעים ישר, ממשיכים ישר בכיכר - הגעת.

fireman

New member
צר לנו, הGPS כנראה לא ממש

יוכל לעזור לך כאן. בעיקרון כמו שהסבירו לך.... נכנסת לעיר, נוסעת ישר עד רמזור מס' 15 (תוכלי לראות גם את אותו מסך טלויזיה ענק ממול) פני שמאלה וסעי ישר כל הזמן, תעברי כמה וכמה רמזורים, זה ייראה כאילו את כבר יוצאת מהעיר, בלי פאניקה. שימי לב לצד ימין שלך. ברגע שתראי את הסוכנות של פיז'ו (דוד לובינסקי) את פונה ימינה, משם ישר עד שתתנגשי בש"ג של מחנה נתן.

למעלה