הגעה לחצור

מצב
הנושא נעול.

supergirl83

New member
הגעה לחצור

הגעה לחצור
אני צריכה להגיע לחצור בשעות הבוקר מפתח תקווה, ולא מצאתי אוטובוס ישיר. מישהו יכול לעזור לי? תודה :)

urilei

New member
שתי אופציות

הגעה לחצור
אני צריכה להגיע לחצור בשעות הבוקר מפתח תקווה, ולא מצאתי אוטובוס ישיר. מישהו יכול לעזור לי? תודה :)
שתי אופציות
(לפחות שאני חושב עליהן) 1) לנסוע לתל אביב ולקחת 842 845, אולי יש עוד קווים 2) לנסוע ברכבת ללב המפרץ ולקחת קו 500 / 501 מהתחנה המרכזית הסמוכה - קצת יותר יקר. 3) קו 841 מת"מ פתח תקווה - לא מומלץ, זה קו מאסף. מצד שני אני לא יודע כמה באמת כדאי לנסוע במיוחד לתל אביב בשביל לקחת קו מהיר יותר.

urilei

New member
אה כן

שתי אופציות
(לפחות שאני חושב עליהן) 1) לנסוע לתל אביב ולקחת 842 845, אולי יש עוד קווים 2) לנסוע ברכבת ללב המפרץ ולקחת קו 500 / 501 מהתחנה המרכזית הסמוכה - קצת יותר יקר. 3) קו 841 מת"מ פתח תקווה - לא מומלץ, זה קו מאסף. מצד שני אני לא יודע כמה באמת כדאי לנסוע במיוחד לתל אביב בשביל לקחת קו מהיר יותר.
אה כן
זה למעשה 3

קובי לו

New member
סליחה, אבל מדוע אתה חושב שזה

שתי אופציות
חצור הגלילית? הרבה יותר סביר שזה חצור שליד קרית מלאכי, יותר נכון ליד בני עיש. לא? ונניח שזה חצור הגלילית. שתקח רכבת מפ"ת-סגולה, תחליף באונ' לרכבת לחיפה ותסע עד לב המפרץ ושם תחליף לאוטובוס. הרכבת מפ"ת-סגולה עד לאונ' היא נסיעה של 8 דקות בלבד. מקסימום שתסע עד ארלוזורוב ושם תקח אוטובוס מהיר לאזור צפון המדינה.

mister K

New member
אם זה חצור הגלילית

חצור הגלילית? הרבה יותר סביר שזה חצור שליד קרית מלאכי, יותר נכון ליד בני עיש. לא? ונניח שזה חצור הגלילית. שתקח רכבת מפ"ת-סגולה, תחליף באונ' לרכבת לחיפה ותסע עד לב המפרץ ושם תחליף לאוטובוס. הרכבת מפ"ת-סגולה עד לאונ' היא נסיעה של 8 דקות בלבד. מקסימום שתסע עד ארלוזורוב ושם תקח אוטובוס מהיר לאזור צפון המדינה.
אם זה חצור הגלילית
עדיף כבר אוטובוס ישיר מתל אביב. הרבה יותר מהיר מאשר החלפה בלב המפרץ.

אורי404

New member
אם זה חצור הגלילית וזה מחר (יום א):

שתי אופציות
אם זה חצור הגלילית וזה מחר (יום א):
הכי מהיר זה לקחת את קו 847.

mister K

New member
חצור או חצור הגלילית?

הגעה לחצור
חצור או חצור הגלילית?
אם את מתכוונת לקיבוץ חצור ליד אשדוד - קו 50 או 51 עד התמח"ת ומשם 310 אגד. אם חצור הגלילית - 50 או 51 עד התמח"ת ומשם 842 או 845. אם מדובר ביום ראשון אפשר גם 847 מפתח תקוה. לא לעלות על 841!!!

supergirl83

New member
חצור ליד קריית מלאכי

חצור או חצור הגלילית?
אם את מתכוונת לקיבוץ חצור ליד אשדוד - קו 50 או 51 עד התמח"ת ומשם 310 אגד. אם חצור הגלילית - 50 או 51 עד התמח"ת ומשם 842 או 845. אם מדובר ביום ראשון אפשר גם 847 מפתח תקוה. לא לעלות על 841!!!
חצור ליד קריית מלאכי
התכוונתי לחצור שליד קריית מלאכי, לא חצור הגלילית. חיפשתי באתר של אגד וחצור בכלל לא מופיעה שם

elians

New member
או ...

סעי עם קו 310 מהתמח"ת.
או ...
מתמחת ת"א, 369 או 371 של חברת מטרופולין , עד צומת אחווה, (צומת לפני קרית מלאכי) שם תרדי לכיוון היישוב כפר אחים יש שם תחנת טרמפים .. עוצרים שם תמיד תושבי היישוב או חיילים מהבסיס ... אפשר לעשות את זה ברגל 15 דקות הליכה.

mister K

New member
עוד אופציה היא קו 164

חצור ליד קריית מלאכי
התכוונתי לחצור שליד קריית מלאכי, לא חצור הגלילית. חיפשתי באתר של אגד וחצור בכלל לא מופיעה שם
עוד אופציה היא קו 164
עד צומת ב.דגן/ראשל"צ מרכז/נס ציונה/רחובות (אפשר להחליף בכל אחת מהתחנות הנ"ל) ומשם 301.

supergirl83

New member
עוד שאלה

אה, טוב
אז תשכחי ממה שאמרתי
עוד שאלה
הגעה לחצור שליד קריית מלאכי, אבל מאשדוד. ראיתי שיש קו 438 של אגד שנוסע פעם בשעתיים (!). אין דרך אחרת להגיע לשם? תודה לכל אלה שענו לי בקשר לפתח תקווה - חצור

ה2

New member
310 ו-438 עוצרים על הכביש הראשי

עוד שאלה
הגעה לחצור שליד קריית מלאכי, אבל מאשדוד. ראיתי שיש קו 438 של אגד שנוסע פעם בשעתיים (!). אין דרך אחרת להגיע לשם? תודה לכל אלה שענו לי בקשר לפתח תקווה - חצור
ולכן אם רוצים להגיע פנימה צריך טרמפ או לנסוע לאגד רחובות ושם לקחת קו 36 של קונקס לחצור. כדאי להכנס לאתר קונקס ולבדוק את השעות.

urilei

New member
ובשביל להגיע לרחובות

ולכן אם רוצים להגיע פנימה צריך טרמפ או לנסוע לאגד רחובות ושם לקחת קו 36 של קונקס לחצור. כדאי להכנס לאתר קונקס ולבדוק את השעות.
ובשביל להגיע לרחובות
164 מפתח תקווה (לא כדאי לעלות על 249)

connex

Active member
36 כבר לא יוצא מאשדוד

36 כבר לא יוצא מאשדוד
37 כן 36 מגיע עד גן יבנה מרחובות

nitsansh

New member
ורק אחד מהם עובר ליד הבסיס

36 כבר לא יוצא מאשדוד
37 כן 36 מגיע עד גן יבנה מרחובות
לא זוכר איזה... אחד הקוים נוסע דרך ביצרון ולא עובר בכניסה לבסיס...

nitsansh

New member
רק 37 עובר ליד הבסיס

לא זוכר איזה... אחד הקוים נוסע דרך ביצרון ולא עובר בכניסה לבסיס...
רק 37 עובר ליד הבסיס
ובכל מצב מהכניסה עד השער יש איזה 2 ק"מ... אם את חיילת, עדיף לך לרדת בצומת חצור ולקחת טרמפ... מת"א לצ. חצור אני מעדיף את 369... הוא עוצר בצ. כנות ומשם צריך ללכת 0.5 ק"מ, אבל נוסע יותר מהר...

צביקוש23

New member
חצור..ליד קרית מלאכי?...

עוד שאלה
חצור..ליד קרית מלאכי?...
חצור אמנם נמצאת באותו אזור גיאוגרפי של קרית מלאכי אך לא לידה. חצור נמצאת סמוך לצומת כנות (ליד גדרה) האם את צריכה להגיע לבסיס חיל האוויר חצור?

מצב
הנושא נעול.
למעלה