הגעה לגיוס

amitdayan

New member
הגעה לגיוס

אז זהו.. המועד קרוב מתמיד. על צו הגיוס נחתמה השעה 7:30 (yeah right) באיזו שעה באמת כדאי להתייצב? איך הולכת הפרוצדורה בלשכת הגיוס? מגיעים כמו כל אורח ופשוט מחכים לראות את השם על המסכים או שצריך קודם למסור את הצו איפשהו כדי "לאשר הגעה" ורק אז השם נכנס לסטנד ביי במסכים?
 

amitdayan

New member
אין שם תשובה לשאלה שלי

וגם לא בשום מאמר אחר שמפורסם בפורום.
 

Nicki

New member
קודם כל - בהצלחה!

אתה לא חייב להגיע בשעה הרשומה - אבל לדעתי האישית עדיף להגיע בסביבות 8:00. רק ברגע שתיתן את הצו תיכנס לסטנד ביי - ואז השם שלך יופיע על הלוח האלקטרוני. בהצלחה!
 

נדבהירש

New member
תשובה:

רוב האנשים מגיעים ב-8:00 עד 8:30 ככה שאם מתישהו בזמן הזה אז את בסדר גמור. שיהיה לך המון
 
תלוי באיזה לשכ"ג אתה...

אם אתה בא מירושלים, בשום פנים ואופן אל תגיע ב8:30 (כמו שנדב הירש) אמר. כי האוטובוסים כבר יוצאים בשעה הזאת
באיזה לשכ"ג אתה
 

bugIt

New member
זה משנה...

אתה יכול להגיע בכיף עד 8:30... אפיו מומלץ לא להגיע ב7:30 אלא בסביבות שמונה כי אחרת אתה סתם תתייבש... עד שכולם יסיימו את השרשרת חיול..(הכוונה היא גם לאלו שהגיעו יותר מאוחר.._)
 
למעלה