הגנות

הניה 1

New member
הגנות

בבקשה מישהו יכול בבקשה להזביר לי איך עושים הגנות תודה

gwizard

New member
הסבר

1. אגור אנרגיה ממקור כלשהוא 2. ראה מסביבך הילה של כוח 3. תכנת אותה לסוג ההגנה הרצוי (פיסי, אלמנטלי, רוחני או שילוב) 4. עגן אותה במשהוא (קריסטל, טליסמן או משהוא אחר) מיומניות בסיסיות הדרושות: 1. יכולת וידע לעבוד עם אנרגיה 2. יכולת וניסיון בויזואליזציה 3. ידע לגבי סוגי קריסטלים שונים / ידע לגבי יצירת קמעות 4. הכרת רבדי המציאות והיכולת להתמצא בהם לגבי סעיפים 1 ו-2 -- אתה יכול ללמוד אצלי בקמפוס, זה לא עולה כסף לגבי 3 - יש לך מיליוני ספרים ואתרים בנושא לגבי 4 - יש הרבה אתרים המסבירים את זה בהתאם למערכת האומונות שלך כתובת קמפוס: campus.wicca-israel.com קורס "מבוא למאגיה"

PurpleFilth

New member
הא?

אני לא מעגנת את המגנים שלי בכלום, והם פועלים יופי <נוקשת על המגן ומשעינה אותו חזרה על הקיר> הגנה פיסית, אלמנטלית או רוחנית? אפשר פירוט?

gwizard

New member
הא!

כאשר אני אומר "לעגן", אני מתכוון לקשור את המקור האנרגטי של המגן לחפץ כלשהוא כגון קריסטל קוורץ שהמגן ייזון ממנו ולא ממך. במקרה של idle זה לא ממש משפיע, אך במקרה של התקפה המגן ימצוץ לך את כוח החיים. ממש ככה. פיסית, אלמנטלית, רוחנית: את חייבת לתת למגן תכנות מפני מה את רוצה שהוא יגן עליך, מפני איזה סוג של התקפות, אם תרצי. כלל אצבע - כמה שיותר תכנות כך יותר אנרגיה נדרשת לתחזוק ויותר ריכוז בתכנות. אה ואם אנו כבר בנושא.... תיזהרי לא לעשות מגן שעוטף אותך לחלוטין בכל הרבדים ללא יכולת לראות מעבר. אנשים נוהגים בתחילת דרכם המאגית לראות בכל אחד איום ולהקים מגנים כמו פורט נוקס. בסופו של דבר זה גורם לשני דברים: 1. את לא יודעת כאשר מישהו באמת מתקיף אותך וזה מונע ממך את היכולת להגיב. 2. את יוצרת פאראנויה עצמית וחונקת אותך מהתנסויות חדשות ויכולת להמשיך את החיים באופן בריא.

PurpleFilth

New member
כמובן,

לזה התכוונתי כשאמרתי שאני לא מעגנת. עד היום הספיק לי אינסטנט. אוקי, אז אתה מדבר על תכנות, על הגדרת מטרה. אבל, מה עושה מגן אלמנטלי? במה הוא שונה ממגן שמוגדר כנגד כל אנרגיה אחרת? חוצמזה: אני יכולה להסכים איתך שתכנות ספציצי יותר דורש יותר ריכוז, אבל יותר אנרגיה? דווקא נראה לי הפוך, בגלל שהמגן מדוייק יותר, פחות גס, צריך פחות אנרגיה בשביל להפעיל אותו.

gwizard

New member
..................

מגן אלמנטלי מגן מפני אנרגיות אלמנטליות
תראי, אני אישית מצאתי בניסוי בטעייה שכמה שיותר פרטים כך יותר אנרגיה. זה לא בהכרח אומר שכך זה יהיה גם אצלך כי האמונה שלנו היא זאת שקובעת את התנאים ואין מציאות אחת מוגדרת עבור כולם. תנסי ותראי מה יצא...

הניה 1

New member
הגנות

1. תודה על ההסבר 2. נכנסתי לאתר הקמפוס ואני לא יכולה להרשם אנני יודעת למה רשמתי כינוי סיסמה כתובת אימל אבל המחשב אומר שהכינוי לא נכון האם אני צריכה כינוי וסיסמה חדשים, 3. האם תוכל להמליץ לי על אתרים בעברית. 4. האם תוכל להמליץ לי על ספרים בעברית מאחר ואני לא שולטת באנגלית תודה

gwizard

New member
תשובה

1. על לא דבר. 2. את חייבת לאשר את ההרשמה על ידי הקשה על קישור באימייל שהמערכת שולחת לך. 3. אתרים בעברית יש מעט מאוד. הנה לך כתובת של האתר שלי: www.wicca.co.il משם יש לך גם לינקים לאתרים נוספים (ואין לי כוח לרשום את כולם) 4. לצערי אני לא מכיר ספרים בעברית המתמקדים בנושא ההגנות. באנגלית, לעומת זאת, יש ספר לא רע בכלל על הנושא. הנה הלינק: http://www.natalie-shop.com/nooei/iaaeae/witches-shield-by-penczak/prod_83.html

ToryMaster

New member
בעברית יש שניים שאני ממליצה כרגע

אחד הוא מג'יק - http://www.magick.co.il השני הוא האתר של כרמית, פחות לימוד מעשי ויותר "נספחים" בעיני - http://www.witchcraft.co.il בתחום הספרים יש את "עוצמת האדמה" של סקוט קאנינגהם בהוצאת אופוס ואת "דרך הקסם" של רינה קסם, חדיש חדש שעוד לא הספקתי לקנות אבל צריך להיות טוב. אם וויקה מעניינת אותך, אחד הספרים של קאנינגהם תורגם לעברית תחת השם "וויקה". לא ידועה לי איכות התרגום.

gwizard

New member
קצת הבנת הנקרא !

היא ביקשה ספרים על נושא השרשור "הגנות" לא על וויקה. נ.ב. אני אישית לא ממליץ על עוצמת האדמה. פשוט לא דיבר אלי, לא באנגלית ולא בעברית.

ToryMaster

New member
הא, לא שמתי לב

קורה. עוצמת האדמה בעיני לא מתאים כספר בסיס [ויסלח לי אילן] אלא בהמשך, אחרי שרוכשים את הידע ההתחלתי.

למעלה