הגנות נגד קנאה

mayash

New member
הגנות נגד קנאה

רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי, ולספר לי באיזה הגנות כדאי להשתמש נגד קנאה ועין הרע. אני חשה כמעט מדי יום בצרות עין של מספר הסובבים אותי, ומרגישה שזה מאוד פוגע לי באנרגיות ועוצר אותי. אני לא מצליחה לגמרי להיפתח, או לעשות דברים מספיק טוב, כפי שאני באמת מסוגלת. פעם אדם שמבין אמר לי שיותר מדי אנשים מן העבר חושבים עליי וזה גם פוגע. מישהו יכול לעזור לי?

אמיתי 21

New member
טוב אשרכם ישראל שמאמנים

לכל אלה שמאמנים בעין הרע וכ.. דע``ת מרן מלכא ( האר``י אשכנז זצ``ל ) הוא אמר שיש את זה אבל אנשים אתם שככתם את האבא שלכם בשמים כי הוא מסוגל לעשות דברים יותר טובים מכשפים וכ.. וגם בגמרא יש מיליוני כשפים רק אתם לא יודעים לראות אותם אז אנשים אין מזל לישראל וגם אין כלום לעם ישראל כי אחנו עם סוגולה טוב לחיים ושלום

יופיאל

New member
הגנות

הגנות נגד עין הרע וצרות עין הן כמו כל הגנה אחרת. קודם כל את צריכה במחשבה שלך לא לתת לאף אחד להשפיע עלייך לרעה , ולבדוק מי הם האנשים שפוגעים בך , ולהתרחק מהם כמה שאפשר , אם לא פיזית אז לפחות נפשית. דבר שני , בתור הגנה את יכולה להשתמש במגן דויד שעוטף אותך ומסתובב סביבך , או בבועת אור שעוטפת אותך (ההילה שלך) או במרכבה - שהיא מגן דויד תלת מימדי. יש הרבה השפעות מסביב שיכולות להיות פוגעות , אך כשאנחנו מודעים אנחנו יכולים להמנע מהם , והגנות הם חלק חשוב מכך. באור ואהבה , יופיאל המלאך

למעלה