The Warrior היי
אני רוצה להתייחס למכתבך שבו נאמרו דברים לגבי הגנות מפני השפעות רוחניות שליליות. ובכן, יש לנו את יכולת הבחירה. ובאותה יכולת, אנו בוחרים באם להכניס לתוך חיינו את ההשפעות הרוחניות השליליות ובאם לאו. להזכירך, אני אומרת את הדברים לפי מה שאני חושבת שזה כך - לפי האמת שלי. אפילו אתה עצמך כתבת: "אז לכן, כמו תמיד נהיה מודעים בכל רגע למה אנו עושים ומה אנו חושבים". כנראה שלא מדעת, בעצם אתה מדבר על הבחירה שלנו האישית שבה עלינו להיות מודעים למה שאנו עושים ומה שאנו חושבים. ובעצם, אם לא נהיה מודעים, זו גם בחירה שלא להיות מודעים. שהרי, אם תשים לב, בעצם, כל דבר ודבר שאנו עושים בחיים, באם זה ברמה רוחנית ובאם זה ברמה פיזית, נעשה מתוך בחירה! דבר אינו יכול לפגוע בנו באם אנו בוחרים שהוא לא יפגע. כך שלמעשה, הגנות לסוגיהן, מועילות בעזרה בהחלטה שלנו. אם נחליט כי מגן דוד יגן עלינו (אפילו לדבריך, אמרת כי גם בצד השני מכירים את מגן הדוד), ההחלטה שלנו כי מגן הדוד יגן עלינו, אכן יגן. הוא יעזור לנו בעקיפין לממש את ההחלטה שלנו. וזה בעצם לא משנה באם זה מגן דוד או משולש שווה שוקיים, מה שמשנה הוא האמונה כי ההגנה שבחרנו בה, אכן תפעל (כמו שאמרתי- בעקיפין). בעצם ההגנות הינן אמצעי ולא מטרה. וחוץ מזה, לפי החוק של דומה מושך דומה, האדם ששורש הווייתו שלילית, תמשוך אירועים, אנשים, מחשבות שליליות ולהיפך כמובן. הערה: שורש הוויה שלילית יכולה להיות זמנית ביותר ולא מצב קבוע כך שלעיתים אנו מושכים אלינו את השלילי. - זה קורה לכולם מפעם לפעם.