הגנות ומגן דוד

רשף כשף

New member
יש רשימת המתנה לשלוותה

בתי החולים מלאים באנשים שמדברים עם... מצרפת את קלף הסכיזופרניה של אושו, לאות הזדהות:)

קרנוש21

New member
תשמעי פשוט גון פסיכיאטר מוסמך

מטעם בית ח***** אז ככה זהוא מכיר את הבעיה ולכן הוא בעצם הציל אתכן חיחיחיחיחיחיחיחי כי הוא עצצמו אלוהים הוא יודע הכל ויודע מה אתן צריכות אז תקשיבו לו בנות תקשיבו ותצחקו כמובן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרנוש21

New member
אל לך לשפוט אחרים

זו פעם אחרונה שאתה שולח לאנשים מסר שיקחו אותך לבית חולים לחולי נפש תתחיל להירגע אם אתה מכיר את רוח הקודש בטח שבטח אתה צריך לדעת שזוהי לא הדרך להתייחס לאנשים ותתחיללהירגע מהזעזוע שלך תספור עד 10 ורק אחורי זה תחשוב איך להתייחס לאנשים מה שהם עושים או לא עושים זה לא סיבה ליחס כזה מצידך ה ם לא רצחו לא אנסו לא חטאו הם בסה"כ הביעו את דעתם וזה כרגע מה שהם יודעים וזה כרגע מה שאתה יודע אז אין סיבה להתנהג לא יפה ויש נתיב של יחס של כבוד לזולת

jhon86

New member
כל מה שאמרת לא ני אמרתי

הצעתי לבחון את העניין בעינים פסיכוויות כל השאר לא ני אמרתי זה בראש לללך מכל מקום זה פורום לא מותר להתדיין ולעורר עניין

The Warrior היי

אני רוצה להתייחס למכתבך שבו נאמרו דברים לגבי הגנות מפני השפעות רוחניות שליליות. ובכן, יש לנו את יכולת הבחירה. ובאותה יכולת, אנו בוחרים באם להכניס לתוך חיינו את ההשפעות הרוחניות השליליות ובאם לאו. להזכירך, אני אומרת את הדברים לפי מה שאני חושבת שזה כך - לפי האמת שלי. אפילו אתה עצמך כתבת: "אז לכן, כמו תמיד נהיה מודעים בכל רגע למה אנו עושים ומה אנו חושבים". כנראה שלא מדעת, בעצם אתה מדבר על הבחירה שלנו האישית שבה עלינו להיות מודעים למה שאנו עושים ומה שאנו חושבים. ובעצם, אם לא נהיה מודעים, זו גם בחירה שלא להיות מודעים. שהרי, אם תשים לב, בעצם, כל דבר ודבר שאנו עושים בחיים, באם זה ברמה רוחנית ובאם זה ברמה פיזית, נעשה מתוך בחירה! דבר אינו יכול לפגוע בנו באם אנו בוחרים שהוא לא יפגע. כך שלמעשה, הגנות לסוגיהן, מועילות בעזרה בהחלטה שלנו. אם נחליט כי מגן דוד יגן עלינו (אפילו לדבריך, אמרת כי גם בצד השני מכירים את מגן הדוד), ההחלטה שלנו כי מגן הדוד יגן עלינו, אכן יגן. הוא יעזור לנו בעקיפין לממש את ההחלטה שלנו. וזה בעצם לא משנה באם זה מגן דוד או משולש שווה שוקיים, מה שמשנה הוא האמונה כי ההגנה שבחרנו בה, אכן תפעל (כמו שאמרתי- בעקיפין). בעצם ההגנות הינן אמצעי ולא מטרה. וחוץ מזה, לפי החוק של דומה מושך דומה, האדם ששורש הווייתו שלילית, תמשוך אירועים, אנשים, מחשבות שליליות ולהיפך כמובן. הערה: שורש הוויה שלילית יכולה להיות זמנית ביותר ולא מצב קבוע כך שלעיתים אנו מושכים אלינו את השלילי. - זה קורה לכולם מפעם לפעם.

גריני

New member
תגידי...

מתי בפעם האחרונה אמרתי לך שאני אוהבת אותך? תודה על התזכורת הזאת!

היי גריני

אני מקווה שאת מתייחסת אלי להצהרת אהבתך אותי ותודתך על התזכורת הזאת? בכל זאת, גם אני אוהבת אותך ואוהבת את כולם (אפילו את ג'ון היקר והמהולל) חחחחחחחחחח ואפילו זה מוכיח לי כי משפט המחץ שלי עובד והוא: אני אוהבת את העולם והעולם אוהב אותי ! מבחינתי עולם זה ייקום/אלוהים/כל אשר עלי אדמות ולא עלי אדמות.

למעלה