הגנות ומגן דוד

The Warrior

New member
הגנות ומגן דוד

כיון שאנו בתקופה שאכן יש להזהר מכל מני השפעות רוחניות שליליות, והזכירו כאן אפשרות של שימוש במגן דוד כהגנה, אני רוצה להבהיר שצריך משנה זהירות. סמלים שונים משתמשת בהם גם כת השטן או כנסית השטן, ביניהם גם המגן דוד. אני לא אומר שזה לא עובד (הגנה באמצעות מגן דוד) , אבל שה"צד השני" מכיר אותו גם, ולכן ההגנה הזו היא לא מושלמת. ומה אני מציע? אנו בתקופה שאלהים התחיל לשפוך עלינו מרוחו, תקופה בה בני האדם פתוחים יותר לחלומות ולקולו של אלהים. זו הסיבה גם מדוע "הצד השני" מתעורר. אז נקרא לילד בשמו. לרוח שמדברת בנו, רוחו של אלהים, קוראים רוח הקדש. זה שמה מאז ומתמיד. אפשר בפשטות להתפלל (=לדבר בפה או בלב) לאלהים ולבקש שימלא אותנו, שימלא את כל הוויתנו ברוח הקדש. כשאנו מלאים ברוח הקדש, שום הויה שלילית איננה יכולה להתקרב אלינו. אנו מוגנים. כמובן שמחשבות שליליות, פחד וכו' פותחים פרצות חדשות ושום הגנה שבעולם לא תעזור כאן. כשאנו פותחים את הדלת הם נכנסים. אז לכן, כמו תמיד, נהיה מודעים בכל רגע למה אנו עושים ומה אנו חושבים. על כל פנים, תפילה כזו שממלאת אותנו מחדש ברוח הקודש מורגשת מידית. שבת של יופי ואור
!

גריני

New member
רוצה להדגיש

שגם אני חושבת שאף הגנה איננה מושלמת! תמיד יכול להיות שמצב רוח מסויים - כמו שאמרת פחד, כעס וכו' - מורידים את יכולת ההגנה שלנו ומהווים פתח כלשהו שמאפשר חדירה של אנרגיה שלילית. אבל כך אנחנו חיים כל הזמן, ורוב האנשים אפילו לא מודעים לעניין הזה בכלל. על כן, אני בעד כל הגנה שהיא שמישהו מרגיש טוב איתה - כל אחד בדרכו. כל הגנה תורמת! ויחד עם זאת, אני נוהגת מידי פעם, כשאני מרגישה צורך - לחדש את ההגנה גם באמצע היום. ומאוד מאוד חשוב לעשות את ההגנה בלילה, לפני השינה! אגב, אתה אומר ש"הצד האחר" מכיר את המגן דוד, וכי את אותיות הויה, או רוח הקודש איננו מכיר? אני חושבת שכניסה של אנרגיות שליליות אלינו זה מה משהו שתלוי יותר בנו מאשר ב"צד האחר", מה שנקרא "מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחיקוך) שבת נפלאה לכולם

The Warrior

New member
יש הבדל!

"הצד השני" (סיטרא אחרא) מכיר את רוח הקדש, אך לא יכול להשתמש בה. הוא מפחד ממנה, הוא מפחד גם מאהבה. לא יכול להסתדר איתה. הוא מכיר מגן דוד ומשתמש בו. מכיר את התנ"ך כולו ומשתמש בו. ולגבי עם מי מדברים, אז חשוב לברר (מי שרוצה דוקא לדבר עם מלאך ולא עם אלהים
) מי מדבר איתנו. רוח רעה גם כן יכולה להתחזות למלאך. לכן צריך לשאול את מי שמדברים איתו: "את מי אתה משרת?" אם הוא מלאך, אז הוא יענה את התשובה המתאימה ואם לא, ישר נרגיש בכך. אז בבקשה לא למהר, לברר קודם. הנה תשובה של אחת: "כהנת של מי? נו.. באמת.. מי חשבת?! השטן! כמובן!אני לא עושה את מה שאני עושה בשביל אלוהים, אלא למען אותן נשמות שאלוהים שלח אותי להדריך. אני יודעת שאלוהים הוא יחיד." ---> בחורה שפועלת תחת השפעת השטן, ולאורך כל הדרך טענה שהיא עושה את רצונו של אלהים. שאלתי אותה שאלה פשוטה: "כהנת של מי את?" בברכה,

jhon86

New member
אין דבר כזה הגנות זה הכל בראש של

האדם והפרספציה שלו את המציאות כלומר האופן בו הוא יוצר את המציאות וכיצד הוא מדמה אותה אם שי אויב מבחוץ הוא צריך הגנות זה בדרך כלל אנשים שהם קרובנות תופסים את העולם כאייום מה לעשת החיים הם איודאות וכל הפרספצה של הגנה היא הגנה מדומה של המינד מתקרב להפרעה כמו כלש אר ההפרעות אובססיבי וכו מכאן הדרך לא רחוקה לפתולוגיה חמורה

גריני

New member
זוהי דעתך וכמובן - זכותך

תיקח רק בחשבון שלוא סיפרת למישהו לפני 200 שנה על טלפונים ניידים וטלויזיה - כך בדיוק הוא היה מגיב....

jhon86

New member
תגובה די לא רלוונטית, אין כאן

שום ענין לאמר שאין דבר כזה בהדמיה אלא הבעיה היא השימוש קים שימוש כזה במדיטציות קבליות אין זה מה שאתם בכלל מדברות עליו הגנות זה הפרעהנפשית המקובל עוסק בכך בשביל חיבור נימי עם סמלים של עולם פילוסופי ומטאפיסי שלם שהצורות והסמלים הם חלק מעולמו ולא שום הגנות וכישופים וכו אז תרגעי מתוקה אני במקרה קצת יותר בקיא ממך בשני התחומים ועדיין בתי החולים הפסיכיאטרים מלאים אנשים כמוך

גריני

New member
אתה מדבר מתוך חוסר ידיעה

התגובה שלי היתה מאוד רלוונטית וניסיתי להראות לך שאתה פשוט אינך יודע מספיק על מנת לקבוע את קביעותיך הנחרצות. גם אם אתה טוען לבקיאות, הלוא אינך מכיר אותי ובוודאי שאין כל סימוכין לכך שאתה בקיא יותר ממני בכל תחום שהוא! אז אם אתה רוצה שאנשים יתייחסו אליך ברצינות, אני מציעה שתוריד קצת את הטונים ואת האגו. מעל לכל - אני מציעה שתימנע מלנתח פסיכולוגית אנשים - זה פשוט מעורר גיחוך! ייתכן שבתי החולים מלאים אנשים כמוני, ואם זה אומנם כך אז זה כ"כ עצוב שפסיכיאטרים "נתקעים" במגדלי השן שלהם ולא מוכנים להכיר בקיומם של אלמנטים שקיימים מעבר ל-5 החושים שלנו. והאינטרנט מלא באנשים כמוך, שמסתובבים בפורומים ורק מחפשים במי להיכנס היום... עם מי אני יכול לריב עכשיו ועל מי אני יכול לפרוק את התיסכולים שלי.... אז הפעם, חביבי, טעית בכתובת - כי אני יש לי הגנות, זוכר ?
פשוט - רד מעץ הזה וחפש לך פורום אחר, אולי שם ילך לך. שבוע טוב ובריא לך

sharon30s

New member
גריני חביבה

גם אני "זכיתי" לקבל מהבחור מחמאות בדיוק כמוך. האמת, התגלגלתי מצחוק, חבל שאדם כזה יורד לשפלות רוח שכזו... אל תתיחסי.

dear jhon

אני רואה שהגעת גם לכאן, ברוך הבא
, מקווה שכולם כאן יילמדו להנות ממך, גם לי לקח זמן... (עד שגיליתי בכמה כינויים אתה משתמש). אחי, שיחקת אותה - שאפו

jhon86

New member
הלואי שהיית מבינה בכלל מזה רוחהקודש

יש נתיב הנבואה ויש נתיב החוכמה ורוח הקודש הייתה לשלמה המלך שהיא מימד של נבואה התוך החוכמה אתם מדבים כל כך הרבה שטויות פשוט מזעזע

רשף כשף

New member
ג'ון היקר

אני כמו רבים אחרים קיבלתי את הודעתך במסר אישי אתמול, ואני חייבת להסכים איתך שאכן מקומי הוא בבי"ח לחולי נפש... האם תוכל לכוון אותי לבית החולים הקרוב לבית מגורי? תודה מראש

גריני

New member
גם את? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יאללה, נלך ביחד? את חושבת שירשו לנו להביא את הקלפים?

sharon30s

New member
רגע, יש מקום גם בשבילי?

לא ידעתי שגם את רשף קיבלת את ההמלצה הנהדרה הזו... אז כבר אנחנו שלישיה, איזה כיף, לפחות אני לא אהיה לבד.

גריני

New member
הכוח המשולש, יקירתי...

אי אפשר לעמוד בפניו. וכשהכוח הזה מקבל תגבורת של הטארוט.... תארי לעצמך איזה חיים נעשה שם

sharon30s

New member
נו.. מתי כבר באים לקחת אותי?

אני מחכה כבר עם תיק ארוז ביד, מחכה, מחכה, ועוד מעט אתחיל לבכות....

גריני

New member
נדמה לי שאת זה, ה- ../images/Emo101.gif

צריך להחליט לא?... את הלוא הרי על תקן..אהמממ.. אהמממ.... את יודעת.....

The Warrior

New member
הכנתי גם שק שינה ../images/Emo29.gif

למקרה שיוחלט על בית חולים תחת כיפת השמיים

רשף כשף יקרה

גם אני קיבלתי הפניה לבית חולים לחולי נפש אז... אם את מוצאת בית חולים טוב, ספרי לי על כך... חחחחחחחחחחח איזה מזל שג'ון היקר הצטרף אלינו לפורום ומפנה אותנו לטיפולים בכדי שנהיה אנשים בריאים יותר. חחחחחחחחחחח

למעלה