הגנה

SpreadLight

New member
הגנה

יש לי שאלה אני יש לי אינטואיציה חזקה לגבי אנשים ממש חזקה אני מדבר איתם ומרגיש אם הם משקרים מה עומד מאחורי המילים וזה רק מלהעיף בהם מבט ולדבר איתם כמה מילים תמיד זה היה לי בזמן האחרון זה מתגבר מאוד. לאחרונה רבתי עם אדם וממש הרגשתי את כל השקרים שלו בפנים שלי וכל הרוע שיוצא ממנו עד שממש התחלתי להרגיש בחילה פיזית. רציתי לשאול האם זה יתכן והאם אפשר לעשות איזה הגנה אנרגטית או דמיון מודרך לגבי זה כדי שזה לא ישפיע עלי ככה. תודה

danors

New member
אחי -תפיץ את האור למרחקים אך תזכור

שככה זה לפעמים בחיים. סורי שאין לי המלצות אליך להגנות - אני פשוט חושב שאי אפשר לשים הגנות מפני אנשים אחרים. (ויש לזה סיבה ...אני מכיר מטריצת חוקים רוחניים שמסבירה זאת). הוכחה : בוא נזרוק אותך לכלא הויאטנמי - נכבה עליך סיגריות כל יום וכו' ...(תן לדמיון להתפרע) כמה זמן תוכל להחזיק בהגנותיך ???? (חזקות ככל שיהיו..) אחי , אני מזמין אותך לראות שירשורים אחרים על דברים שדיברתי עם אחרים. אם הקו שלי מתאים לך, נוכל להתחיל לדון באותה המטריצה. ידיד

ייתכן

זה דו-סיטרי, ובהחלט ייתכן בדיוק כפי שאתה קולט בחושים החדים הטבעיים שלך (שבדרך כלל לא מפותחים אצל רוב בני האדם) את מה שמאחורי המסיכות כך גם אותה אנרגיה "זרה" תחדור אליך בסופו של דבר, ואפילו תערער את הגוף הפיזי. השאלה היא מה המטרה האמיתית שלך, אם תוכל לנסח אותה לעצמך למשל, אם המטרה שלך היא לפתח את האינטואיציה שלך, מבלי להיות מושפע אישית, הגנות למיניהן שמישות. אישית אני לא בקטע, אבל בטוח אנשים אחרים פה או במקומות אחרים יכוונו אותך. אם אתה נבהל מזה ולא רוצה בכלל להתעסק עם דברים שכאלו, אתה יכול לנסות לחסום את עצמך, אבל זהו מאבק פנימי. מכיוון שיש לך רגישות גבוהה מבלי להתאמץ בכלל, הכיוון הזה יקרע אותך מבפנים, כי זה ללכת נגד עצמך. אם המטרה שלך היא להשתמש במתנה שיש לך לעזור לאחרים, אבל לא לקחת את הבעיות שלהם על הכתפיים שלך, אולי כדאי למצוא וללמוד ממישהו בעל ניסיון עשיר, איך הוא מתמודד עם זה. העניין הוא מצד אחד להבין וליישם את העובדה שאתה נפרד ממה שאתה קורא אצל אחרים, ומצד שני לא לחסום ולבנות חומות. עוד נקודה, אותו "רוע" שיוצא מבן אדם, שאתה מרגיש, זהו חומר גולמי מאוד אינטנסיבי. אם המטרה שלך היא ללמוד מעבר למסיכות ומעבר למה שמצטבר בנפשות בני האדם, צריך לזכור שאותו בן אדם אינו הרוע המוחלט. בכל אחד יש אור וחושך במינונים שונים בזמנים שונים בהתאם להתפתחות שלנו. אנשים משקרים ומקרינים רוע כי הם חלשים ופוחדים ומגנים על עצמם, בגלל תפיסות מוטעות של העולם והחיים, בגלל שהם מנסים לקדם את עצמם ולא מבינים את ההקשר הכולל. למרות זאת, כפי שכבר הוכח לך ביכולת שלך, אנחנו לא איים נפרדים באוקינוס, אלא כולנו מחוברים בקשרים בלתי נראים ובלתי מורגשים. מה שלא רואים כרגע לא אומר שלא קיים. כולנו ביחד באותה סירה, והיכולת לראות מעבר לפרטים ולגופים הפיזיים, מעבר לרגשות של אדם ולפעולות/מחשבות/כוונות שלו ברגע נתון, נותנת מימד אחר לגמרי למפגש עם בני אדם אחרים ואינטראקציה איתם. תורות כמו יוגה, קבלה, טאו ואחרות, מכוונות כל אחת קצת אחרת לאותו אחד מוחלט שאנחנו חלקים ממנו. לימוד בכיוון הזה יעזור לך לטווח הארוך לשלוט ביכולת ולקחת את הדברים ברמה אחרת לגמרי מאשר בחילה
הגנה תיראה אז לא רלוונטית. תגלה שזהו כלי רב-עוצמה כאמור, השאלה היא מה אתה רוצה
ולפי שמך, ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה - ככל שאתה משתף את העולם באור שלך, העולם יחזיר באותו מטבע אהבה ממיסה שקרים ורוע...

בקש הגנה מאלוהים וברך ברכת מלאכים

צייר סביבך את סמל המגן דוד. אמור: "מימיני מיכאל משמאלי גבריאל מאחורי רפאל מלפני אוריאל ומעל ראשי שכינת האל"... לפני כול פעולה רוחנית שכזו בשיחותיך עם אנשים. דמיין שאתה מצוי בתוך בועה שקופה ועבה כשלמעלה אתה משאיר פתח של משפך... וכו'... ולעניני בחילה אתה פשוט מתמיר אנרגיה... את הג'יפה של זה שעמד ממולך הזבל הפך בגופך לחומר פסולת ובא לך להקיע אותו. אז לך תקיע מה הבעיה... בהצלחה

SpreadLight

New member
תודה

תודה על העיצות ומיכל אני לא עושה איזה פעולה רוחנית זה פשוט בא בטיבעיות אבל אני יישם את מה שאמרתם י ותודה רבה :) יום נפלא.

../images/Emo24.gifההגנה הכי טובה זה אהבה

כאשר אתה נמצא ליד אנשים והחיבור קשה יותר - חשוב על אהבה וחיבוק ממילא האור מנקה את החושך כאשר נפגשים. חשוב על לעשות טוב לכל. אין צורך בהגנות הגנה משמעותה הפרדה תהיה אקטיבי במפגשים ולא פסיבי כלומר תחשוב על לעשות טוב ולא על איך להתגונן - להשפיע ולא להיות מושפע. זה המתכון המומלץ באהבה שלהבת.

למעלה