הגנה עצמית

Saint Witch

New member
הגנה עצמית

הכנתי לי שיקוי שאוכל להעזר בו להגנה למצבים שאני פגיע בהם או כשאני חלש באנרגיות (כשהפחדים מתחילים להראות אמיתיים ואני מרגיש 10 אלף איש מסביבי),אבל אני לא יודע אם אני אצטרך לשתות אותו,לרחוץ את עצמי במים שלו,או לפזר מסביבי את המים כמו בושם (שפריצר) ואו להריח את האדים.., המרכיב הכי יסודי שלו זה עלי מרווה ונרות שחורים,כי קראתי שנרות שחורים עוזרים יותר להגנה (לא שהבנתי איך..) ועלי המרווה בעת שריפתם מעלים ניחוח הגנתי שכזה (אני בטוח שכולם מרגישים כשהם מריחים את עשן עלי המרווה),וגם אפשר תפוח ירוק,שכשבאמצע התפוח (אם חותכים אותו) שמים את עלי המרווה שורפים ואת החצי השני שמים על זה,סוגרים חזק ושורפים מסביב, ככה שזה נותן אשליה ודימוי של כדור גדול ומוגן,אבל אני עדיין לא יודע איך להשתמש בשיקוי,אם לשתות להריח להשפריץ או להתקלח בזה.. (נשמע מוזר דווקא) אחכה לתשובות, מכשף קדוש.

כרמית.

New member
איך רקחת משהו ואתה לא יודע

מה אתה אמור לעשות איתו? ממש לא מומלץ לעשות דברים כאלו מכמה סיבות: 1. תרכובות שתרכו כמה חומרים יכולה ליצור משהו רעיל (נרות שחורים? זה כבר לא נשמע טוב. בשום אופן לא לשתות את זה. זה רעל!! גם להריח או לתת לזה מגע עם הגוף לא נשמע לי הרעיון הכי טוב בעולם). 2. אם זו פורמולה של מישהו אחר, ואותו מישהו לא נתן הוראות ספציפיות, על אחת כמה וכמה שלא צריך להשתמש בזה. חוץ מזה: 1. זה לא מדויק שנרות שחורים טובים להגנה. נרות לבנים משמשים להגנה. לעיתים משתמשים בלבן + שחור כאשר מנסים גם להגן וגם לחסום משהו לא רצוי. 2. לתפוח ירוק אין מאפיינים טליסמניים של הגנה (אלא של אהבה ותשוקה) 3. למרווה אין מאפיינים טליסמניים של הגנה (אלא של טיהור) לפני שזורקים דברים לסיר ומתחילים לבחוש ולהרתיח, כדאי לחשוב פעמים על המרכיבים, על המשמעות שלהם וכן, גם על המאפיינים הכימיים הבסיסיים שלהם. בהצלחה.

jbu

New member
../images/Emo45.gif מה שלי מפריעה

מה שלי מפריעה זה שלא טרחתה להסתכל במאמר על צבעים "תכונות הצבעים במאגיה" ובכלל להבין מה אתה עושה, בכול כישוף כול פעולה חייבת להיות מובנת לגמרי, וגם לא נראה לי שקראתה את "שיקויים" שכתב RainBird כי אז הייתה קורא שבשיקוים עושים שימוש באנרגיה שבתוכם ולא בגלל ש"ועלי המרווה בעת שריפתם מעלים ניחוח הגנתי שכזה". נניח שיצרתה שיקוי שבאמת מתאים עדין אתה צריך לחזק אותו באנרגיה או לתת לו איזה שהוא "מטרה" הוא לא יעבוד מעצמו. אני אישית נמנע מלשתמש במרכיב שאני לא יודע בדיוק מה הוא עושה ובדר"כ אני בודק את הצבע של ההילה שלו למשל אני לא השתמשתי ברוזמרין עד אשר בדקתי שהוא לא סתם ל"הגנה" אילה הפעולה שלו היא שהוא דוחה אנרגיות שליליות והוא משויכך לאלמנט האש כך שהוא מושלם להגנה (לפחות אני חושב כך) וצבע ההילה שלו לבן, בסופו של דבר צריל להיזהר עם שיקוים במיוחד כשאתה מערבב מרכבים כדי לראות שהם לא מפרעים אחד לשני. אבל באמת ראיתי בהרבה אתרים שתפוח משתיך להגנה למרות שאני חושב שזה סמלי ולא בגלל האנרגיות שבתוכו.

Saint Witch

New member
אני התכוונתי ל

סמליות שלו.. בגלל שהוא עגול וגדול ומגן על הגרגרים שבתוכו.. (וחבר שלי אמר לי לא שאני יודע למה סמכתי עליו),בקשר לצבעי הנרות,קראתי באתר מג'יק שנר שחור מסמל גם הגנה (בין שאר הדברים) בגלל זה חשבתי שהוא נר הגנתי.. בדרך כלל אני משתמש בנרות לבנים,כתחליף לכל דבר,לבן זה צבע עיקרי,שיכול לשמש איכשהו לתחליף..,ולתכונות הצמחים,אולי התבלבלתי באיזה צמח אחר,אני פשוט זוכר משהו כזה..,וכנראה כפי ששמתי לב יש לי עוד הרבה ללמוד,אני כנראה עדיין לא מוכן לשלב הראשון,גם אחרי שנה של לימודים, תודה על העזרה, מכשף קדוש.

ToryMaster

New member
לא לא לא

אף פעם אל תסמוך על מקור אחד ויחיד (תומר מלך, אבל עדיין). אפילו אני חודשיים (שלושה חודשיים בערך בעסק) יודעת את זה

jbu

New member
יפה

אסור לסמוך על מקור אחד במיוחד באיטרנט, כשאני צריך משהוא אני הולך לגוגל ואני כותב את השם של הצמח, אלמנט (כדי למצוא אתר שמדבר גם על השיוך), magick (כמובן), ועשב. אחרי שאני מצלב בין 10 אתרים כך אני בדר"כ מוצא אתר טוב וגם אני זוכר בעל פה את התכונות של הצמח. ולגבי הלימוד, כשתיהיה מוכן אתה לא תצטרך את העזרה של מישהוא אחר.

RainBird

New member
אוקי, אל חשש, ארדן להצלה. למרות שמרווה זה צמח הבריאות והחכמה, לאומץ וחיזוק ריגשי, הכי טוב זה בורגו. ניתן להשיג בחנויות טבע, או להסיף לסלטים את הפרחים הטריים (אם אתה גר באירופה מביםן מבין בצמחי מרפא, וממש משועמם). חליטה של כפית צמח במים חמים עם כפית דבש,(שמש, כוח סולרי יקומי) טאמורה לספק את כל ההגנה הרגישית שצריך. זאת הייתה עוד עצה מועילה על שיקויים של ארדן.

למעלה