הגנה עצמית

Maple85

New member
הגנה עצמית

אני מחפשת חוג להגנה עצמית באזור המרכז <ת"א-ר"ג-פ"ת-קריית אונו-יהוד> מישהו יודע אם קיים חוג כזה באזור? ואם כן, אפשר פרטים? תודה מראש
לילה טוב

חוג להגנה עצמית כמו בבי"ס? אני לא

מכיר כזה, ואני בספק אם מישהו כאן מכיר כזה. אבל שווה לנסות.

neko

New member
רוב הפורום הזה חי אמנויות לחימה

כדרך חיים, ולא עוסק בחוגים. אם את מעוניינת להצטרף לדרכנו, את יכולה להחיל לחפש אופציות, ואפשר להתחיל אצלנו. בהצלחה בכל מקרה!

yanivtil

New member
חוג הגנה עצמית...

אם את מעוניינת באחת משיטות הלחימה משולבת,אגרוף תאילנדי,הישרדות וכו´ -נסי באתר "וושוו",תחת הקישור "רשימת המורים והמאסטרים". אם את מעוניינת לא בחוג זמני אלא באימון שהוא הנאה צרופה שמפתח יכולות רבות (נפשיות וגופניות,בריאותיות ולחימתיות) וביניהן הגנה עצמית ברמה גבוהה,צרי קשר עם בן טל-שחר המלמד קונג פו בתל אביב. השיעורים מתקיימים במשך כל ימות השבוע,במגוון רב של שעות ומקומות. בן טל-שחר 03-5270332 (אם הוא לא עונה להשאיר לו הודעה,הוא יחזור אליך) או בפורום שבאתר האינטרנט שלנו - www.shambahla.net. בהצלחה! יניב.

WhiteBear

New member
דעה (אישית) לגבי חוגים

אומנויות לחימה הן עיסוק שדורש מהגוף שלך דברים שהוא לא מכיר. לא כל שיטה מתאימה לגוף של כל אחד, ולכמות הזמן שהוא מוכן להקדיש. יש בפורום רשימה של מורים ב"מאמרים", "לוחות" ו "קישורים" שמופיע למעלה. בקישורים גם מופיע סקציה שנקראת "אני מחפש אומנות לחימה" ששווה אולי לעבור עליה. אני מנחש שאת, מסיבה כלשהי, מחפשת חוג שילמד אותך "להגן על עצמך". המלצתי האישית: אם את צריכה ללמוד להגן על עצמך למשהו שהולך לקרות בקרוב, תפני למשטרה, או תשיגי גז מדמיע/
. אם לא, תקחי את הזמן ותגיעי למקום שאת יכולה ללמוד שם בתור "חוג". ואם יתאים לך תמשיכי משם הלאה. למרות מה שיגידו, אין אף שיטה שמתיימרת להיות "השיטה האלוטימטיבית לזמן קצר". (חוץ מ ק.צ.מ.מ, אבל זו בדיחה אישית של הפורום, עם כל הכבוד הראוי למושיקו
) בסיכום, אין להתחמש מזה, אם את רוצה לבצע החלטה שפויה, עדיף להגיע לכמה שיותר סוגים של שיטות לשיעור ניסיון, ולמצוא מורה ושיטה שמושכים אותך. הצעה אחרונה: יש אימון פורום 4, תגיעי להכיר אנשים משיטות שונות. בהצלחה,
טל.

Maple85

New member
תודה לכל המגיבים../images/Emo39.gif

אני לא מחפשת את "השיטה האולטימטיבית לזמן קצר", אני רוצה משהו שילמד אותי להגן על עצמי במקרה של תקיפה ופשוט שיתן לי הרגשת בטחון... גז מדמיע במקרה הזה לא עוזר, אם התוקף מצליח לקחת אותו ממני ולהשתמש בו נגדי. וכשאמרתי "חוג", לא התכוונתי לחוג של בית ספר, התכוונתי לאימון שבועי או פעמיים בשבוע, משהו כזה... ניסיתי לפני כמה חודשים קראטה, הלכתי לארבעה אימונים, אבל משום מה זה לא התאים לי... שוב, תודה! יום טוב

WhiteBear

New member
שוב אני חוזר ואומר...

תאלצי ללכך לכמה שיעורים שונים ולראות מה מתאים. אימון פורום יתרגל 3 שיטות, רק אחת מהן קארטה. וראוי להזכיר שיש הרבה שיטות של קארטה. ובנפרד, כל אחד פה ימליץ פשוט על השיטה שלו ? זה מה שאת מחפשת ?

yanivtil

New member
כמו שאמר הדוב הלבן...

אין מנוס מללכת לשיעורי ניסיון. אני יכול להמליץ בחום על איפה שאני לומד,אבל כאמור,שיעור ניסיון טוב יותר מאלף מילים. בואי לראות- קונג פו "לאו חו" בהדרכת בן טל-שחר. אני אהבתי. בהצלחה! יניב.

all you wanted

New member
קרב מגן ישראלי בקרית אונו

קרב מגן ישראלי היא שיטה ישראלית להגנה עצמית,בה לומדים לצאת ממצבי סכנה ברחוב.השיטה כוללת בתוכה הגנות נגד התקפות מכל הסוגים(ידים ריקות,נשק חם וקר).השיטה מתאפינת ביעילותה ובפשטותה"מינימום תנועה כנגד מקסימום תנועה הופך (או שווה) למינימום הגנה כנגד מקסימום התקפה" בקיצור אני ממליץ בחום,מבחינה אישית לא נתקלתי בשיטה שמתיחסת להגנה עצמית ברחוב בצורה כה רצינית.הדבר מתבטא במעקב צמוד אחר הנעשה ברחוב והתאמת השיטה בהתאם כאשר המטרה היא בראש ובראשונה לא להיפגע. במכון בקרית אונו מאמן גיא דר (דאן 4) מאמן ובן אדם מצוין.

למעלה