פה גדול ויכולת לרוץ רחוק... זה בערך מה שאני לוקחת איתי לרכיבות לבד. לרוץ לבד כמעט לא יוצא לי, למעט בחו"ל או בחופשות מחוץ לעיר. אני יודעת שזה לא תקין. משאבה בתיק הרכיבה זה נחשב?
5 בבוקר להסתובב כשבחוץ נמצאים רק מחלקי העיתונים... מצמידה גז פלפל לרצועה של הטלפון/נגן (למיכל הקטן יש תפס) אולי זה אובר-הגנתי, אבל זה לא מעיק, לא כבד, זמין לשליפה, שלא נצטרך
יצאתי השבוע לרכיבת שטח לבד, ולא הרגשתי בנוח עם זה. הנסיון הסתיים מהר מאוד, ולא רק בגלל שהיתה לי פגישה אחרי זה. פשוט נראה לי כמוך, שעדיף שיהיה עלי משהו להגנה, בתקווה שלא אצטרך להשתמש, אבל לפחות יגרום לי להרגיש קצת יותר בטוחה.
בתקופות שהייתי עושה הליכות בערב לבד הייתי לוקחת איתי משהו להגנה עצמית. היום, כשרוב האימונים שלי הם בשעות הבוקר המוקדמות, ובדרך כלל כבר אור, ויש עוד אנשים בסביבה, אני לא עושה את זה. לא תמיד מרגישה בטוחה עם זה, אבל כמו שקרן אמרה, ברגעים שמפחיד מזכירה לעצמי שאני יכולה לרוץ מהר יותר ורחוק יותר מהגבר הממוצע
מה היית לוקחת איתך בזמנו? (סקרנות מתוך תהיה על אופציות עבורי) וכמו שכתבתי לקרן, מצבי היה יותר טוב אם הייתי רצה מהר. אבל אפילו אם אני עם אופניים, לא הייתי תמיד מסתמכת על עצמי בשטח
אני לא לוקחת כלום. רק נראית בלונדינית חמודה, אבל ממש לא. בפעם האחרונה שמישהו ניסה להתקרב, יצא מועד הורים לאלתר. אז כן, חמודה ואלימה. לא ממליצה להתקרב אלי. גם חזקה לא פחות מגבר (אחת רצה מהר יותר מהגבר הממוצע) אני לא בורחת אני מרביצה ולכן לא זקוקה לאמצעי הגנה. אבל זה לא מצב נרכש (ואולי אפשר ללמוד קרטה או ג'ודו או הגנה עצמית), אצלי, לא נעים להגיד, זה טבעי למרות שזה לא הכי נשי, אבל זה מה יש
ולא לא צריך לפחד למרות שיש אומרים שאני מפחידה, רק לא להתקרב
כילדה באמת נקלעתי פה ושם לקטטות עם בנים ויכולתי להם, בלי לדעת אומנויות לחימה... אבל הפעם האחרונה שזה קרה היתה בגיל 14... כיום נראה לי, במקרה הצורך, יותר בטוח לברוח ולצרוח בו זמנית. לכי תדעי אילו כלי משחית מחזיק התוקף...
לרוץ איתך, אה?! איך יוצא שאני תמיד מפספסת אופציות מכובדות. תודה על ההצעה, אבל אני בענין של אופני שטח כרגע. ריצה זה עדיין לא התחביב שלי, למרות שהוא נשמע לי זול יותר
לפחות נמצאו פה שתי רצות בלונדיניות עם בטחון עצמי לאיזה אימון משותף