הגנה עצמית מפני כלבים

הזקנים זוכרים ../images/Emo46.gif

זכורה לי הופעה מדהימה של מינימל קומפקט שם
ועוד ועוד ועוד....אחחחח.

משה קיץ

New member
גנבת את זה מרועי לוי ,הא ידיד

דרך אגב,סתם לידיעה,ראלף גרייסי(אח של רנזו),חנק פעם פיטבול והרדים אותו(הפיטובול תקף אותו).מאז זכה לכינוי "ראלף הפיטבול גרייסי"...סיפור אמיתי עדיין ברימץ ביניהם אני מהמר על הפיטבול

לגנוב?

וואלה, לראלף הזה היה מזל... בכלל, איך זה שאת כל הקשוחים הללו תוקפים רק כלבים אימתניים? תתאר לך שהיה תוקף אותו צ'יוואווה...אז היו מכנים אותו "ראלף צ'יוואווה גרייסי"?

ננדין

New member
אתה צוחק?

במושב שגדלתי היה איזה מאלף כלבים (לטענתו לפחות...) זקן עם בערך 9 כלבים. עכשיו הקטע ההזוי זה שהוא היה נושך אותם כל פעם שהם היו רבים בינהם, ברצינות, ראיתי את זה בעצמי... הוא היה גם מתרחץ עם בנזין בגלל שלטענתו המים מורעלים.

אונתן

New member
שתי הצעות :)

1) ההצעה הראשונה היא תמיד לנסות שיהיה חפץ בינכם אם את עם אופני או משהו זה מעולה....ובהרבה מקרים הדרך היחידה להנצל. אם תנסי לברוח ...אני יגלה את הסוף ויגיד לך שהוא יותר מהר2) במקרה שלך:אם זה זכר פשוט להתחיל לבעוט לו באשכים (כן ,לא הוגן אבל הוא התוקף)אם זה נקבה גם לנסות כמו שכולם המליצו לפגוע בצורה שלא יהיה כדאי לכלבה להמשיך ...אז בתור בעל כלב ,בהצלחה :)

אמילי ב

New member
אז ככה:

לך לחנות הכלבים הקרובה לביתך, קנה "משרוקית כלבים " מיוחדת(שרק כלבים בד"כ שומעים) ושים אותה בכיס כדרך קבע. כשיבוא היום ותותקף, הוצא נא את המשרוקית, הכנס לפיך והחל לשרוק..זה יבלבל/ ישגע את הכלב( ועוד כמה ברדיוס של קילומטר) הוא פשוט ישכח שהוא רצה לנשוך אותך ומקסימום הוא יתחיל להסתובב סביב זנבו...האמן לי, מניסיון

Tonjin

New member
רק כדאי שתזכור שהמשרוקיות האלו

נועדו למעשה לאילוף כלבים לציית לאותות שאינם נשמעים לאוזן האנושית,ככה שהסבירות שהכלב ישכח שהוא רוצה לנשוך אותך זהה בערך לסיכוי שאתה תשכח שאתה בדיוק בדרך להרביץ למישהו רק בגלל שהוא משמיע לך פתאום את אבי ביטר...

אמילי ב

New member
לא רק

בילדותי רכשתי משרוקית כזו (כדי לקרוא לכלב שלי שיחזור הביתה אחרי טיול לילי (היה דון ג'ואן הכלב..)) והצליל שיגע יפה מאוד את כל הכלבים בשכונה(המאולפים וגם אלה שלא). לאף אחד לא היה מושג למה הכלבים של השכונה יוצאים מידי פעם לריקוד טראנס לא מובן

בחלומות שלך אמיליה :)

ניסיתי את זה לפני כמה שנים על "דוד הליקופטר" (כן, ההוא מרכבת ההפתעות...) מאז אני מסתובב עם אשך אחד..

Vegaro

New member
עצות שקראתי

גם אני התעניינתי בנושא לאחר שכלב גדול מאוד התנפל עלי כשהלכתי לתומי בצהרי היום. הנה שלל עצות שמצאתי באינטרנט לאחר האירוע. אני אנסה מאוחר יותר למצוא את הלינקים לשרשורים שבהם קראתי את העצות, כדי לוודא שאני לא מסלף או משמיט פרטים. מישהו הציע פה לברוח. ברוב העצות שקראתי מדגישים לא לברוח כי הכלב יותר מהיר, וזה מעורר בו את יצר הטורף והמרדף. אמנם יש לנו כורים גרעיניים ומטוסים, אבל בריצה אנחנו עדיין נחותים מכלבים. אם הוא לא היה משוכנע שכדאי לתקוף, בריחה תשכנע אותו. כלב תוקף כשהוא בטוח שהוא יכול לנצח, הוא לא תוקף כדי לאכול ובני אדם ולכן הוא לא לוקח סיכונים. הבעת פחד וחשש מעודדים את תחושת הבטחון שלו. עמידה נחושה (בלי להתקדם לעברו), לצעוק על הכלב (בלי ליזום תקיפה אבל) תערער את הנחישות שלו והוא יוותר. הרבה בעלי חיים משתמשים בשיטות כאלה, ולרוב הכלבים יש יראה טבעית מבני אדם שתתן לך יתרון. אם הותקפת והכלב נשך לך את היד לדוגמה, להרבה כלבים יש נעילת לסתות שתמנע ממך להוציא אותה, אז אל תנסה. אפשר לעשות ההפך ולדחוף את האגרוף שלך לתוך הלוע שלו, וכך לחנוק אותו והוא יאלץ לשחרר את היד. במקרה שלי, כלב ענקי משוטט ראה אותי ממרחק והתחיל לרוץ לעברי. כשהוא הגיע הוא התחיל לגרגר ולדחוף אותי אחורה. נשארתי במקום (אולי עשיתי 2 צעדים אחורה) ואמרתי "לך מפה, תעוף מפה" וחזרתי על זה שוב ושוב. למרות שבפנים הייתי בטוח שאני גמור איכשהו נשארתי תקיף מבחוץ, והוא וויתר והלך. מאז, כשאני הולך לבד ברחוב, אני תמיד מודד את המרחק למכונית הקרובה במטרה לנתר על הגג.

למעלה