הגנה עצמית לבחורה.

Boogieman

New member
הגנה עצמית לבחורה.

לפני כמה ימים פנתה אלי בחורה צעיר שמגיעה למרכז העזרה בלימודים שאני עובד בו וביקשה ממני המלצה על אומנות לחימה. היא לא רוצה משהו מסובך, אבל כן משהו שישפר לה את הכושר והביטחון העצמי ויאפשר לה רמה מסויימת של יכולת הגנה עצמית. יש לה סיבות טובות, היא מוטרדת ע"י חבורות של ערסים ברחוב, עברה נסיון דקירה כושל ויש לה שכן שהוא אנס ידוע. בקיצור, שמייח. כמובן שדפקתי לה את ההרצאה שאמנות לחימה לא תהפוך אותה לנינג'ה, שאם הגנה עצמית זו הסיבה היחידה באמת אין טעם, שתמיד עדיף להתרחק מסכנה, שגם איש גדול ולא מגולח כמוני עם כמה שנים של אימונים מאחוריו לא מרגיש בטוח בסיטואציות הנ"ל, שמה שיוציא אותה מצרות יותר מכל דבר אחר זה לשמור על קור רוח ושלא יזיק לה להצטייד בתרסיס פלפל או במחזיק מפתחות גדול ומרושע. אחרי כל זה, המלצתי לה על אגרוף תאילנדי. זה יעבוד לה על הכושר והביטחון, זה לא מסובך, זה כיף וזה ילמד אותה לייצר כמה מכות טובות, מה שבהחלט יכול להציל אותה בסיטואציה של הטרדה. מה דעתכם על הבחירה והאם אתם יכולים להמליץ לי על מורים טובים בירושלים? במיוחד הייתי רוצה לברר על קבוצות האגרוף התאילנדי במתנ"ס פיליפ-ליאון ובאיצטדיון טדי. דנקה שיין.

לא חושב שאגרוף תאילנדי זה מה שהיא

צריכה או מחפשת.. שתיצור קשר עם התגוננות רחוב, חיים מורה מצויין ויעזור לה יותר..

ננדין

New member
../images/Emo45.gifלקחתי לי את המילים מהפה!

לדעתי התגוננות רחוב יותר תתאים לה... ואני מצטרף להמלצה על המחזיק מפתחות הגדול.

../images/Emo45.gif ואללה נכון, ../images/Emo163.gif איך שכחתי..

התגוננות רחוב נראה לי בול בשבילה.

איגרוף תאילנדי בירושלים: בני קוגן או אית גיל

לדעתי המלצת לה נכון, בהנחה שהיא בחורה עם טמפרמנט שרוצה אימונים פעילים שמזיעים בהם.

cronic1

New member
בין השורות מכניס פרסומת למכונים

הללו אחלה רעיון לא חשבתי על זה. מכוני האגרוף שציינת מ צ י ו נ י ם.

למעלה