רון ידידי, האם קראת את תגובתי הקודמת לך?
אני מבין היטב את המוצר ואת השאלה הספציפית: חבר של בעלים של ספינה
מנועית 32 רגל בעלת שני מנועים חיצוניים מבקש חוות דעת ואופציות לפתרון בעיה ספציפית ומביא מוצר יחודי כדוגמה לפתרון. חברי פורום מגיבים והשרשור הפך (לדעתי) לדיון על המוצר הספציפי והתאמתו למקרה הזה בפרט,
ושימוש כללי שלו בספינות בכלל. שים לב לתגובתי הקודמת - אני הגדרתי בעיה כללית יותר כיוון שאני תמיד משתדל לתת חומר למחשבה שיתרום לידע והבנה בפורום. אז אסכם: (שוב, לדעתי) 1. מוצר שבא בשתי אופציות הגנה והפעלה בשני מתחים שונים. ללא קשר לגודל מנוע, מבצע את פעולתו אוטומטית וללא אזעקה רק הפסקת החשמל! 2. ספינה גדולה 32 רגל שני מנועים. עם צרכני חשמל נוספים (כולל מקרר שהוא צרכן גדול) עומדת הרבה על עוגן לדייג ללא הפעלת מנועים. 3. מעוניין בפתרונות להתנעה הכל מקרה ואפשרות לחזור הביתה בשלום. פתרון שלי ושל חברי פורום אחרים שאינם מהנדסים... מקור אנרגיה אלטנרטיבי שישמש להתנעה בזמן חירום. סיבות למה ההמלצה טובה יותר מהמוצר: 1. היא לא אוטומטית 2. היא פשוטה (מצבר STAND BY ) או מצבר נוסף שיחובר בעזרת מפסק בשעת חירום להתנעה או מצבר התנעה קבוע עם מערכת הטענה בעזרת דיודות לשמירה של טעינה מלאה בכל מצב. 3. היא פותרת בעיה של ספינה מנועית על עוגן בלילה עם מקרר עובד ובמצב של LEE SHORE כאשר שמים GPS במצב של הזעקת תזוזה או שימוש במכ"ם עם הזעקת תחום (GUARD ALARM ) ופתאום אין מתח כללי ואין שום הזעקה (חוץ מקריאת חירום למורפי שיבוא לארוחת לילה על חשבון הבעל הבית
) 4. מצבר התנעה רגיל עולה פחות מהמוצר החכם. אגב:
"במקרה הזה תדמיינו "סירת מנוע" עם מנועי בנזין - המצבר הוא חלק אינטגרלי מתפעול המנוע. וישנם אגב שני מנועים. במקרה הזה תדמיינו "סירת מנוע" עם מנועי בנזין - המצבר הוא חלק אינטגרלי מתפעול המנוע. וישנם אגב שני מנועים." רון, ספינה של 32 רגל מנועית... יש לה המון מקום למצבר אחד נוסף! (או שיש להם בעיה הרבה יותר גדולה
) מקווה שהמקובעות שלי מובנת יותר טוב לאחר הסבר נוסף. אם לא, אשמח לענות לשאלות ספציפיות.