הגנה על האלבום החדש!

kyliefan18

New member
הגנה על האלבום החדש!

אני רק מזהיר אותכם, יש סיכוי שהאלבום החדש יהיה מוגן (COPY PROTECTED) מצריבה מעשיית אםפי3. ביפן זה כבר מאושר שהוא יצא מוגן וחלק ממסיי היי אומרים שהעותק שקנו הוא מוגן. בישראל יש סיכוי קטן שלא בגלל שהאלבום של דיידו LIFE FOR RENT יצא מוגן בכל אירופה ובארצנו הוא יצא רגיל (כמו בארה"ב). לפני כמה ימים קיבלתי את הסינגל של קולדפליי GOD PUT A SMILE והוא מוגן ומאווווווווד התעצבנתי!!!! אני לא יכול לשמוע אותו במערכת ואם במחשב אז הוא מגיע עם נגן מובנה וזה איכות פשוט נוראית!

חחחחח... אני מבינה אותך

אבל האנשים האלה לא מבינים שאנחנו קנינו אתה אלבום אבל אנחנו רוצים לשמוע את האבום גם כשאנחנו על המחשב ברור שאקנה את BL אבל אסור לשמוע במחשב?רגע אז מה אם הקישור הזה שדניאל הביא?הוא באיכות מעולה..........

adamkylie

New member
כל ההגנות האלה זה ממש שטויות

כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ על shift בזמן שמכניסים את הדיסק

kyliefan18

New member
נכון

וצריך צורב בשביל זה...הקטע הוא שההגנה קצת הורסת את המחשב (היא תוקעת לי אותו ומאיטה אותו בצורה רצינית) וגם את המערכות סטריאו!

kyliefan18

New member
והזמנתי את המהדורה האוסטרלית

ולפי מה ששמעתי אין עליה שום הגנה :)! אני מקווה!

p i n g o

New member
ההגנה בעצמה לא ממש חוקית

אם כתוב על הדיסק שאתם קונים DIGITAL AUDIO COMPACT DISC אז הוא אמור לעמוד בסטנדרטים של "הספר האדום", מה שאומר שאפשר להשמיע אותו בכל נגן תקליטורים. אם למרות מה שכתוב עליו אי אפשר לשמוע אותו, אתם יכולים לתבוע לדעתי את חברת התקליטים.

למעלה