הגנה משמש

הילית111

New member
הגנה משמש

ערב טוב למרות שפע הקרמים הקימים בתחום של הגנה מהשמש אני עוד לא הצלחתי למצוא קרם טוב לפנים ולגוף עם הגנה גבוהה לפחות 30 שיהיה לא דביק ולא שומני ולא יבריק לי את הפנים ואני אוכל גם להתאפר מעליו שלא ילבין לי את הפנים . וגם שהמחיר יהיה נורמלי ולא שחיטה...אז עד עכשו ניסיתי למשל את קרם הגנה לפנים של מאק בשפורפרת אז אכן הוא מעולה כמו כל המוצרים שלהם אבל ממש יקר ואם צריך לשים כל יום ואני שמה כל יום לפעמים פעמים ביום אז זה יוצא יקר. ניסיתי את של קרליין היה לי דביק. ועוד הרבה. בשורה התחתונה אשמח להמלצה על קרם שיתן מענה גם לפניםוגם לגוף . אולי אחד כזה שאפשר לשים בתיק וכשאני יוצאת מהעובדה בצהרים אני יכולה לחדש אותו בקלות ובמהירות. קניתי בעבר איזה מוצר באבקה שאמור לתת הגנה מהשמש על האיפור אבל ממש לא הייתי מרוצה לא הרגשתי שזה עושה משהו. ניראה לי גימיק אשמח להמלצה טובה ! אני אציין שאני בהירה עור רגיל לגמרי אבל אני שונאת קרמים שמבריקים לי את העור והפנים . ממש לא אוהבת וגם לא קרמים שמנוניים. תודה מראש לכולם .

noa555555

New member
קרמים להגנה משמש בדרך כלל, אם הם תקינים

ושל יצרן נורמלי - אינם שומניים. ההמלצה שלי היא לשים את זה קודם כל מעל קרם הלחות ולא ישר על עור הפנים, ובקיץ להצטייד גם בפודרה ולפדר אחרי המריחה, מה שימנע את הברק, ולחזור על כך בכל מריחה. אין מה לעשות, הקיץ שלנו לח לאללה, וכמעט כל קרם שנשים יתחיל להבריק אותנו מתי שהוא. אז כן, פודרה שקופה וטובה. שמעתי שיש איזה קרם הגנה לפנים שיצא עכשיו בתרסיס, לא זוכרת של איזו חברה אבל שמעתי עליו דברים טובים והוא נוח לשימוש.

למעלה