הגנה למגפיים ?

כRובי

New member
הגנה למגפיים ?

אחרי שמגפי הSIDI שקיבלתי מרונן ברמן (ה
) קיבלו צורה "משולשת" בחלקן הקידמי , החלטתי היום לקחת אותם לסנדלר לצורך "השתלת" סוליה חדשה.. הסיפור הוא 150 שקלים - לא נורא אבל זה עתיד להתרחש שוב בקצב רכיבות מפגשי הSM.. האם מישהוא התנסה עם מגיני המגפיים הללו ? תמורת 20 דולרים אני בעצם מעכב את שחיקת הסוליה..לא ? חשבתי בהתחלה להבריג לוחיות מתכת (באותו מיקום המופיע על מגפי הSIDI שבתמונה) אבל הזהירו אותי שאפשר להחליק במצב עמידה על לוחיות הפח הנ"ל..(
שלא לדבר על הליכה..) ושאלה אחרונה , איך אני יודע אם המגפיים שלי שייכות לסידרת הSRS שאת שמה הם מציינים בקישור הנ"ל ? יום טוב לכולם

ker5

New member
תנסה כך..

תפרק את המגינים מהמגף ותעצב את צורתם מתוך פינות צמיג ישן (אפשר לחתוך בקלות עם מספרי פח טובים) ואז תבריגם חזרה או(ובנוסף) להדביקם למקומם בעזרת דבק חזק לגומי ועור. אומנם זה יראה פחות אסטתי אבל נוח מאוד לשטרות הכסף שלך שאוהבים להיות בכיסך. הברגים לחיבור הם כאילו

WRm

New member
srs זו לא סידרה...

המגף שבתמונה הוא סידי פלקס פורס. סידי פלקס פורס יש שני סוגים: אחד רגיל עם סוליה תפורה/מודבקת, והשני SRS עם סוליה ניתנת לפרוק החלפה והגנה. (כמו סוליית המגף שבתמונה) srs-sole replacement system לעומת זאת לפי התמונה שלך רוכב כרובי נראה שהמגפיים שחנן הוריש לך הם דגם פחות מתקדם של סידי יען לא פלקס פורס אבל יכול להיות שאני טועה בזיהוי.

alfred

New member
force srs

זה השם המלא. מדובר בגרסה בה אפשר להחליף את הסוליה עצמה, לא רק את הסליידרים. עקב חיבורה עם ברגים נמכר גם הקיט בנפרד. הכרוב מוזמן תמיד לרחרח אצל שחר (ולקנות ברשת).

למעלה